Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] LomaxMT2 - Reaktywacja.

harnas71x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na Lomaxie i było zajebiście ;D Zagram na 100% znowu jak włączysz go :D Tylko żeby nie było tak jak kiedyś się expiło w tym niby V2. 3dni trzeba było tam spędzić jak ktoś nie wydawał na IS. Więc zbalansujcie to troszke ;)

:)

Opublikowano

AWWWW Lomax stare czasy boze , chetnie zagram na serwerze A Team jaki bedzie ten sam co na Lomax czy sie zmieni ? ;)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Startujcie prędzej, graczy nie zabraknie! Biorę swoich ludzi z rl, 10 osobowa ekipa + może kogoś zgarnę z dawnych serwerów. Startujcie nawet i już jeśli wszystko gotowe. ;)

Opublikowano

Lomax był moim 1-szym privem ^^ , uwielbiałem go , ale niestety padł ja chcę żeby powstał na nowo!

Dlatego go uwielbiałeś , ja też uwielbiałem newlongju , ale jakby ktoś teraz postawił ten sam serwer to i tak bym nie grał ;>

Na newlongju duży klimat chinole robiły ;DD

Na starego Lomaxa z przyjemnością wbije

Opublikowano

Stary lomax był najlepszym serwer chyba nawet z tymi bonusami 25 % niby psuły całe pvp ale na wojenkach jak sie miało takie eq było się bogiem dla mnie dalej mogło by być 25 % bo to nie przeszkadzalo wogole a handlarka na serwie była i te bronie 80 % pamiętam jak 1-wszy raz zrobilem sura broń 1 kd 80 % to bylo cos pięknego albo eq 25 % 3x broń all kd 80 % te bronie wszystkie startujcie chlopaki !

Opublikowano

Stary lomax był najlepszym serwer chyba nawet z tymi bonusami 25 % niby psuły całe pvp ale na wojenkach jak sie miało takie eq było się bogiem dla mnie dalej mogło by być 25 % bo to nie przeszkadzalo wogole a handlarka na serwie była i te bronie 80 % pamiętam jak 1-wszy raz zrobilem sura broń 1 kd 80 % to bylo cos pięknego albo eq 25 % 3x broń all kd 80 % te bronie wszystkie startujcie chlopaki !

Gdyby nie te 25%, to bym wgl się tym serwerem nie zainteresował, nie psuje to gry, a wręcz przeciwnie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Gdyby nie te 25%, to bym wgl się tym serwerem nie zainteresował, nie psuje to gry, a wręcz przeciwnie.

To sie w Deco ceni zawsze robił inne serwery a nie takie jak każdy miał.

Opublikowano

@up ...

Z tego co przeczytałem, harnaś nie ma nic wspólnego z teamem, to Deco robi serwa, więc pierw czytaj a potem spamuj :>

20uy6hw.png

Opublikowano

Człowieku jeżeli nie czytasz wcześniejszych komentarzy to po co tu piszesz... Jakbys przeczytał to byś wiedział że Harnas nie bd w teamie ;)

Pomocnik
Opublikowano

Wierzysz w cuda ? Przylize dupe jak na kazdym serwerze, dostanie range. Potem ktos go wkurwi, pojdzie z placzem do Gumisia i tyle bedzie z serwera.

Harnas to falszywa wsza, tyle mam do powiedzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...