Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga Mistrzów 2013/2014

Gość Kacperovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kulturę to ty chyba w domu zostawiłeś.... poza tym, jakie szczęście do sędziego w tej edycji LM? Pokaż mi mecz, gdzie dzięki sędziemu wygrali?

Pora przestać odwiedzać ten dział... ;_;

Ej, ej. Wieje hipokryzją. Przypomnieć Ci co pisałeś po przegranej Barcelony z Sociedad?  :rolleyes: 

@topic

Najbardziej Realne szanse na wygraną ma Bayern, ale liczę na Barcelonę  <3 

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma opcji żeby Bayern wygrał LM

Według mnie to Chelsea, Barca lub Real

W 1/4 finału sytuacja będzie jaśniejsza bo będzie wiadomo kto z kim będzie grał :)

Opublikowano

Tak btw. to wie ktoś kiedy losowanie? Liczę na El Clasico w półfinale LM :)

VeB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczorajsze mecze:

Atletico 4:1 Milan

Bayern 1:1 Arsenal

Dzisiejsze mecze:

Barcelona : Manchester City

PSG : Bayer

Jakie wyniki obstawiacie ?

805491408806070489277.png

Opublikowano

Bardzo dobra gra ze strony Barcelony. Chciałbym aby trafiła na Bayern :)

Opublikowano

Barcelona vs Bayern, Real Madryt vs Chelsea Londyn

To są moje typy na pół finały, chociaż jeszcze parę meczów przed nami.

Opublikowano

Wszyscy piszą,że do faworytów wygrania Ligi Mistrzów należy Chelsea i stąd moje pytanie dlaczego ?

Przecież oni nic specjalnego nie pokazują ba przegrali dwa razy z Fc Basel i Galata zaledwie 1:1 : x

Opublikowano

Też tego nie rozumiem, jeszcze wczoraj przegrali 1-0 z AV otrzymując przy tym 2 czerwone kartki.

Opublikowano

Bayern - Barca w finale. Tak obstawiam

Coś czuje, że El Clasico w 1/4

Opublikowano

Też tego nie rozumiem, jeszcze wczoraj przegrali 1-0 z AV otrzymując przy tym 2 czerwone kartki.

+Mourinho wyleciał z boiska  :rolleyes:

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wszyscy piszą,że do faworytów wygrania Ligi Mistrzów należy Chelsea i stąd moje pytanie dlaczego ?

Przecież oni nic specjalnego nie pokazują ba przegrali dwa razy z Fc Basel i Galata zaledwie 1:1 : x

Posłuchaj chłopcze..

Gatasaray nie jest mega popularnym klubem bo wywodzi się z ligi tureckiej ale gra na poziomie światowym.

Chelsea nic specjalnego może nie pokazuje ale rok temu prezentowała taki sam futbol a rozgromiła Bayern Monachium 4:2 :)

W tym sezonie również dobrze się spisuje wygrali wszystkie mecze z najgroźniejszymi rywalami np. Manchester City, Tottenham Hotspur (znajduje się na 4 miejscu w lidze angielskiej, przegrali 4:0 ) , Arsenal, Liverpool, Everton

Jest liderem Premiera League i wszystko wskazuje na to że zakończy sezon na 1 pozycji :)

Wszyscy myślą że Chelsea jest cienka bo zremisowali z Galatasaray ale zobaczycie w rewanżu na Stamford Bridge (stadion Chelsea) że turki dostaną w dupe z 3:0

Także nie rozpaczajcie jak ten wasz Real Madryt trafi na Chelsea w 1/4 i przedupi 2:0 :)

Pozdro 600 :D :d :D

Opublikowano

Posłuchaj chłopcze..

Gatasaray nie jest mega popularnym klubem bo wywodzi się z ligi tureckiej ale gra na poziomie światowym.

