Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csro Rejestracja + Download + Bot + Loader.

Niko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W takim razie który serwer polecacie na który łatwo wbić i jest trochę myślących Polaków? ;)

lIlIlIkIll: Where is TigerGirl?
Morningdew: She cannot connect due to server traffic.

triquetra_zepplin.gif
Opublikowano

a jest moze link na inny hosting clienta , bo z tego na 1 stronie mam 15kb/s transfer...

@down dzieki , musze go sciagnac ^^

@2down tylko sobie posta nabiles...

jeszcze jedno jakie jest lepsze zangielszczenei te z loaderem czy jako media.pk2 ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a jest moze link na inny hosting clienta , bo z tego na 1 stronie mam 15kb/s transfer...

program Flashget wyciąga maksymalny transfer

Opublikowano

Mam problem co do zangielszczenia, dzis po patchu oczywiscie jezyk zmienil sie na chinski, Gdy chce zedytowac programem Pk2Editor'em to z folderu z silkiem bum, dobrze pomylsne "otworzenie" ale kiedy zaznaczam plik do inportu a nastepnie wyskakuje mi: No files were detected for...(miejsce położenia pliku).... Only manual importing is possible. Co w tłumaczeniu w google to: Żadne pliki nie zostały wykryte na...(miejsce położenia pliku)...Tylko ręczne przywozu jest możliwe. I w tym problem że nie wiem o co chodzi w recznym prosze o pomoc! Mam podejrzenia że pliki tekstowe sa juz nie aktualne...

Opublikowano

Wie ktoś czy działa z aktualną wersja csro butterfly 2.3? Jeśli tak mógłby ktoś zuploadować bo nie mogę nigdzie znaleźć ;]

lIlIlIkIll: Where is TigerGirl?
Morningdew: She cannot connect due to server traffic.

triquetra_zepplin.gif
Opublikowano

Może ktoś dać linki do clienta i patcha bo te nie działają a z innych nie mogę ściągać przez flasget a inaczej nie ściągnę

Opublikowano

@up

do czego haslo?

geez, do media pk2 sciagnijcie sobie mediapk2extractor. mozecie miec nawet media z wersji 1,52 i zuptadowac tym programem i bedzie dzialac ><

sygna1o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...