Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csro Rejestracja + Download + Bot + Loader.

Niko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam pytanko,czy tam serwery są crowded?wbija się za 1 razem? Są lagi?opłaca się tam grac?

Dzięki.

Na razie jest jeszcze ok, ale nie jest już tak sympatycznie jak kiedyś :).

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam mam bardzo powazny problem. Z kumplem chcemy zaczac przygode z cSRo. Pobralem instalke z glownej strony chinskiej, rozpakowalemi probuje ja wlaczyc i pojawia sie blad could not intialize installation. Nazwa pliku , nazwa katalogu, lub skaldnia etykiety nie sa poprawne..... o co chodzi? Mam windowsa 7 i domyslam sie ze cos z jezykiem jest nie tak. BArdzo prosze o pomoc. A jakby ktos mi mogl wrzucic instalke od razu po angielsku znowu( bo link z 1 stronuy nie dziala) To bylbym naprawdeeee bardzo wdzieczny! Bardzo prosze o pomoc. Dziekuję!

P.S Poki mi nie odpowiecie zaczlaem pobierac wszystkie klijenty co sa na 1 stronie i mam pytanie typowo noobskie... czy musze pobierac ionstalke 145 i patchaowac ja tymi wszystkiomi patcvhami czy od razu moge pobrac ta 165 czy cos? Pomozcie! :D

Opublikowano

Masz 2 sposoby.

- Pobierasz Clienta v1.165 który, obecnie jest aktualną wersją.

- Ściągasz Clienta v1.148 i patchujesz.

Zresztą sam sobie dałeś odp. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...