Chelsea nic specjalnego może nie pokazuje ale rok temu prezentowała taki sam futbol a rozgromiła Bayern Monachium 4:2 :)

W tym sezonie również dobrze się spisuje wygrali wszystkie mecze z najgroźniejszymi rywalami np. Manchester City, Tottenham Hotspur (znajduje się na 4 miejscu w lidze angielskiej, przegrali 4:0 ) , Arsenal, Liverpool, Everton

Jest liderem Premiera League i wszystko wskazuje na to że zakończy sezon na 1 pozycji :)

Wszyscy myślą że Chelsea jest cienka bo zremisowali z Galatasaray ale zobaczycie w rewanżu na Stamford Bridge (stadion Chelsea) że turki dostaną w dupe z 3:0

Także nie rozpaczajcie jak ten wasz Real Madryt trafi na Chelsea w 1/4 i przedupi 2:0 :)

Pozdro 600 :D :D :D

wkoncu ktos "gada" na rzeczy

Opublikowano

Chelsea wygrywa 2:0 z Galatasaray'em :)

W całym meczu dominowali piłkarze Chelsea, bowiem Galatasaray oddała 2 strzały na bramke w tym 1 niecelny :p

Chelsea oddała ich 18 w tym 8 celnych

Hazard w tym meczu zasłużył na ocene 10/10

Statystyki meczu - www.transfermarkt.pl/pl/fc-chelsea-galatasaray-istanbul/index/spielbericht_2385049.html

Opublikowano

Real w dwóch meczach z Galatą wygrał 10:2, także spokojnie. ;)

Opublikowano

Według mnie po losowaniu wszystko będzie wyglądać tak

Bayern Monachium - Manchester United

Atletico Madryt - Chelsea Londyn   

Borussia Dortmund - Barcelona                

Real Madryt - Paris Saint German

Opublikowano

Barcelona - Borussia

Atletico  - Bayern

Real - Chelsea

PSG - Manchester United

Do półfinału przejdą drużyny po lewej stronie ;)

Opublikowano

Atletico,Barca,Real jak dla mnie są to zespoły,które powinny pokonać Bawarczyków.

Haha, ziom..

Zobacz jak Mourinho przygotował Chelsea do rewanżu z Galatasarayem (cały mecz toczy się na połowie Galatasaray)

Real Madryt? Jose zna ten zespół na wylot i nie ma opcji żeby jakieś gwiazdeczki wygrały z Chelsea

The Special One - najlepszy trener świata

Chelsea Londyn - najlepszy klub świata

soł macz

Atletico miałoby wygrać z Bayernem? :D

yyy.. a czemu nie ?

Diego Costa, Raul Garcia, Koke

oni strzelają bramki jak pojebani i strzelają na różne sposoby także mają 50% szansy na wygranie z Bayernem

Bayern może i wymiata ale tylko w lidze niemieckjej bo wszystkie tamtejsze kluby są bez formy :)

Można nawet zobaczyć na ich bilans :)

Leverkusen 0 - 4 PSG

Schalke 1 - 6 Real

Opublikowano

Według mnie finał dla Chelsea przeciez Mourinho ich tak przygotuje że żaden zespół nie będzie im straszny.

Najgorsze jest to że w Chelsea nie ma klasowego napastnika bo Torres jest bez formy, a Eto'o tylko od czasu do czasu pokazuje klase chłop ma już 32 lata lub 34 nikt tego nie wie.

Po letnim oknie jak do Chelsea dojdzie Diego Costa to będzie się działo oj będzie się działo.

Hazard, Oscar - chyba najlepsi pomocnicy więc Diego będzie miał z kim grać

Opublikowano

Jak dla mnie Barca,Real,PSG,Bayern :)

1 kwietnia, wtorek
FC Barcelona – Atlético Madryt
Manchester United – Bayern Monachium

2 kwietnia, środa
REAL MADRYT – Borussia Dortmund
Paris Saint-Germain – Chelsea FC

Rewanże:
8 kwietnia, wtorek
Borussia Dortmund – REAL MADRYT
Chelsea FC – Paris Saint-Germain

9 kwietnia, środa
Atlético Madryt – FC Barcelona
Bayern Monachium – Manchester United

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...