Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] LomaxMT2 - Reaktywacja.

harnas71x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Deco, znany gość.

Lecz jeśli harnasiek będzie ''kimś'' na serwerze, to niestety nie zagram a nawet odradzam tutaj gry. Jego ulubione słowa ''aha'' Ma wyje* na wszystko po całości, norma.

10616653_1489419637980205_70507861520869

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Deco, znany gość.

Lecz jeśli harnasiek będzie ''kimś'' na serwerze, to niestety nie zagram a nawet odradzam tutaj gry. Jego ulubione słowa ''aha'' Ma wyje* na wszystko po całości, norma.

Ostatnio mi jeszcze dupe lizaleś xDDDDDDDDDDDD

Poza tym nie, nie jestem w TEAM ;)

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Deco, znany gość.

Hahaham, ja znany? Zapytaj sie kogokolwiek z mpc czy mnie lubi albo co o mnie wie to zobaczysz czy az tak znany ;d

@top

prace ida do przodu zaniedlugo zapowiedz

kilka informacji:

- Poprawione spoty w grocie v3/ na zombie

- Ograniczone wejscie do groty v3 / na zombie, ponizej 75 beda wyrzucani do miast

- Naprawiony drop Yang dla od 75 do 200 lv :

tms8eBT.png

- Wyrzucono KU do skilli , dostajemy odrazu na G , u seon-hae mozna zmnienic na M lub znow na G kazda um.

- Wyrzucono zwoj do resetowania profesji (do is dodam)

#edit

- Dodano drop Obsydianu(Zombie),Krwistych do atlantydy V2 od 55 do 90 lv

ban.gif

Opublikowano

Ostatnio mi jeszcze dupe lizaleś xDDDDDDDDDDDD

Poza tym nie, nie jestem w TEAM ;)

LOL> Ty myslisz że każdy komuś dupe liże. Nie odróżniasz żartów i pisma w necie od lizania dupy człowieku :D chyba za mało żyjesz...

Co do serwa: Zagram ale startujcie prędko bo nie ma gdzie grać... I oby to nie było ten Lomax (2 reaktywacja) tylko ten stary dobry lomax!!!

@ planujecie jakieś nowe mapy? Czy zrobicie tak jak na poprzednim + Te stare Textury xD na które ludzie narzekali :D

Opublikowano

Harnaś, lepiej zrobić coś nowego oryginalnego...

No wyszło takie coś niedawno Re*thea i jak ? i nie ogarneli negatywnych skutków tylluuu nowości .. ;>

Opublikowano

Nie no na starym lomaxe było wstęp do v3 (zombi) od 90 lub 95 ) i było super więc lepiej żeby było tak znowu bo tak expic 125lvl na jednej mapie to lipa lepiej od 95lvl lub od 100lvl żeby się pomęczyć trochę te 25lvl tak do tej 100 jak dawniej, było bo co to za gra m1,m2,orki,v2 i 75 mamy a gdzie av1,av2 , Wiadomo tam w grocie v3 w pt musisz być żeby exp leciał i tam na każdym lvl leci tyle samo expa ( każdy lvl wymaga tyle samo punktów doświadczenia ) .

I ja to bym dodał do serwa coś żeby zachęcić graczy by było więcej wojen gildii np: za wygraną wojnę nagrody każdy z członków gildii dostaje np: po 1 bryłce złota albo po jakimś ulepszaczu bo na każdym serwie brak tych wojen bo nie ma za nie nic.

Czy będą tam w v3 tak jak dawniej metki z których leciały święte eq np: kolczyki ,braza i naszyjnik.

post-1016012-0-92598700-1389082840.gif

zxc

Opublikowano

Nie no na starym lomaxe było wstęp do v3 (zombi) od 90 lub 95 ) i było super więc lepiej żeby było tak znowu bo tak expic 125lvl na jednej mapie to lipa lepiej od 95lvl lub od 100lvl żeby się pomęczyć trochę te 25lvl tak do tej 100 jak dawniej, było bo co to za gra m1,m2,orki,v2 i 75 mamy a gdzie av1,av2 , Wiadomo tam w grocie v3 w pt musisz być żeby exp leciał i tam na każdym lvl leci tyle samo expa ( każdy lvl wymaga tyle samo punktów doświadczenia ) .

