Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csro Rejestracja + Download + Bot + Loader.

Niko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema ej słuchajcie ja nie wiem tez mam ten sam problem co koledzy wyżej tylko na każdej postaci mam dc jak wejdę albo debug mam stare konto i postacie a teraz na żadna postać nie mogę wejść ;/ ja myślę że może to wina klienta tzn. ze nie jest dobrze zupdejtowany ^^ hmm nie wiem co może być przyczyną ;/

Opublikowano

siema ej słuchajcie ja nie wiem tez mam ten sam problem co koledzy wyżej tylko na każdej postaci mam dc jak wejdę albo debug mam stare konto i postacie a teraz na żadna postać nie mogę wejść ;/ ja myślę że może to wina klienta tzn. ze nie jest dobrze zupdejtowany ^^ hmm nie wiem co może być przyczyną ;/

Reinstal klienta.Ściągnij wersje 1.165.

Opublikowano

Sorka a nie może mi ktoś podać linka do downloadu bo jakoś nie mogę znaleźć tu i ówdzie :PP

Opublikowano

Sorka a nie może mi ktoś podać linka do downloadu bo jakoś nie mogę znaleźć tu i ówdzie :PP

Wchodzisz tu

http://srocn.com/

po lewej stronie masz tam krzaczki i napis 1.165 klikasz tam link wklejasz do flashgeta (bo ładny transfer wyciąga) i ściągasz.

Opublikowano

powie i ktos jak mam to zrobic???

bo sciągnełem clijenta i patche patche uruchomiłem i gdy odpalałem clijenta był błąd i nie wiem jak mam odpalic to ;/

Wchodzisz tu

http://srocn.com/

po lewej stronie masz tam krzaczki i napis 1.165 klikasz tam link wklejasz do flashgeta (bo ładny transfer wyciąga) i ściągasz i nie potrzebujesz patchy.Będziesz mieć klienta, który zrobi update i działało będzie.

Opublikowano

ej mam problem a dokładnie nie chce mi sie wypakowac patch ten z 1.57-1.59 niewiem dlaczego ale chyba pisze ze złe hasło kopiuje te co jest w tematcie i nic to nie daje

UmF0aGdhYXJfX19ldW5lX19fNTMwX19fT05pU19fXzhfX185Nl9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18yX19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

ej mam problem a dokładnie nie chce mi sie wypakowac patch ten z 1.57-1.59 niewiem dlaczego ale chyba pisze ze złe hasło kopiuje te co jest w tematcie i nic to nie daje

Ściągnij wersje 1.165 - nie będziesz potrzebował patchy,

Opublikowano

Musisz wypakować ten patch programem 7-Zip i tam wpisać hasło które jest na 1 stronie tematu

Opublikowano

Ten bot powinien używać wszystkich skilli (mowa o mbocie, czyli płatnym). W zależności jak sobie ustawisz tak Tobie będzie atakował ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Potrzebuje pomocy,otoz swciagnalem samego clienta bez paczy i jak włączam csro to wybieram ktory division i mi sie w ogole start nie pokazuje...zaden pasek z updatem, nic!

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Potrzebuje pomocy,otoz swciagnalem samego clienta bez paczy i jak włączam csro to wybieram ktory division i mi sie w ogole start nie pokazuje...zaden pasek z updatem, nic!

Jaka wersja klienta?

Opublikowano

Musisz ściągnąć wszystkie manual patche, bo bez tego nie pójdzie.

Ewentualnie całego clienta 1.168

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...