Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csro Rejestracja + Download + Bot + Loader.

Niko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.148

Wchodzisz tu

http://srocn.com/

po lewej stronie masz tam krzaczki i napis 1.165 klikasz tam link wklejasz do flashgeta (bo ładny transfer wyciąga) i ściągasz i nie potrzebujesz patchy.Będziesz mieć klienta, który zrobi update i działało będzie.

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra ściągnałem, all działa,THX!

Tylko mam częste dc..............i z loaderem i bez ;/

Ściągnij program QQdaili (pomaga na lagi na csro).

Gdzieś na forum powinieneś znaleźć.

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

Opublikowano

link do butterflya nie dziala ;/....chcialem zobaczyc czy jest moze filtr do niego....ma ktos moze? filtr do zbierania itemow :D xP

Opublikowano

link do butterflya nie dziala ;/....chcialem zobaczyc czy jest moze filtr do niego....ma ktos moze? filtr do zbierania itemow :D xP

http://www.mpcforum.pl/topic/174630-tut-csro-butterlfy-by-nuclear-sun-mix-dwch-botw-motyl-cbot-grab-pet/

Opublikowano

mogl by ktos upnac clienat jeszcze raz ?? pobieralem mialem 51% i zakonczonao pobieranie tak jak by sie pobral ok ( w 100%) lecc lipa nie moge odpalic instalki mam prosbe mogl by ktos upnac tego clienat jaeszcze raz <prosi> tego 1.148 lub odrazu calego spatchowanego :)

Opublikowano

mogl by ktos upnac clienat jeszcze raz ?? pobieralem mialem 51% i zakonczonao pobieranie tak jak by sie pobral ok ( w 100%) lecc lipa nie moge odpalic instalki mam prosbe mogl by ktos upnac tego clienat jaeszcze raz <prosi> tego 1.148 lub odrazu calego spatchowanego :)

Wchodzisz tu

http://srocn.com/

po lewej stronie masz tam krzaczki i napis 1.165 klikasz tam link wklejasz do flashgeta (bo ładny transfer wyciąga) i ściągasz i nie potrzebujesz patchy.Będziesz mieć klienta, który zrobi update i działało będzie.

Opublikowano

Dzieki bardzo mi pomogles bardzo ci dziekuje :) czy to prawada ze dostaje sie bron deegrees1+77?? bo cos mi sie nie chce wierzyc xD

Opublikowano

@Up:

Ostatnio jak grałem to się dostawało, ale nie dam głowy, czy teraz też się dostaje.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Bywalec
Opublikowano

jaki exp jest na csro?I jak ktoś gra to niech powie czy dostaje sie tą broń

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

a jest dalej ten event że można zamienic kase na silki??

Tak, jest.A co do tematu to ściągnij wersje 1.165 a nie bawisz się w patche.

Opublikowano

Witam.

Ściągnąłem tego clienta 1.165 i jak go uruchomić?:D Już zainstalowałem tylko nie widzę opcji 'START' (uruchom, etc.)

@EDIT: Aaa bym zapomniał...może ktoś umieścić Cid generator ? bo pliku już nie ma.

Opublikowano

Wybierz div.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...