Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe idiotyzmy na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moderator, który wie więcej, niż osoba, która jest "zaplątana". xD

1226714289350541369144.png

Opublikowano

Widzę, że pani Sylwia (?) ma wielką publikę. Skoro tak to i ja się dołączę do zabawy.

BVRlWMp.png

Udostępniłem screeny rozmowy w jakimś tam poście (w spoilerze!) i dostałem taką odpowiedź.

1eOJJvR.png

Tej pani chyba nie trzeba ośmieszać, sama robi z siebie ofiarę.

Polecałbym się leczyć u psychiatry, urojenia to nie jest objaw zdrowia.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Zaraz wpadnie dr Makin i sprawdzi kwestię urojeń osób sugerujących różne rzeczy w tym temacie i załatwię nawet bezpłatne turnusy wypoczynkowe dla najbardziej rokujących :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zaraz wpadnie dr TheGreatLee39 i sprawdzi tą zadyme w tym temacie, gdzie te turnusy oferujesz doktorze ? :)

@1373230489-U611928.pngKokoszka.

Perma? Skoro pewna osoba może się wypowiadać w temacie nie wnosząc nic do niego a wiadomo do czego temat jest przeznaczony, to dlaczego Ty masz oberwać ? luuz :)

@Karyvlea nie wiem czy mam Internet z biedronki ale ja nadal nie widzę u pana Makina ostrzeżenia słownego przy poście :)

Opublikowano

Zaraz wpadnie dr Makin i sprawdzi kwestię urojeń osób sugerujących różne rzeczy w tym temacie i załatwię nawet bezpłatne turnusy wypoczynkowe dla najbardziej rokujących :)

mało co rozumiem z twej wypowiedzi, ale ok.

pewnie zaraz dostanę perma, że zacytowałem twój post.

­

Opublikowano

Status użytkownika @:

"Gang Albanii to reaktywacja Paktofoniki?". xD

http://www.mpcforum.pl/user/1298351-kelar/

Tak, nie chciało mi się robić skrinika.

O i jeszcze jedna akcja pani LittleBlack - idiotki serwerowej, która chyba nie rozumie.. ;)

5554614289541041369144.png

Warn za "flejmłor". xD

Opublikowano

372838_377395415666465_2109561229_n.jpg

Opublikowano

­

Usuń konto, moje po drodze tez możesz.

Wy i te wasze bagno pseudo-forumowe, ktoś coś heheszkuje i zgrywacie wielce obrażonych sami nie robiac nic lol.

o8HfXuR.png

CAPSLOCK TEAM - LEPIEJ WIDOCZNI WIDOCZNIE LEPSI

Cała prawda o LittleBlack

Opublikowano

Mogę przesłać całą rozmowę to zobaczysz kto ma urojenia. Wątpię tylko, że się na koleżankę wypłacisz, bo tu już nie psychiatry, a egzorcysty potrzeba. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#antywarn

http://www.mpcforum.pl/user/216815-kwiatmix/

:rolleyes:

417711489342956987022.png

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/1274103-poszukujęzostanę-programistą-sponsorem-pomocnikiem-itp/?p=11898914 

Poszukuje programisty , który zrobi mi plik na forum ( html najlepiej ! ) z rangami ( Normalny , Helper , KMOD , Technik , Sponsor , Mod , SMod , JuniorAdmin , Admin , HeadAdmin , Wlasciciel ) , przypiętymi postami , banowaniem IP , SouthBoxem , dodawaniem poziomów ( nowy , użytkownik , stary użytkownik , stały , ale administracja bez poziomów ) , różne działy , możliwość zamknięcia tematy lub wrzucenia go do " kosza " , punkty reputacji przyznawane przez graczy , do kosza w którym znajdują się usunięte posty , wątki i w ogóle może wrzucać tylko minimalnie MOD , rejestracja i logowanie , prywatne wiadomości , ustalenie nagłówka , możliwość przyznania rangi przez Właściciela i HeadAdmina p.s. rangi mają mieć permisję jak zostało napisane wyżej czyli np . Normalny , Helper i tak dalej to na tyle pa .

­

aw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...