Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] LomaxMT2 - Reaktywacja.

harnas71x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowosci typu,kostiumy (Beda w IS , 1 specialny dla wybranych(konkurs) i pety do zdobycia w grze(Glownie do zabicia nudy expieniem peta), fryzy [..] czyli duperele

Ta pisalem ale ten jebany serwer mi zyc nie daje. i nadal stoi promt2

Kostiumy i pety swoją drogą ale chodziło mi bardziej o eq zbroje miecze itp. ;p Ja nie lubie serwerów gdzie jest w *uja naj3banych epików i potem ten cały system ulepszania ;o

oDYVDfv.gif
  • Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kostiumy i pety swoją drogą ale chodziło mi bardziej o eq zbroje miecze itp. ;p Ja nie lubie serwerów gdzie jest w *uja naj3banych epików i potem ten cały system ulepszania ;o

Akurat na lmx byly epiki z dropu po systemie ulepszen

@Top

dajcie mi powod zebym zrobil serwer, a uwierzcie zrobie

ban.gif

Opublikowano

@Top

No powodów jest mnóstwo. Nie ma stabilnego zajebistego !!Nowego!! Serwera/? Starczy?

I nie rób Reaktywacji Lomaxa tylko zrób Nowy od 0 xD taki zajebisty 100% lepszy od Lomaxa.

Ludziom chyba nie dobrze kojarzy się ( Reaktywacja ) xD tak myślę ja. To moje zdanie.

Opublikowano

@Top

Krzysiek powodów jest dużo.

Brak dobrego serwera Easy/4fun.

Lomax + parę nowości = zajebisty serwer.

Dużo graczy by było jakbyście dobrze rozegrali reklamę.

Ludzie długo czekają na coś dobrego i jak na razie wychodzą hardy lub syfy na plikach derina lub aline.

Postaraj się a będzie super :D

Opublikowano

@Top

Wiem że były ale zobacz na te serwery co sa teraz. Takich epików na lmx nie było ;p Stawiaj go ja mogę grac i reklamować ;p

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Deco powody chcesz?

No to zaczynam.

Ostatnio wychodzą same serwery, hardy, robione pod kasę .

Nie ma stabilnych serwerów.

Nie ma dobrych serwerów easy-pvp.

Administracja serwerów to teraz kpina, praktycznie 3/4 administratorów nie zna się na tym co robią.

Żaden serwer nie startuje zgodnie z zapowiedzią.

A więc Deco, ja mogę Ci wymieniać bez końca ;)

Opublikowano

Ludziom się pomału nudzą serwy hard i szukają jakiejś alternatywy, wystarczy tylko dobra reklama, to i ludzi będzie sporo.

Jak będą znowu bonusy po 25% odp, to gram na bank :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Pamiętam to był pro serwer grałem tam jak powstał 1 raz z kolegami właśnie czekamy na to żeby serwer powrócił ten stary nie ten co był pół roku temu tylko ten stary z itemkami itp , bo te serwery co są teraz i powstają nie mają polotu do starego dobrego lomaxa był pro pamiętam kd 80% mało kto je miał ja kupowałem je z is ale była jazda , mapa smoków hwangi tam dropiło abs 25% po prostu pro ten serwer był później tez spoko jak była ta atlantyda od 95lvl co do 250lvl sie expiło w pt, weź go odpalaj jak najszybciej bo te serwy co są teraz nie dają tyle radochy co lomax

post-1016012-0-26136300-1389007845.gif

zxc

Opublikowano

O tak, o tak, o tak! Marzenia się spełniają! xD Róbcie ten serwer jak najszybciej

Pamiętam jak kiedyś grało tam dziennie po 2,5k osób on-line, był to najlepszy easy/medium na rynku! Mam nadzieję, że to powróci! Ten klimat, wszystko obmyślane...

@edit

ale zróbcie ten starszy lomax, nie ten na którym ze 100 do 250 w 5 minut się expiło...

Opublikowano

Jeżeli chodzi o ten pierwszy lomax, to jak najbardziej jestem nastawiony na reaktywacje. Trudno o nim nie zapomnieć, zaraz po Pl'u przeniosłem się na niego :) Miło się go wspomina :)

4692787228.png

Opublikowano

Ja również, był to mój pierwszy prywatny serwer. Szkoda, że Deco go zamknął. Mam nadzieję, że go tym razem nie będzie w teamie, bo był znany ze stawiania serwerów 'na miesiąc', chyba nie muszę tłumaczyć

@edit

Fajnpejdż już ma ponad 800 like'ów! :)

Opublikowano

Ja również, był to mój pierwszy prywatny serwer. Szkoda, że Deco go zamknął. Mam nadzieję, że go tym razem nie będzie w teamie, bo był znany ze stawiania serwerów 'na miesiąc', chyba nie muszę tłumaczyć

@edit

xdxd

promt2 juz 4 lata stoi chuj tam serwer na miesiac xD

lomax stał ponad 2 czy 3 lata, co tam.. na miesiac

pomyśl chłopie, pomyśl co ty piszesz xD

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

@edit

No ja bede stal obok team i pracowal jako murzyn, btw ja jestem znany z serwerow na miesiac? Smieszne. Polecam poogladac profile plebsow co tak wszyscy ich kochaja ile razy juz wlaczali swoje gowno i zwijali interes bo zbili kase :)

ban.gif

Opublikowano

Mały przedsmak tego, co jest szykowane dla Was :) Kto grał, ten pamięta Grote V3 :)

52caf71ae8206.jpg

Zapraszajcie znajomych do dyskusji oraz lajkujcie fanpejdz! :)

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

A gdzie moje ulubione czerwone mumie bez nazwy? :D

Zostały usuniete i na ich miejsce wstawione zostały bizony :-)

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Deco lubie i szanuje, ale jeśli na serwerze administratorem ma być harnasiek to nie polecam i odradzam :) Większego gbura polska nie widziała.

aFMA3pg.png

Opublikowano

Jak dla mnie mumie się lepiej prezentowały, ale może być :D

Wiesz, że tym o 10 stronach to niezbyt udany żart? Niektórzy będą w stanie zapisać je w jeden dzień ^^

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...