Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] LomaxMT2 - Reaktywacja.

harnas71x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No zagram ale... Ogarnijcie te bronie groche. Miecz Zin (tak sie chyba nazywal) trzymano dwurecznie a bon na niego dzialal na 1 reke. Troche to denerwowalo

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

No zagram ale... Ogarnijcie te bronie groche. Miecz Zin (tak sie chyba nazywal) trzymano dwurecznie a bon na niego dzialal na 1 reke. Troche to denerwowalo

Dużo mieczy zaliczało się jako 2ręczne, niekiedy nawet sztylety ninji były jako 2ręka, ale dało się przeboleć :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ciekawe czy naprawili zbroje na wyższy lvl, czy raczej znowu stalki najlepsze. :/ Ponowię pytanie, zmianki będą wciąż dropić? Jeśli tak, to gdzie?

Opublikowano

Spamujecie o tym że harnaś będzie w Teamie a gówno wiecie.

Mają pełny Team, nawet Team forum jest pełny bo pisałem z Patrykiem.

Serwer polecam, czekam i z tego co widzę to Deco grzebie w różnych plikach tylko by udoskonalić serwer :)

Mam nadzieję że wszystko wyjdzie i wystartujecie.

Polecam i czekam :)

Opublikowano

Spamujecie o tym że harnaś będzie w Teamie a gówno wiecie.

Mają pełny Team, nawet Team forum jest pełny bo pisałem z Patrykiem.

Serwer polecam, czekam i z tego co widzę to Deco grzebie w różnych plikach tylko by udoskonalić serwer :)

Mam nadzieję że wszystko wyjdzie i wystartujecie.

Polecam i czekam :)

My czekamy na odpowiedź od TEAM'u a nie nonejma. Serwer był zaje* bo sam grałem, ciekawe kiedy start, czekam. Co do Harnasia.. i tak będzie w team, zapewne pod innym nickiem, lecz to się okaże po starcie.

Czekamy.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Oby start odbył się szybko, bo jak widzę te wszystkie serwery z kostiumami i gównianymi zbrojami to wytrzymać nie mogę..

Ten serwer byłby powiewem świeżości na scenie privów, czymś odróżniającym się od reszty serwerów :)

Mam nadzieje że wszystko będzie w porządku :D

usS1YUR.png

For every dark night there's a brighter day.

Opublikowano

Polecam bo harnasiek. Zobaczymy, może zawitam :) Powodzenia, zapowiada się ostro :)

43369300000377166331.png

''Mimo, że do celu jeszcze daleko, szczęśliwy jestem, że jak na razie dotąd doszedłem..'' ♥

Alien2(Reaktywacja) -> Erratum

Opublikowano

Ta tylko ze juz jest 17 stron :)

Chyba na mobilnym.

Jak będzie wyglądała sprawa z ziemiami gildii?

Będzie dało się kupować i stawiać budynki, czy nie za bardzo?

436951440626370320491.png

Opublikowano

Chyba na mobilnym.

Jak będzie wyglądała sprawa z ziemiami gildii?

Będzie dało się kupować i stawiać budynki, czy nie za bardzo?

Na starym lomku dało się więc raczej tak :D

PS.

A co do Quake, "nonejmem" to jesteś Ty i jak już masz zamiar pisać to pisz z sensem. Nie licz na to że wkręcisz się do Teamu.

Dalej ch|_|ja wiecie a pierd0licie że harnaś będzie w Teamie, głównie Ty dzieciaczku.

Harnaś zajmuje się innym projektem a to że stworzył dyskusje to co ma do rzeczy czy będzie w Teamie?

Deco sam Wam odpisał że harnasia nie będzie, ogarnijcie swoje małe mózgi i przestańcie pisać głupoty.

Opublikowano

Na starym lomku dało się więc raczej tak :D

PS.

A co do Quake, "nonejmem" to jesteś Ty i jak już masz zamiar pisać to pisz z sensem. Nie licz na to że wkręcisz się do Teamu.

Dalej ch|_|ja wiecie a pierd0licie że harnaś będzie w Teamie, głównie Ty dzieciaczku.

Harnaś zajmuje się innym projektem a to że stworzył dyskusje to co ma do rzeczy czy będzie w Teamie?

Deco sam Wam odpisał że harnasia nie będzie, ogarnijcie swoje małe mózgi i przestańcie pisać głupoty.

Co racja to racja tylko czemu Deco nie daje znaków życia teraz :C

Opublikowano

Nad serwerem ciągle trwają prace ;)

raczej nie, tak jak wczesniej tylko bodzie.

A wiadomo kiedy start? W okolicach jakiej daty?

@up

A skad wiesz co jest na serwerze? Autor tematu ma inny nick niz ty ^^

Opublikowano

A wiadomo kiedy start? W okolicach jakiej daty? @up A skad wiesz co jest na serwerze? Autor tematu ma inny nick niz ty ^^

Bo tamto konto jest zbanowane xD

Opublikowano

Róbcie start 24.01. w godzinach wieczornych 18- 20 - tego dnia niektórym zaczynają się ferie, za czym idzie fakt, iż sporo osób zawita na serwerze.

Grałem na starym lomaxie gdzie zmianki dropiły z metków ( dobre czasy ;> )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...