I ja to bym dodał do serwa coś żeby zachęcić graczy by było więcej wojen gildii np: za wygraną wojnę nagrody każdy z członków gildii dostaje np: po 1 bryłce złota albo po jakimś ulepszaczu bo na każdym serwie brak tych wojen bo nie ma za nie nic.

Czy będą tam w v3 tak jak dawniej metki z których leciały święte eq np: kolczyki ,braza i naszyjnik.

Te nagrody za wojny, to za dużo byś chciał :P

Ludzie by robili nub gildie, tylko żeby coś dostać i na co takie coś?

Jak będą małże w sklepie i bony po 25% ABS, to gram na bank, reszta jest mniej ważna, a co do expa, to już raczej nie nam o tym decydować, więc...

KD po 80% na klasę, tylko żeby nie było trzeba na nie nie wiadomo ile kasy wydać (czy. ulepszacze), albo żeby chociaż było 100% na powodzenie ulepszenia i by było spoko :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jeśli serwer będzie taki jak w czasach swej świetności czyli:

- Exp do 250 LvL w AV3 zajmował pare dni w PT

- Ostrza ZiN, OSS itp z średnimi

- Bez 1231231 zbrojek

- Bez 6/7

- Abs po 25%

- Smocze EQ z metków w AV3 (pamiętam te godziny spędzone na dropie)

- KD 80%

To na pewno zagram a i nie tylko Ja !

Opublikowano

Jeśli serwer będzie taki jak w czasach swej świetności czyli:

- Exp do 250 LvL w AV3 zajmował pare dni w PT

- Ostrza ZiN, OSS itp z średnimi

- Bez 1231231 zbrojek

- Bez 6/7

- Abs po 25%

- Smocze EQ z metków w AV3 (pamiętam te godziny spędzone na dropie)

- KD 80%

To na pewno zagram a i nie tylko Ja !

1. Jest i jest tez odpowiednik "Zombie"

2. Dropia z metkow w grocie [..]

3. Nie ma tamtych zbroi jest tylko bialy hwang ktory dropi w komnacie metinow

4. Nie bedzie 6/7

5. Sa 25%

6. Jest

7.Jest

+ pare nowosci

ban.gif

Opublikowano

1. Jest i jest tez odpowiednik "Zombie"

2. Dropia z metkow w grocie [..]

3. Nie ma tamtych zbroi jest tylko bialy hwang ktory dropi w komnacie metinow

4. Nie bedzie 6/7

5. Sa 25%

6. Jest

7.Jest

+ pare nowosci

No i tyle wystarczy w zupełności do sukcesu :P

Mam tylko nadzieję, że do 20tego wystartuje, sukces murowany.

Opublikowano

Krzysztofie widze że zabrałeś się za robote

A jak z zbrojami typu: Smocze Stale (te z abs na magie)

Z tego co pamiętam były przed Białymi Hwangami.

Opublikowano

Krzysiek widać że się stara :)

Mam nadzieję że wszystko pójdzie po jego myśli i będzie tak jak kiedyś.

ZrobmyMelanz + Roslinka powracają wraz ze startem lomaxa :DDD

Opublikowano

Ja i moja ekipa to z 15 osób i jeszcze kumple kogoś zaproszą prezke na YT się zrobi i gracze z wszystkich serwerów będą tutaj przychodzili , a i poza tym wojny będą jak będzie tak jak kiedyś ;)

Opublikowano

Krzysztofie widze że zabrałeś się za robote

A jak z zbrojami typu: Smocze Stale (te z abs na magie)

Z tego co pamiętam były przed Białymi Hwangami.

System ulepszen bez zmian.

Mamy youtubera z 3k subow,ladna grafike do zapowiedzi i kupi sie bannery

ban.gif

Opublikowano

System ulepszen bez zmian.

Mamy youtubera z 3k subow,ladna grafike do zapowiedzi i kupi sie bannery

A będzie coś nowego? Czy wszystko to co na starym Lomaxie?

PS: bedzie stabilny? czy bedzie jak Reaktywacja Lomaxa co ciągle coś nie działało? to logowanie albo ch? Coś tam na waszej stronie wyczytałem że gracze pisali.

Opublikowano

PS: bedzie stabilny? czy bedzie jak Reaktywacja Lomaxa co ciągle coś nie działało? to logowanie albo ch? Coś tam na waszej stronie wyczytałem że gracze pisali.

