Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] LomaxMT2 - Reaktywacja.

harnas71x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Otóż, kto gra już sporo na prywatnych serwerach, ten wie jakim hitem był kiedyś serwer LomaxMT2....

Tak wiem, była już próba reaktywacji, ale tym razem będzie to coś innego.

Zachowany byłby klimat tamtego starego serwera, jednak doszło by trochę nowości.

Jedynie pozostaje pytanie czy Wy byście chcieli taki serwer, nie ma co go robić w ciemno znów dla 300 osób.

Czekam na opinie!

@Kirito ja rozumiem przez to, ze tak jak w pierwszym, na którym bez is nie poexpiles dalej, ale i tak podobał mi się bardziej ten starszy niż tez z reaktywacji ;D

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pamiętam ten serwer bardzo dobrze, znałem autorów, ale co Ty masz do niego? Wątpię by się przyjął ponownie.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Pamiętam ten serwer bardzo dobrze, znałem autorów, ale co Ty masz do niego? Wątpię by się przyjął ponownie.

raczej autora a to on ma do tego ze to pisze

ban.gif

Opublikowano

@Kirito ja rozumiem przez to, ze tak jak w pierwszym, na którym bez is nie poexpiles dalej, ale i tak podobał mi się bardziej ten starszy niż tez z reaktywacji ;D

Ofc mi też.

Jakiś tam is mógłby być, ale bez jakiś kosmicznych cen, po prostu żeby jakoś wspomóc finansowo serwer, ale żeby zaś nie było czegoś takiego, że bez is nic nie zrobisz.

Jakby się przyjął pomysł, to kiedy +/- byłby start?

436951440626370320491.png

Opublikowano

Spoko możesz tworzyć i zagramy ale jak ino zobacze Flourine to nie zagram

Pojebało Cie do reszty.

Serwer jest Deco, nie Flourine.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Pamiętam jak pierwszy raz w is poleciałem na tym serwerze na przepustki i na sztylety dla ninjy w sylwestra :D ohh to była noc pełna wrażeń i szukałem otwartego sklepu :D

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Pamiętam jak pierwszy raz w is poleciałem na tym serwerze na przepustki i na sztylety dla ninjy w sylwestra :D ohh to była noc pełna wrażeń i szukałem otwartego sklepu :D

Tym razem nie bedzie eq w IS ;)

Fanpejdz

https://www.facebook.com/Lomaxmt2

Obserwujcie, beda informacje dawane.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Ponawiam pytanie, deco w administracji (dla mnie by był to ogromny plus ;))?

Myslisz ze jestem taki zjebany jak wiekszosc plebsow z mpc ze sprzedalbym co moje?

ban.gif

Opublikowano

Ponawiam pytanie, deco w administracji (dla mnie by był to ogromny plus ;))?

Tak, przecież to był jego serwer i on ma tylko pliki.

Ofc, nie bedzie nazwy LomaxMT2.

Dodatkowo - zapraszajcie znajomych do wypowiedzi na temat serwera, zaraz temat uzupełnie, potrzebne jest nam jak największe zainteresowanie.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Teraz mam pewność to mogę się wypowiedzieć.

Exp minimalnie podniesiony.

Drop Yang zostawić jaki był.

w sumie to więcej nie potrzeba serwer i tak był zajebisty.

A i w systemie ulepszeń nie dawajcie tych zbroi i broni importowanych z wow'a.

LIKWID4TOR powróci :)

Opublikowano

Teraz mam pewność to mogę się wypowiedzieć.

Exp minimalnie podniesiony.

Drop Yang zostawić jaki był.

w sumie to więcej nie potrzeba serwer i tak był zajebisty.

A i w systemie ulepszeń nie dawajcie tych zbroi i broni importowanych z wow'a.

LIKWID4TOR powróci :)

Te zbroje byly w is nie w systemie,bylo to gowno ale coz sila wyzsza

ban.gif

Opublikowano

Nigdy nie lubiłem Metina, ale to było coś innego.

Gdy powstał LomaxMT2, pewne osoby zachęciły mnie do grania na tym serwerze i uległem.

Przez wyłączenie serwera zakończyłem swoją grę w M2. Fajnie by było gdyby powrócił, bardzo przyjemnie mi się na nim grało.

Czekam ze zniecierpliwieniem :)

Opublikowano

Tylko byla juz reaktywacja i było mało graczy... Jakas wieksza reklamę przydałoby się ogarnąć ...

Opublikowano

Tylko byla juz reaktywacja i było mało graczy... Jakas wieksza reklamę przydałoby się ogarnąć ...

Reaktywacja była - fakt. Ale tym razem postaramy się z reklamą, poza tym nie bedzie to ten sam Lomax co kiedyś, bo takie serwery nie mają przyszłosci juz. Troche trzeba go rozwinać...

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Nie lepiej żeby był jak kiedyś a nie dodawać nowości ;p? Mi osobiście już się znudziły serwery z masą tych nowych broni.

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Nie lepiej żeby był jak kiedyś a nie dodawać nowości ;p? Mi osobiście już się znudziły serwery z masą tych nowych broni.

Nowosci typu,kostiumy (Beda w IS , 1 specialny dla wybranych(konkurs) i pety do zdobycia w grze(Glownie do zabicia nudy expieniem peta), fryzy [..] czyli duperele

To ty powracasz ? :D a pisałeś że to już koniec po tamtej reaktywacji? heh Ludzie zmienni są..

Ta pisalem ale ten jebany serwer mi zyc nie daje. i nadal stoi promt2

ban.gif

Opublikowano

Nowosci typu,kostiumy (Beda w IS , 1 specialny dla wybranych(konkurs) i pety do zdobycia w grze(Glownie do zabicia nudy expieniem peta), fryzy [..] czyli duperele

To ty powracasz ? :D a pisałeś że to już koniec po tamtej reaktywacji? heh Ludzie zmienni są..

@ to zrób coś zajebistego. Coś lepszego od topowych serwerów easy/medium. xD Stać cie na to o ile to ty jesteś Deco o którym tyle słyszałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...