Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe idiotyzmy na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

md4jgx.jpg

PS. Kilka kolejnych rozmów z autorem tego postu 

ztx2l7.jpg

ysgmwd.jpg

rhx2hc.jpg

PS to było w linku abyście nie musieli przepisywać 

11060324_1548439532083976_48546189450185

Z początku brałem to na serio ale jak zobaczyłem to zdjęcie to już mi ulżyło bo mam 1,95 m i 110 kg + siłownia 2 razy w tygodniu więc nie mam się czego bać, jednyne co mógł im robić to wysyłać jedzenie pocztą bo sie ruszyć nie mogli tak jak piszesz. :D

Opublikowano

@ xxXGAJOSXxx

Po pierwsze źle interpretujesz moje wypowiedzi. To że nie umiesz czytać ze zrozumieniem to już Twój problem, ale że dajesz screeny urywków czatu...

Aby nie było: Byłem administratorem na stronie zjednoczeni.net i pomagałem polskim anonimowym w dążeniu do rewolucji i koncentrowania ludzi i obgadywania szczegółów.

Po drugie użytkownicy strony karachan.org grozili mi i kazali zniszczyć tą stronę. Nie zrobiłem tego. Miałem wojnę z nimi i na końcu zrezygnowałem z adminowania na stronie. Polscy anonimowi za to co mi kara zrobił (nie będę pisał co) skontaktowali się z zagranicznymi i wspólnymi siłami zdjęli z "neta" stronę karachan.org. Nawet Cloud Flare (zabezpieczenie przed DDoS) im nie pomógł w obronie. Karazj**y  utworzyli kolejną stronę gdzie bazę danych oraz pliki przenieśli. Nie zamierzam się rozpisywać co do szczegółów, ale pisałeś czy jestem w Anonymous, ale powiedź mi jak można "w nich być" skoro to nie jest organizacja, ale IDEA!

Przesłanie Anonymous brzmi: Jeżeli wyznajesz tę samą idee, jesteś jednym z nas, jesteś anonymous". Więc skoro nosiłem w sercu tę samą idee, mogę sądzić, że jestem jednym z nich. Nie zamierzam Ci nic udowadniać, lecz tylko chce sprostować Twój post. Nie wiem czy chciałeś zabłysnąć na tym forum czy co, ale może to dowartościowało Twoje nędzne życie w roli klauna. Zapraszałem cię na główny IRC Anonymous, nie chciałeś. Nawet Ci kanał podałem, nie chciałeś. Weź się człowieku zastanów, bo takimi działaniami daleko nie zajdziesz, co najwyżej zrobisz z siebie idiotę. Osobiście kontakt z Anonymous z zagranicy mam jedynie przez chaty typu IRC. Z polskimi miałem dobry kontakt, tak miałem bo już nie działam z nimi. 

Na przyszłość zastanów się nad swoim postępowaniem względem mnie.

To na tyle. Cześć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...