Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csro Rejestracja + Download + Bot + Loader.

Niko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok zainstalowałem patche itp. Teraz powiedzcie mi co jest złego w nickach takich jak : Scatty1234 , Roach141 ??

Opublikowano

Ok zainstalowałem patche itp. Teraz powiedzcie mi co jest złego w nickach takich jak : Scatty1234 , Roach141 ??

Nic nie jest złego, a o co chodzi?

Opublikowano

Nic nie jest złego, a o co chodzi?

Bo cały czas mówi, że zły nick, nawet jak wpiszę Agdgdfg231 to nei chce przyjąć :/

Opublikowano

Moze pisze ze zajety..

izzy to jest nie oplacalne ta wymiana golda za silki, to nie jest tak ze 1 silk 1 gold ;D

mozes zkupic rzeczy z item malla np 1 reverse po 3kk chodzi a 14 reversow kosztuje 11 silkow ;]

sygna1o.jpg

Opublikowano

Dziś w csro byl update i moje media.pk2 nie tlumaczy chinskich znakow i jak je wypakowalem jeszcze raz i zamienilem to tez nie zadzialalo.Prosze o jakies dobre i najnowsze media.pk2 z gory dziex

Opublikowano

@2xup

masz wszystko na pierwszej stronie opisane..

w pierwszej zakladce na samej gorze ustawisz na tym pasku radius.

pozniej na dole masz hp i mp ustaw gdzie je mas zna pasku.. nie musisz tego ustawiac mozesz ustawic w grze autopotion.

a w drugiej na gorze w tym pierwszych okienkach po prawej skille 1-do ile tam chcesz.

na doel buffy ktore sa z F4 1- do ile tam masz i zaznaczasz ptaszkiem ;] start bot i dziala ^^

sygna1o.jpg

Opublikowano

Mam pytanie.Co mam zrobić skoro w tym 1 patchu jak chce wypakować znajduje mi tylko silka globala? A globala usunąć nie moge bo mój brat gra na globalu. :(

Opublikowano

Panowie proszę o pomoc, mianowicie ściągnąłem sobie wersie 1.160 i przy updatowaniu mi się na 6% pojawia jakiś błąd? o co chodzi i jak można to naprawić?

Opublikowano

@up

czasem kazdemu sie tak zdarza. poprostu wylaczaj i wlaczaj uptade az do skutku :D jak juz nie ogarniesz sprobuj reinstal.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Co jest z tym eventem? On jest cały czas teraz też? I tak wgl to nie działa coś z patchem.. Wypakwoałem 7zip'em , wpisałem te hasło skopiowane 請於2010年1月16日更新 potem wypakowałem , ładnie sie wypakowało ale na koncu wyskoczylo "Niepoprawne hasło?" chociaż plik był , dobra wkleiłem to do folderu z silkiem , ale wyskakuje "Message String Error" Gdy próboje to odpalić , macie jakies rady?;/

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...