Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] LomaxMT2 - Reaktywacja.

harnas71x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie będzie jak zawsze ,że deco oleje serwa i niech sobie stoi (pewnie znowu sie obronisz tym promt2^^)

ale zobaczymy jak to mówią "ludzie się zmieniają czasem na gorsze czasem na lepsze" :)

@AW .Będą eventy typu wojny gildi ,ox itp?

Tak powiem zobacz na promt2 i sam sobie odpowiedz :) Lomaxa nie bez powodu olalem

ban.gif

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak powiem zobacz na promt2 i sam sobie odpowiedz :) Lomaxa nie bez powodu olalem

Z tego co pamiętam to Lomax nie był Twoim jedynym serwerem, którego olałeś. Ale skoro promt2 stoi do teraz, to pokładam nadzieję, że to się zmieniło. Z całym szacunkiem, nie jestem do Ciebie wrogo nastawiony, ale chcę uświadomić innym Twoją przeszłość. Mimo wszystko uważam, że będzie warto dać Ci kolejną szansę, bo wiele się pozmieniało. Powodzenia z projektem.

Macie przybliżoną datę startu?

Opublikowano

@AW .Będą eventy typu wojny gildi ,ox itp?

Eventy będą regularnie przeprowadzane i różnorodnie. Zachowany będzie stały harmonogram.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Wez To szybciej odpalaj,oczywiscie nie pospieszam ale nie moge wytrzymać :D bo musze tam pograć.

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Opublikowano

Eventy będą regularnie przeprowadzane i różnorodnie. Zachowany będzie stały harmonogram.

Ten boskiHenio z eruris ?

Jak tak to już dziękuje za taka reaktywacje.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Jak tak to już dziękuje za taka reaktywacje.

Może jakoś uzasadnisz swoją wypowiedz?

Opublikowano

SS z 2 nowości ktore beda:

gwnTU6T.png

Po lewej to lista bonusów postaci,po najechaniu na int[..] pokazują się inne informacje

Po prawek widoczne jest okienko przypominające EQ lecz są to 4 "okienka" w które możemy włożyć 4 różne EQ typu PvP / PvM i zmieniać je klikając na button "Zmień" , EQ nie bedzie zasmiecać naszego plecaka ponieważ jest na swoich slotach.

Jakie będa jeszcze nowości?

- Wiekszy ekwipunek (Pracuje nad 3 i 4 oknem itemow)

- Na pasku gdzie mamy ikony skrotu eq etc będą ikony : Blokada doświadczenia, Oddawanie EXP na gildie, Pierscien teleportacji ( Po kliknieciu pojawi się okienko z lista map na które mozemy sie teleportowac po kliknieciu na jedna z nazw) , Ikona banku ( System bankowości z przelewami)

- System pasów

- System smoczych kamieni (Kamienie bedzie zbierac sie bedac gornikem)

- System kostiumów (Bardzo dużo ich jest)

- System zwierzaków

Bajerki fajne.

Widziałem je na ImperiaWorld.

0LsM05U.png

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na deco,koleś zna się na rzeczy i nie pierdoli głupot.

Na każdym jego serwerze grałem i grało się świetnie tutaj zapewne też wbiję.

Mam nadzieję,że będzie stary system ulepszeń.

Powodzenia ! :)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na deco,koleś zna się na rzeczy i nie pierdoli głupot.

Na każdym jego serwerze grałem i grało się świetnie tutaj zapewne też wbiję.

Mam nadzieję,że będzie stary system ulepszeń.

Powodzenia ! :)

Tego nie mozna nazwac systemem;d Jedynie zbroje

ban.gif

Opublikowano

Tego nie mozna nazwac systemem;d Jedynie zbroje

W sumie niektóre bronie też dało się ulepszać. Pamiętam jak z żala się robiło obs, który miał wbudowane 50 luda i była kosa.

Opublikowano

Serwer harnascia - człowieka, który bez żadnych dowodów publicznie obraża dziewczynę, która mu nic nie zawiniła, od "dz*wki*, byle tylko zrugać inną osobę. Brawa dla Ciebie za bycie mężczyzną, nie chwila.. jakim mężczyzną. Czy mężczyźnie przeszłoby coś takiego przez gardło i byłby w stanie coś takiego napisać? Chyba nie..

123

Opublikowano

Serwer harnascia - człowieka, który bez żadnych dowodów publicznie obraża dziewczynę, która mu nic nie zawiniła, od "dz*wki*, byle tylko zrugać inną osobę. Brawa dla Ciebie za bycie mężczyzną, nie chwila.. jakim mężczyzną. Czy mężczyźnie przeszłoby coś takiego przez gardło i byłby w stanie coś takiego napisać? Chyba nie..

Pisałem że to inny człowiek i wyzywa + oczernia ludzi. Na dodatek pisze że ludzie mu albo komuś liżą dupę a kogo to obchodzi xD Zaraz bedzie sapał (czekam) bo chce mi się śmiać i siusiać :C %^%

Opublikowano

Ludzie nie zorientowaliście sie czytając tematy ze harnaś nie ma nic wspólnego z teamem ? Poczytajcie troche a później piszcie " Serwer Harnasia - nie zagram "

Opublikowano

Hu j mnie obchodzi team serwera ważne żeby serwer był taki jak w 2010/2011r i żeby był stabilny a co sobie team robi poza serwerem to hu j mnie obchodzi to jest dyskusja na temat serwera a nie team .

post-1016012-0-37587900-1389347769.gif

zxc

Opublikowano

Moze jeszcze maja startowac tu i teraz?

Why not?

Harnaś pisał, że wystartują jak w tym temacie będzie 10 stron, także róbcie swoje xD

Ja mam pytanie, czy dałoby się jakoś naprawić prędkość ruchu i ataku?

Bo to jest w sumie bez znaczenia, czy masz 300, czy 400, bo i tak ruszasz się z tą samą prędkością.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...