Padaly CH na ostatniej edycji ale pozniej to naprawilem. Tutaj nie bedzie takich problemow. Czy bedzie stabilny? Zobacz na promt2

ban.gif

Opublikowano

AD.1 czytaj wcześniejsze posty

AD.2 nie wiem, czy opłacili już wróżkę serwerową i jakbyś czytał wszystko, to byś wiedział, że byli DDosowani...

To co, wszyscy na Jinno? :P

Opublikowano

Padaly CH na ostatniej edycji ale pozniej to naprawilem. Tutaj nie bedzie takich problemow. Czy bedzie stabilny? Zobacz na promt2

No wiem promt2 pięknie się trzyma ale chyba nie macie ataków xD dlatego :D

A jak taki Lomax w starym stylu ma wrócić to ataki pewnie będą bo będzie zajebistą konkurencją dla kogoś zapewne :D

No nic. Pozostaje czekać.

Opublikowano

No wiem promt2 pięknie się trzyma ale chyba nie macie ataków xD dlatego :D

A jak taki Lomax w starym stylu ma wrócić to ataki pewnie będą bo będzie zajebistą konkurencją dla kogoś zapewne :D

No nic. Pozostaje czekać.

Deco nie jest amatorem i nie opiera się na szczesciu i filtrach z hosteamu xD

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

SS z 2 nowości ktore beda:

gwnTU6T.png

Po lewej to lista bonusów postaci,po najechaniu na int[..] pokazują się inne informacje

Po prawek widoczne jest okienko przypominające EQ lecz są to 4 "okienka" w które możemy włożyć 4 różne EQ typu PvP / PvM i zmieniać je klikając na button "Zmień" , EQ nie bedzie zasmiecać naszego plecaka ponieważ jest na swoich slotach.

Jakie będa jeszcze nowości?

- Wiekszy ekwipunek (Pracuje nad 3 i 4 oknem itemow)

- Na pasku gdzie mamy ikony skrotu eq etc będą ikony : Blokada doświadczenia, Oddawanie EXP na gildie, Pierscien teleportacji ( Po kliknieciu pojawi się okienko z lista map na które mozemy sie teleportowac po kliknieciu na jedna z nazw) , Ikona banku ( System bankowości z przelewami)

- System pasów

- System smoczych kamieni (Kamienie bedzie zbierac sie bedac gornikem)

- System kostiumów (Bardzo dużo ich jest)

- System zwierzaków

ban.gif

Opublikowano

Jesteście wybawieniem, strasznie się nudzę i po za graniem w BF3 na PS3 nie ma co robić na kompie :P

Pamietam starego Lomaxa, dobry serwer i na 100% wbije :)

Powodzenia, oby nie było zmasowanych ataków konkurencji ;)

usS1YUR.png

For every dark night there's a brighter day.

Opublikowano

SS z 2 nowości ktore beda:

gwnTU6T.png

Po lewej to lista bonusów postaci,po najechaniu na int[..] pokazują się inne informacje

Po prawek widoczne jest okienko przypominające EQ lecz są to 4 "okienka" w które możemy włożyć 4 różne EQ typu PvP / PvM i zmieniać je klikając na button "Zmień" , EQ nie bedzie zasmiecać naszego plecaka ponieważ jest na swoich slotach.

Jakie będa jeszcze nowości?

- Wiekszy ekwipunek (Pracuje nad 3 i 4 oknem itemow)

- Na pasku gdzie mamy ikony skrotu eq etc będą ikony : Blokada doświadczenia, Oddawanie EXP na gildie, Pierscien teleportacji ( Po kliknieciu pojawi się okienko z lista map na które mozemy sie teleportowac po kliknieciu na jedna z nazw) , Ikona banku ( System bankowości z przelewami)

- System pasów

- System smoczych kamieni (Kamienie bedzie zbierac sie bedac gornikem)

- System kostiumów (Bardzo dużo ich jest)

- System zwierzaków

Widzę że ktoś tu się porządnie dorwał do Source xDD Zajebiste to wszystko.!

Opublikowano

Pewnie będzie jak zawsze ,że deco oleje serwa i niech sobie stoi (pewnie znowu sie obronisz tym promt2^^)

ale zobaczymy jak to mówią "ludzie się zmieniają czasem na gorsze czasem na lepsze" :)

@AW .Będą eventy typu wojny gildi ,ox itp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...