Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga Mistrzów 2013/2014

Gość Kacperovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0-0

Autobusy  <_<

Jestę Nostradamusę

Taki styl gry potwornie mnie denerwuje. Mecze powinny wyglądać tak, jak mecz Manchesteru City Liverpoolem. Gospodarze strzelają 2 gole, goście odrabiają na 2-2 i w końcówce meczu gol dla Liverpoolu, być może na wagę Mistrzostwa Anglii.

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nou Tube, Valdes wyzej od De Gea? Ja pierdziele i w dodatku jakis Boruc na 10 miejscu, gdzie jest Julio Cesar? Nie znasz sie wcale kolego :(
@topic
Real wysmienicie 1:0 z Bayernem, bayern nic nie pokazal oprócz posiadania pilki 

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

@UP

To chyba oglądaliśmy dwa inne mecze bo Bayern nie dość że 79% posiadał piłkę to wykonali z 3x więcej strzałów

38062575824272778262.png

www.mpcforum.pl/topic/1213885-dissremover-vs-nou-tube/#entry10374942
[DISS] Nou Tube vs Remover
Opublikowano

@UP

To chyba oglądaliśmy dwa inne mecze bo Bayern nie dość że 79% posiadał piłkę to wykonali z 3x więcej strzałów

Chyba 64 ;x Bayern grał jak Barcelona, tysiąc podań i nic. Real spokojnie w obronie i szły kontry, dzięki jednej padł gol

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Chyba 64 ;x Bayern grał jak Barcelona, tysiąc podań i nic. Real spokojnie w obronie i szły kontry, dzięki jednej padł gol

no nie wiem czy tak spokojnie :)

bo po meczu odrazu niektórzy padali na ziemie bo byli tacy zmęczeni

Real zagrał na 100%, Bayern na 90%

38062575824272778262.png

Opublikowano

@UP

Strzały to strzały, sytuacji bramkowych miał więcej Real i nawet honorowy prezes Bayernu to przyznał. Bliżej było 2:0 niż 1:1.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Trzeba przyznać,że Guardiola zepsuł Bayern,ponieważ chce zrobić z bawarczyków drugą Barcelonę.W ogóle zero strzałów z dystansu,kiepska gra skrzydłami nic im zupełnie nie wychodziło.Co do Realu to również jestem rozczarowany,ponieważ grali tylko z kontry,a mając takich zawodników jak Cristiano,Di Maria czy Benzema to jest oczywiste,że atakować trzeba.We wtorek jest rewanż i nadal wszystko możliwe.

805491408806070489277.png

Opublikowano

@UP

To chyba ty oglądałeś inny mecz, jedna sytuacja groźna bayernu to strzał Goetze i kiks Mulera, gdzie nie było mowy o karnym :P

A tak to real

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Patrząc jak się toczy LM obstawiam finał Chelsea Real i niebiescy mogą zaskoczyć Murinio i te sprawy no będzie ciekawie

Opublikowano

Patrząc jak się toczy LM obstawiam finał Chelsea Real i niebiescy mogą zaskoczyć Murinio i te sprawy no będzie ciekawie

Chelsea będzie musiała atakować,a Atletico pewnie z kontrami będą sunąć.

805491408806070489277.png

Opublikowano

w Londynie już wszystko przesądzone :)

Atletico Madryt odpadnie po rewanżu z Chelsea

Finał najprawdopodobniej będzie rozgrywany między Chelsea, a Realem Madryt

Czyli winnerem będzie Chelsea bo Real może jedynie dla Chelsea lizać buty od spodu lub dać dupy sędziemu żeby im pomógł

Mourinho - najlepszy trener świata

Chelsea - najlepszy klub świata

4Ever nQ

38062575824272778262.png

Opublikowano

Bardzo bym chciał aby wygrało Atletico, bo w tym sezonie prezentują się świetnie. Jednak po pięknym football'u jaki pokazała Chelsea i z uwagi na to, że rewanż jest w Londynie, wątpię aby Atletico wygrało. 

Co do meczu Bayernu z Real'em może być ciekawie. Bawarczycy rzucą się chcąc strzelić gola. Będzie ciekawie :) 

Opublikowano

Real wygra lecz jest trochę obawy o Cristiano. Nie grał 21 dni chłopak i zszedł na ławkę.Ciekawe czy jeśli dojdą do finału to będzie się udzielał i coś zrobi.

TONV8iZ.png

Opublikowano

Czyli winnerem będzie Chelsea bo Real może jedynie dla Chelsea lizać buty od spodu lub dać dupy sędziemu żeby im pomógł

4Ever nQ

"Czyli winnerem będzie Chelsea bo Real może jedynie dla Chelsea lizać buty od spodu lub dać dupy sędziemu żeby im pomógł"

k, den.

Podobno dzieci ryby i głosu nie mają, podobno.

Wytłumacz mi jeszcze raz to co napisałeś? Co do Chelsea - lubię nawet ten klub, jednak ich szansę z pośród tej czwórki na wygranie LM oceniam na zdeydowanie najmniejsze. Nie oszukujmy się, nie mają jakiegoś świetnego składu. Napastnicy - błagam, sprzedali Juana Matę który teraz błyszczy w United a Oscar... Mimo wszystko zobaczymy, sam już nie wiem. Wszystko będzie pewne za miesiąć ;)

Opublikowano

Ja stawiam,że Real od początku będzie atakować i strzeli 1 bramkę,a następnie będzie bronić wyniku po czym wpadnie 2 i na pocieszenie w ostatnich 10 minutach padnie bramka dla Bawarczyków.

Real - Bayern 2:1

Awans:REAL

Opublikowano

Już chyba przesądzone ze finał jest dwóch Hiszpańskich drużyn i oby dwie na to zasłużył.Ja jestem za Królewskimi ale Atletico bardzo mocna drużyna patrząc na obecny sezon.

Opublikowano

4Ever nQ

Twój instynkt kibica Cię zawiódł :-)

@Top

Madrycki finał. To teraz czekamy na 24 maj :)

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...