Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csro Rejestracja + Download + Bot + Loader.

Niko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IMO Avast nie jest taki zły... jeżeli komuś chodzi o dobrą ochronę danych to Avast się bardzo dobrze nadaje, ma tylko jeden mankament -> prawie we wszystkim widzi viry co trochę denerwuje... xD

a ty ZiomQ co masz?

Dajesz wyjątki w avascie i masz... Obecnie mam Padnę, i nie narzekam.

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde to widze nie ja mam tylko problem ze sciągnięciem Csro ;/;/ mam to samo co kolega pisal wyzej sciagnie mi sie 500mb pliku czasem 750 i 800 i wyskakuje mi ze zakonczono pobieranie widac ze nie kompletne bo instalka ma 1,1gb kto wiez kąd sciągne 100% instalki csro pisac plx

Opublikowano

napisałem kilka postów wcześniej... niedokładnie czytałeś....

Napisano 16 maj 2010 - 06:04

ja sciągam teraz 4 raz ale już za pmocą Thunder czy jakos tak... kieruję się tym topicem ->silkroadonline.com.pl, może zadziała - spróbuj...

btw. na jakim serwie jest najwięcej polaków???

jak zrobisz to przez Thundera to w 100% ci się ściągnie... sam tak robiłem...

Opublikowano

@2xup

prawie wszyscy tak maja. sam tez tak mialem, ze caly czas mi dochodzilo 650-700 i przerywalo. poszukaj gzdies na necie csro thunder tak jak kolega wyzej proponuje i sciagaj z pelna predkoscia lazca :)

sygna1o.jpg

Opublikowano

na jakim serwerze graja Polacy? ;] bo wbilem narazie i nikogo tam nie ma :D

Na każdym serwie jakaś grupa polaków gra.Zobacz na ŚŁŃ

Opublikowano

Witam, ja mam kilka pytań, a mianowicie...

- Jak z polakami, gdzie są, ale normalni, nie _pl.. .:)

- Co tam ze skośnookami :D ? Nadal nie banują za boty/loadery :P?

- Do kiedy będzie trwał event, +77 wep i 20k sp ?

- Ka to można kupić Silki/Golda ;P

- I jak z eventami ;D?

@Sorry, jeżeli ktoś już coś napisał, a nie doczytałem się tego, mam dziś jakiś dziwny dzień :D

Wielkie dzięki za pomoc ;P

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

Witam, ja mam kilka pytań, a mianowicie...

- Jak z polakami, gdzie są, ale normalni, nie _pl.. .:)

- Co tam ze skośnookami :D ? Nadal nie banują za boty/loadery :P?

- Do kiedy będzie trwał event, +77 wep i 20k sp ?

- Ka to można kupić Silki/Golda ;P

- I jak z eventami ;D?

@Sorry, jeżeli ktoś już coś napisał, a nie doczytałem się tego, mam dziś jakiś dziwny dzień :D

Wielkie dzięki za pomoc ;P

- DIV 2 SŁN jak grałem ( jakieś 2 miesiące temu) strasznie duzo PL grało.Na div 1 ponoć normalnie jest.

-Nadal? Ja nie słyszałem żeby ktoś dostał bana za bota/loadera.

-Nie wiem

-allegro

-no masz te +77 i 20k sp nie wiem jak tam z tym sklepikiem CIMO..

Opublikowano

a ja mam takie pytanie chce zagrac warriorem lub rogue tylko niewiem jaki bulid warrior cler czy bard, 2h sword, swrod i tarcza, czy dwa topory i jak staty full str czy hybryda, rogue cler czy bard dagger czy kusza i tak samo jakie staty ( prosze o szybka odpowiedz)

Opublikowano

a ja mam takie pytanie chce zagrac warriorem lub rogue tylko niewiem jaki bulid warrior cler czy bard, 2h sword, swrod i tarcza, czy dwa topory i jak staty full str czy hybryda, rogue cler czy bard dagger czy kusza i tak samo jakie staty ( prosze o szybka odpowiedz)

Takie rzeczy w dyskusji ogólnej bądź

http://www.silkroadonline.com.pl/

Opublikowano

czy do csro musze miec chinski nick? czy moge miec z naszymi literkami ? czy jak mam normlany nick w naszym alfabecie to czy nie dostane bana?? jak ktos gra na servie cos na podobe tych liter : Eoeoo to piszcie do KombinatoreK . ;)

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

czy do csro musze miec chinski nick? czy moge miec z naszymi literkami ? czy jak mam normlany nick w naszym alfabecie to czy nie dostane bana?? jak ktos gra na servie cos na podobe tych liter : Eoeoo to piszcie do KomandosiK . ;)

Normalnymi można.

Opublikowano

kazdy ma teraz taki duzy update? sciaga mi sie juz od okolo 1h masakra raz bylo kolo 50% i wyskoczyl error

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

Mam pytanie jak włanczam silka pokazuje mi sie obrazek silka a koło niego szary obrazek z napisem can't create file transfer manager! Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now... try a few minutes leter . O co chodzi z tym czymś i tak cały czas już chyba od środy jak była inspekcja . :angry: :)B)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

POMOCY!!!! siemka , wiece moze dlaczego i co to jak juz mi sie wlaczy okno gdzie wpisuje ID i haslo , po wpisaniu tego wszystkiego po wybraniu serwera mi na dole wyskakuja takie kwadraciki a wszystko zrobilem jak trzeba bylo ... ocb ? ;>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

POMOCY!!!! siemka , wiece moze dlaczego i co to jak juz mi sie wlaczy okno gdzie wpisuje ID i haslo , po wpisaniu tego wszystkiego po wybraniu serwera mi na dole wyskakuja takie kwadraciki a wszystko zrobilem jak trzeba bylo ... ocb ? ;>

Jakie kwadraciki? Daj screen.

Opublikowano

Czemu link do Cid generatora nie działa.

Czy moglby ktos zrobic dla mnie konto i wyslac passy na PW bo jestem goły jezeli chodzi o takie stron

Czy jest jakis działajacy bot bez platny, i czy sa duze lagi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...