Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] LomaxMT2 - Reaktywacja.

harnas71x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Róbcie start 24.01. w godzinach wieczornych 18- 20 - tego dnia niektórym zaczynają się ferie, za czym idzie fakt, iż sporo osób zawita na serwerze.

Grałem na starym lomaxie gdzie zmianki dropiły z metków ( dobre czasy ;> )

Ja mam 16 lutego ferie -.- więc to nie będzie wyrównane :_:

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przydalby sie jakis ss z gry np z dzisiaj ,że jest wgl coś robione lub jakieś info :/

Dawałem pare stron wczesniej SS z groty ;)

Nad serwerem trwaja prace ciagle, to jest dyskusja a nie zapowiedz wiec nie napalajcie się tak... wszystko w swoim czasie

Opublikowano

Widze że bardzo wiele osób pisze i obciąża niepotrzebne osoby spamem o serwer.
Dlatego prosze zapoznać się z tym postem :
Deco ciągle pracuje nad serwerem i jest to jego priorytetem, wkłada to teraz bardzo wiele pracy dlatego ostatnio jego aktywność jest mniejsza m.in na tym forum.
Serwer będzie wzorowany na starym lomaxie- ale jak zapewne wiecie robiliśmy już reaktywacje która nie przeszła dlatego zaskoczymy was wieloma nowościami- niektóre zostały przedstawione we wcześniejszych komentarzach.
Będzie wiele nowości, z pewnością spodobają się wam nowe rozwiązania lecz klimat zachowamy ten sam- co mam na myśli ? Chcemy by dawni oraz nowi gracze poczuli to co czuło się wówczas- fantastyczne pvp, dobry exp oraz mało skomplikowana rozgrywka ( zdobywanie ekwipunku ).
Tutaj będzie liczyć się zabawa, prosze doceńcie to że w/w Deco chce zrobić coś dla graczy- serwer w którym ItemShop będzie wręcz nieobecny. Nie jestem w stanie podać wam dokładnej daty nawet pojawienia się zapowiedzi.
Wiem że może to być w tym miesiacu, za 2 tygodnie a może za tydzien- nic nie jest pewne, lecz by pojawiła sie zapowiedz- wszystko musi być przygotowane.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Na starym lomku dało się więc raczej tak :D

PS.

A co do Quake, "nonejmem" to jesteś Ty i jak już masz zamiar pisać to pisz z sensem. Nie licz na to że wkręcisz się do Teamu.

Dalej ch|_|ja wiecie a pierd0licie że harnaś będzie w Teamie, głównie Ty dzieciaczku.

Harnaś zajmuje się innym projektem a to że stworzył dyskusje to co ma do rzeczy czy będzie w Teamie?

Deco sam Wam odpisał że harnasia nie będzie, ogarnijcie swoje małe mózgi i przestańcie pisać głupoty.

Tak, tak.. i kto tu liżę dupe Deco i Harnaśkowi? Przestań się ośmieszać, nic nie napisałem o tym, że chcę być w team.. bk -.-

To raczej Ty zacznij pisać z sensem, bo chyba masz z tym jakieś problemy.. ja wyrażam tylko swoją opinię na ten temat i nikt mi nic nie może zrobić, a w szczególności taki nonejm jak Ty.

@Topic

jest 10 stron, kiedy start?

Już wiem.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Jest 10 stron? Na mobilnym 18 xD

@topic

Tylko bodzie ? Szkoda. A bedzie dalej to z tymi perlami? Ze biala i niebieska szla drogo u handlary to sie nie wystawialo tylko sprzedawalo?

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Tak, tak.. i kto tu liżę dupe Deco i Harnaśkowi? Przestań się ośmieszać, nic nie napisałem o tym, że chcę być w team.. bk -.-

To raczej Ty zacznij pisać z sensem, bo chyba masz z tym jakieś problemy.. ja wyrażam tylko swoją opinię na ten temat i nikt mi nic nie może zrobić, a w szczególności taki nonejm jak Ty.

@Topic

jest 10 stron, kiedy start?

Już wiem.

ty jakiś niewyżyty jesteś bo co nie widzę to każdego z nas ""hejtujesz"" a potem przychodzisz i liżesz dupe o rangexddddddd

top, da ktoś jakiś ss? B)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

ty jakiś niewyżyty jesteś bo co nie widzę to każdego z nas ""hejtujesz"" a potem przychodzisz i liżesz dupe o rangexddddddd

top, da ktoś jakiś ss? B)

Musiałbym być takim 0 jak Ty, żeby lizać komuś dupę o rangę.. 0 z ventrisa, totalny gimbus '' XD'' ulubione słowo xD

Topic: 0 info, może ktoś coś napisze co z serwerem?

