Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csro Rejestracja + Download + Bot + Loader.

Niko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde ma ktoś zangielsczenie do wersji 1.164 bo jak pobrałem tą z tej stronki to jest 1.160 i gdy jest przy 6% to wyskakuje błąd

Nie Zależy mi na 5 po prostu lubię pomagać

Metin2 & Silkroad 4EVER

Jeżeli szukasz pomocy pisz na gg 10460067

To nic ze nie mam 100 postów :P

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czemu, ale nie mogę pobrać przez flashgeta... nie ma transferu ani nic... tylko jakiś czerwony (X) wiecie co poradzić?

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale nie mogę pobrać przez flashgeta... nie ma transferu ani nic... tylko jakiś czerwony (X) wiecie co poradzić?

Przemęcz się i pobierz normalnie.

Opublikowano

To Csro to zbugowane gówno... Robie teleporta do Samarkandu i od razu crash. Teraz stoję w SM i nie mogę wbić na chara bo od razu crash... postać przepadła a wraz z nią kasa... Pierdolić to cSRO

Opublikowano

To Csro to zbugowane gówno... Robie teleporta do Samarkandu i od razu crash. Teraz stoję w SM i nie mogę wbić na chara bo od razu crash... postać przepadła a wraz z nią kasa... Pierdolić to cSRO

I po co się tak denerwujesz? To nie wina gry tylko twojego komputera...

Opublikowano

Tylko, że na isro i innych serverach tak nie mam tylko na tym... Kumpel tak samo ma. Tepnął się do SM i jak teraz wbija na postać to od razu crash.

Opublikowano

Tylko, że na isro i innych serverach tak nie mam tylko na tym... Kumpel tak samo ma. Tepnął się do SM i jak teraz wbija na postać to od razu crash.

No to graj na ISRO, widocznie CSRO nie jest ci pisane.

Opublikowano

Tak... to już wole sobie darować silka niż dobijać się cały dzień na isro.

EDIT:

Przyznaję racje to coś z moim komputerem nie z csro. Kumpel wbił na mojego chara i nie miał crasha w SM.

Opublikowano

Nie wiem czy czytaliście już o tym, a mi nie chce się zakładać nowego tematu to może napiszę to tutaj. W najbliższym czasie wyjdzie update do csro, a mianowicie:

-Długo oczekiwana rasa Araby.

-Gap 120.

-Nowe krainy.

I wiele, wiele innych :)

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

ej a w downloadzie trzeba wszystko po kolej ściągaćno nie?a i jak lepiej przez Flash Geta to gdzie go znajde?

Yyyy.. Google? Tylko nie mów że nie ma bo Cię śmiechem zabije :).

Opublikowano

ja mam problem z instalka ktora sciagalem 2 razy... jedna tutaj zamieszczona niby wazy 1,1gb a konczy mi sie juz sciagac przy 658mb :angry: i jak probuje ja odpalic to pisze "execute file error" co jest? <_<

a jeszcze inna sciagalem z silkroadonline.com.pl to ona juz byla spatchowana i tez ważyła 1,1gb a przy 750mb mi sie konczylo sciągać...

ktoś wie o co chodzi??

Opublikowano
mam problem z instalka ktora sciagalem 2 razy... jedna tutaj zamieszczona niby wazy 1,1gb a konczy mi sie juz sciagac przy 658mb :angry: i jak probuje ja odpalic to pisze "execute file error" co jest? <_<

a jeszcze inna sciagalem z silkroadonline.com.pl to ona juz byla spatchowana i tez ważyła 1,1gb a przy 750mb mi sie konczylo sciągać...

ktoś wie o co chodzi??

mi tak samo bo tam ściąga do połowy i same pk.2 a pózniej pisze żę uszkodzone.A właśnie teraz mi się ściągnął client właśnie stąd, ale tylko instalka(norma) i jak chcem włączyć to pokazuje gdzie to jest(w jakim folderze) i dupa.Teraz ściągam patcha i Sun Flash Get jednak nie potrzebny a na google nie szukam bo mam przyzwyczajenie że nie będzie działać bo to związane z Silkiem xD

ZtR FamiLieS

Opublikowano

tzn. że sobie nie pogram w cSRO i nie da rady go zianstalować dopóki ktoś nie wrzuci np. swojego całego zrarowanego folderu z cSRO, którego mógłbym użyć zamiast instalki??? :unsure:

Opublikowano

no właśnie bo ludzie nie wrucają swojego TERAZNIEJSZEGO instala bo ten patch to tak samo jak włączam to ????Sillkroad????

ahhh ludzie pliska pomóżcie bo chciałem do Silka wrócićbo tym całym HoA na cSRO i teraz o,dupa żądna instalka nie działa ;/

wogóle niewiem jak sie niektórym udało zagrać ;/ bo kiedyś grałem i weszło Heroes of Alexandria i uptade cały dzień to już wole ściągać niżuptade bo ściąganie kontynuujesz a uptade nie no i teraz widze jakie te ściąganie dobre ;/

ZtR FamiLieS

Nowicjusz
Opublikowano

Mam pytanko ponieważ starając się zarejestrować na stonce wyskakuje mi błąd. Który przetłumaczyłem sobie i pisze ze złe ID to jakie ma być już próbowałem każdej możliwości. I jeszcze nie moge uruchomić tego CID generator aby ten kod dostać

---------------------------------------------

Dobra na razie się już zarejestrowałem. wystarczyło antyviara wyłączyć na chwile

Opublikowano

@up

czasem nie wystarczy wylaczyc zapory ;d

jak nie dziala wylaczenie zapory a masz jakiegos sh1ta noda to go odinstaluj.

sygna1o.jpg

Opublikowano

@up

czasem nie wystarczy wylaczyc zapory ;d

jak nie dziala wylaczenie zapory a masz jakiegos sh1ta noda to go odinstaluj.

A jak Avasta to tymbardziej. xD

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

IMO Avast nie jest taki zły... jeżeli komuś chodzi o dobrą ochronę danych to Avast się bardzo dobrze nadaje, ma tylko jeden mankament -> prawie we wszystkim widzi viry co trochę denerwuje... xD

a ty ZiomQ co masz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...