Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GRASS-NETWORK (VULCANUS EXP: 350X, DROP: 50% / RESTIUS EXP:1000X, DROP: 50%) SEASON: 6 EPISODE: 3 || IGC FILES BUG FREE

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę się doczekać ;) Co prawda może mnie nie być, o równej 19 ale raczej będę na samym openingu. Na Vulcanusie będzie WEBSHOP? Bo jeśli tak to :(

Jeśli chcecie mogę pozmieniać wam, szczególiki na stronie. Nie przetłumaczone np. "SPRAWDŹ NA FB". Potrzebny mi tylko szablon PSD :)

U9evXUj.png

Pomogłem? Daj lajka! To nic nie zaszkodzi!

Opublikowano

Webshop niech bedzie ale itemki z niego tylko za GR i by było git. Moim zdaniem na serwie trzeba podkręcic golden moby, na 139 lvl da sie ubić już k2 dalej nie szukałem. Moim zdaniem troche za wcześno przynajmniej na kilkunastu rr :) Dlatego proponowałbym zwiekszyć im hp i defa i dmg żeby nie szlo ubić na 0 rr.

Po drugie co z tym donate lub vipem będzie coś takiego ?

Opublikowano

Dokładnie, kolejna rzecz to SM ma Czary w shopie, BK nie ma nawet TSA co jest nie sprawiedliwe. Poza tym ja bym dodał TS do sklepu i był by i TS i ES i było by dobrze bo masakra :P

Dodajcie normalne poty po 255 bo bez jaj gram DK na 145 levelu bije i co minuty konczy sie mana i trzeba latac po nie.

Opublikowano

Tak wgl. to jest tam jakaś określona waluta? Fajnie by było jakby były np. soule, i te soule się dropiło na jakiś mobkach.

U9evXUj.png

Opublikowano

na razie ci nie powiem, ale expiłem chwile i z boxow of heaven lecą jakies cards, lepiej by było jakby rzeczywiście ustawić jakies serca, medale, bohy i z tego kamyczki :P

Opublikowano

na razie ci nie powiem, ale expiłem chwile i z boxow of heaven lecą jakies cards, lepiej by było jakby rzeczywiście ustawić jakies serca, medale, bohy i z tego kamyczki :P

ale te chaos card wymieniasz na itemy jakbys nie wiedzial :) kamyki nie exe itemy czasem exe poleci :)

Opublikowano

Kolejna osoba pisała na forum serwera, że ma własnie te błędy MSVCP110.dll. Proponowałbym, żeby zrobić coś z klientem aby tego nie było, lub po prostu umieścić poradniczek kolegi Skitelsa na stronce serwera bo jeśli co 2 osoba tak będzie miała to ludzie się mogą zniechęcać. Zwłaszcza, że dziś start i większość obczaji dzisiaj serwer sciągnie przed startem clienta a tutaj niepodzianka nie działa.

Opublikowano

Kolejna osoba pisała na forum serwera, że ma własnie te błędy MSVCP110.dll. Proponowałbym, żeby zrobić coś z klientem aby tego nie było, lub po prostu umieścić poradniczek kolegi Skitelsa na stronce serwera bo jeśli co 2 osoba tak będzie miała to ludzie się mogą zniechęcać. Zwłaszcza, że dziś start i większość obczaji dzisiaj serwer sciągnie przed startem clienta a tutaj niepodzianka nie działa.

Zaraz dodamy jego poradnik , jeśli takową zgodę dostaniemy od autora :)

Opublikowano

Oczywiście. ;)

Tylko chciałbym jakiegoś itemka na start serwera za to ;):D

Ludzie tej ziemi a może zapromować serwer na xtremetop100.com?

U9evXUj.png

Opublikowano

Oczywiście. ;)

Tylko chciałbym jakiegoś itemka na start serwera za to ;):D

Ludzie tej ziemi a może zapromować serwer na xtremetop100.com?

hehehe ;] no to jestem za żeby serw sie tam znalazł a co do itemka na start no nie ma takiej możliwości :) chyba ze Siekierki z lorki Ci podniosę i dam xD hihi xD pozdro

Opublikowano

siekierki zawsze spoko ! :D

co do sprawy czarów skillów wpadłem na pomysł , zapraszam na forum serwa - w dział polish MPCforum , Bugi/Sugestie , [sUGESTIA/Vulacanus] Czary Skille itp

:) wypowiadać się :)

Opublikowano

ja tutaj napisze jeszcze raz TS/ES nie powinno byc w sklepie bo dzieki temu mozesz sobie fajnie zarobic na poczatku serwera + urozmaica to handel :P spadam do roboty do 18tej mordeczko ! :)

Opublikowano

ja tutaj napisze jeszcze raz TS/ES nie powinno byc w sklepie bo dzieki temu mozesz sobie fajnie zarobic na poczatku serwera + urozmaica to handel :P spadam do roboty do 18tej mordeczko ! :)

a moim zdaniem powinno być z powodu układów spotów , i będzie zbyt trudne zdobyć te skille :) nie muszą byc w shopie ale niech czary sie dodają automatycznie tak jak to napisałem na forum serwa :)

Opublikowano

Wie ktoś jak dodać ten banner promujący na muonline.najlepsze.net albo xtremetop100.com? bo jak wklejam ten banner (adres http) to na obydwu stronach mi pokazuje że za duży a wielkość jest taka, jak powinna być. http://imgur.com/O7WZrwx

U9evXUj.png

Opublikowano

Wie ktoś jak dodać ten banner promujący na muonline.najlepsze.net albo xtremetop100.com? bo jak wklejam ten banner (adres http) to na obydwu stronach mi pokazuje że za duży a wielkość jest taka, jak powinna być. http://imgur.com/O7WZrwx

nie wiem może za dużo waży :)

Opublikowano

Nawet 1MB nie waży :(

podaj mi dokładna szerokość i wysokość bannera

Nawet 1MB nie waży :(

Twoja strona została dodana do poczekalni toplisty "MuOnline Prywatne Serwery"

Umieść poniższy kod na dodanej stronie:

.......

czyli sie udało lecz zeby sie pojawilo musisz ty na swoja strone wystawic ich bannera ;p wiec idzie to w 2 strony ;p nie ma łatwo

Opublikowano

podaj mi dokładna szerokość i wysokość bannera

468x60 na xtremetop tak piszę No banner? then keep the http:// part. 468 x 60px Max/Minimum CHYBA ŻE ŹLE ZROZUMIAŁEM.

U9evXUj.png

Opublikowano

Proponowałbym umieścić na www serwera informacje dotyczące Vip, czy ów będzie wogole czy nie, czy będzie donate? (mamy nadzieje, że nie), jaki będzie system GR nikt nie będzie wtedy pytał z osobna a dziś start więc chyba pasowałoby takie rzeczy już umiescić aby zaspokoić wiedze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...