Ps: takie 0 jak Wy się tempi, nie wiem czy wiesz..ale ok. :D

Opublikowano

Musiałbym być takim 0 jak Ty, żeby lizać komuś dupę o rangę.. 0 z ventrisa, totalny gimbus '' XD'' ulubione słowo xD

Topic: 0 info, może ktoś coś napisze co z serwerem?

Ps: takie 0 jak Wy się tempi, nie wiem czy wiesz..ale ok. :D

jak już to tępi, takie czerwone coś co ci podkreśla, to znaczy że słowo że źle napsiane miiiś.

ps. wie ktoś co z serwerem? B)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

jak już to tępi, takie czerwone coś co ci podkreśla, to znaczy że słowo że źle napsiane miiiś.

ymm chyba już nie aktualne jest to że on wystartuje nie wiem ;

Opublikowano

jak już to tępi, takie czerwone coś co ci podkreśla, to znaczy że słowo że źle napsiane miiiś. --- beka.

Bardzo ładnie formułujesz zdania, najpierw naucz się pisać, potem zacznij odpisywać. facepalm.

Chcesz coś dodać? Zapewne nie, bo nie potrafisz nawet poprawnie odpisać.

Co do ''literówki'' każdy popełnia błędy.

Serwer pewnie nie wystartuje..

Opublikowano

@Up

Jak serwer ma wystartować skoro nie jest skończony...

Weź pomyśl a potem pisz, ty nawet gotowca wgrać byś nie umiał, to co dopiero zrobić własne pliki na dedyka.

Pozdro

20uy6hw.png

Opublikowano

Według mnie warto poczekać na serwer, mimo że nie przepadam za Deco bo przeszłość sama mówi za siebie, ale robił jedne z najlepszych serwerów jakie były w historii polskich prywatnych serwerów Metin2. Jedynie co nie daje mi spokoju to fakt że:

- harnasiek znowu będzie lizał dupę i pokazywał że co to nie on żeby dostać rangę a potem swoim debilizmem rozjebać wszystko w drobny mak.

- BoskiHenio znowu będzie tym najbardziej pro i będzie tym szpanował na lewo i prawo. Potem zacznie lizać dupę o rangę i będzie z serwera to co stało się z Eruris.. (Tak, twoja była może to potwierdzić)

Swoją drogą proponowałbym by w teamie znalazł się Stary dobry [GM]Kakarot, graczom i na forum znany jako Kakajot :D Jedna z najlepszych osób pilnujących porządku na serwerze w starych czasach.

Był jeszcze jakiś [sGM] Niestety nie pamietam jego nicku gdyż było to dawno temu. Ale był spoko i też mógłby wrócić.

No nic pozostaje czekać, może Krzysiu weźmie wszystko w swoje ręce tak jak zawsze i powstanie nowy świeży LomaxMT2.

PS. Nie zmieniajcie nazwy serwera jeśli bedzie jego reaktywacja, ze starą nazwą wróci więcej ludzi niż z nową. Wróci stara dobra Elita. Pozdro

Opublikowano

next serwer. temu daje ok 2 tygodnie. elo

Przynajmniej nie bedzie na nim gralo 20 osob tak jak na twoim <3

Pozdro gównixie idz stawiaj kolejny serwer ale tym razem na tydzień a nie na 3-4 dni :)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Czego się ludzie spinacie.....więc tak mały tut:

1. Piszcie na temat

2. Jak macie się spinać to punkt 1 a jak nie pasi to wypier*lać ;p

Dobra to tak, serwer był dobry i robi go ten sama osoba co kiedyś lecz czy mu się to uda? cóż aż sam wejdę sprawdzić.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Przynajmniej nie bedzie na nim gralo 20 osob tak jak na twoim <3

Pozdro gównixie idz stawiaj kolejny serwer ale tym razem na tydzień a nie na 3-4 dni :)

przeciez ostatnio nawet nie bylo startu hehe

sygna1.png

Opublikowano

Bardzo fajny byl LomaxMT2 ;) gralem nanim troszke czasu. Jakbyście stawiali to polecam max 250 lvl co 50 lvli bizu od 100 lvla czyli następne na 150 lvl itd. Zbroje i bronie co 15 lvli, max pkt statusu 125 i bony wchodzą max. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...