Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe idiotyzmy na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny który chciał zabłysnąć.. warn kolejny? dlaczego k***a zawsze pada na mnie? czy wszyscy moderatorzy są niekompetentni? 

użytkownik się pytał czym jeździmy ..

vBCMOyT.pngylfKQZc.jpgNie moja wina że mnie stać na to a ich nie...

gjsnVhK.png

4Y92QFL.png

Ale jak już warnuje to wszystkich powinien .. zresztą są to pogaduszki więc o co chodzi..

//ten warn jest słuszny i nie będzie zdjęty. Jakbyś przestał się wydurniać to byś ich tyle nie łapał.

Znawco cichy, jakbyś miał olej we łbie to byś wiedział że jeśli ja dostałem warna to wszyscy też powinni dostać warny za wrzucenie zdjęcia..skad wiesz że ich zdjęcia nie są wzięte z google?.. , zresztą użytkownik tematu pytał się czym jeździmy więc? kolejny inteligent 

//ale widzisz - nie chodzi tylko o wrzucenie zdjęcia z Google. Akceptowalna i możliwa jest sytuacja, gdzie ktoś jeździ hulajnogą czy normalnym cenowo samochodem i nic się nie stanie jak doda poglądowe zdjęcie z Google, no ale nie uwierzę, że masz w garażu jakiś super samochód, który pewnie nawet w masowej produkcji nie jest. 

Opublikowano

Kolejny który chciał zabłysnąć.. warn kolejny? dlaczego k***a zawsze pada na mnie? czy wszyscy moderatorzy są niekompetentni? 

vBCMOyT.pngylfKQZc.jpgNie moja wina że mnie stać na to a ich nie...

gjsnVhK.png

4Y92QFL.png

Ale jak już warnuje to wszystkich powinien .. zresztą są to pogaduszki więc o co chodzi..

//ten warn jest słuszny i nie będzie zdjęty. Jakbyś przestał się wydurniać to byś ich tyle nie łapał.

Znawco cichy, jakbyś miał olej we łbie to byś wiedział że jeśli ja dostałem warna to wszyscy też powinni dostać warny za wrzucenie zdjęcia..skad wiesz że ich zdjęcia nie są wzięte z google?.. , zresztą użytkownik tematu pytał się czym jeździmy więc? kolejny inteligent 

//ale widzisz - nie chodzi tylko o wrzucenie zdjęcia z Google. Akceptowalna i możliwa jest sytuacja, gdzie ktoś jeździ hulajnogą czy normalnym cenowo samochodem i nic się nie stanie jak doda poglądowe zdjęcie z Google, no ale nie uwierzę, że masz w garażu jakiś super samochód, który pewnie nawet w masowej produkcji nie jest. 

Naucz się k***a czytać ze zrozumieniem moderatorku.

- Czym jeźdzcie a nie co posiadacie, mógł sobie go wypożyczyć.

Jak cię uraziłem to przepraszam, ban.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Im się w coś w łbach poprzewracało, od kiedy posiadanie multipli, czy samolotu jest normalne, a z kolei drogie auto to przy tym jakiś absurd? To że ktoś ma dobry samochód to oznacza, że od razu kłamie? Widzę, że ma jakiś dziwne widzimisię, a może żyje w innym świecie, gdzie normalnie się używa multipli (oj tutaj to już jakaś grubsza sprawa) albo samolotu, kto wie.

Czy i Ty masz w garażu samolot, bo jakieś super auto jest za drogie?

Ps. A tam c**j co ja się tam znam, przecież to jest pełne logiki i sensu, a po za tym to Dektored.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Pokazuje tylko idiotyzmy a że temat od tego służy to za co dostaje warny?

"Tworzę ten temat, aby można było wrzucać tutaj największe idiotyzmy jakie zobaczycie na mpcforum.pl. "

cytat kokosza więc..

kolejna dawka śmiechu Istny Diabeł.. powód jest śmieszny..  powinien być unwarn ale ja tu nie wyjaśniam a pokazuje idiotyzm niekompetencji moderatorów.. 

HBpfDLQ.png

TO NIE SĄ WYJAŚNIENIA A SCREENY IDIOTYZMU A TEMAT OD TEGO SŁUŻY INTELIGENTNI MODERATORZY !!!!

PS dzięki Panowie wyżej za wsparcie

Opublikowano

Panowie to nie jest temat od skarg i zażaleń, jeżeli macie jakieś obiekcje dotyczące moderacji forum to proszę kierować to choćby do Makina. Nie chce widzieć więcej raportów na was, bo inaczej odpocznienie sobie od forum na dłuższy czas.

Opublikowano

^ Tutaj wstawia się tylko idiotyzmy, więc też złamałeś regulamin moderatorze :3 

A jeśli już jesteśmy przy moderacji, to interpretacja tekstu globala. [ sry za jakość, ale da się przeczytać ]

63926764765593965635.png

Opublikowano

Panowie to nie jest temat od skarg i zażaleń, jeżeli macie jakieś obiekcje dotyczące moderacji forum to proszę kierować to choćby do Makina. Nie chce widzieć więcej raportów na was, bo inaczej odpocznienie sobie od forum na dłuższy czas.

­

Opublikowano

nie będziesz mi mówił jak mam żyć

­

koniec tego dobrego wynocha z tematu 

Opublikowano

Bezstronny moderator @cichy. , uznał że spamuje odpowiadając jego przydu*asowi @piotr11104 i zamieszczając przy tym treści zgodne z tematem. Tylko czemu @piotr11104 nie dostał ostrzeżeń za posty tego typu? Równie dobrze mógł to napisać do mnie na pw.

0dsp7o5y6jwg.png

// @Valze zdjął punkty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...