Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga Mistrzów 2013/2014

Gość Kacperovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po meczu z tymi tureckimi cieniasami zmienisz zdanie :)

Chelsea rozwaliła Man. City, Man. City rozwalił Bayern, Bayern rozwalił Arsenal, Chelsea rozwaliła Arsenal :)

Wynik z tego taki że na Chelsea nie ma mocnych w lidze mistrzów 2013/2014 :D

Galatasaray nie jest taki strasznie słaby.

636451494245979649038.gif

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież w Galacie jest dużo dobrych zawodników m.in. Drogba,Seneijder,Burak Yilmaz,Eboue,Melo.

Zobaczycie,że jeszcze wyeliminują Chelsea,która gra słabo.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Wahania formy mają, czasami zagrają dobrze, czasami źle. Burak-Drogba-Sneijder, świetne trio w zespole. 

Jak pamiętamy mecz z Realem w fazie grupowej 6:1 a potem 4:1 więc o czym tu rozmawiamy ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Przecież w Galacie jest dużo dobrych zawodników m.in. Drogba,Seneijder,Burak Yilmaz,Eboue,Melo.

Zobaczycie,że jeszcze wyeliminują Chelsea,która gra słabo.

Napisałem przecież, że nie jest słaby.

Opublikowano

Real napewno nie :)

Real trafił chyba na najsłabszą drużynę w Lidze Mistrzów :)

Wszystko wyjdzie na jaw jak Wielki Real w 1/4 trafi na Bayern, Barce, PSG lub Chelsea :D

Opublikowano

Wszystko wyjdzie na jaw jak Wielki Real w 1/4 trafi na Bayern, Barce, PSG lub Chelsea :D

Z Bayernem na pewno przegra.

Chelsea jeszcze nie przeszła dalej.

Opublikowano

Chelsea nie przejdzie,bo przegrają z Galatą :p

Co do Schalke to na pewno nie są najsłabsi,bo jest jeszcze Bayer

Opublikowano

Z Bayernem na pewno przegra.

Chelsea jeszcze nie przeszła dalej.

Wróżbita?

Chelsea nie przejdzie,bo przegrają z Galatą :P

Co do Schalke to na pewno nie są najsłabsi,bo jest jeszcze Bayer

Wróżbita?

Wszystko będzie jasne po danych meczach, wtedy możecie tak gadać.

Aktualnie Real ma wyborną formę... i chyba nie muszę mówić co może wygrać ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Bayern da się pokonać, pokazało to City czy Arsenal na ich stadionie.

Opublikowano

Wróżbita?

Ty, piszesz najpierw aby nie przewidywać wyników, bo nie jest po meczu :D...Stary. Jak by żyli tacy jak Ty, to by nie było bukmacherstwa :D

Ten temat jest właśnie od czegoś takiego.

Półfinał Barca-Real 3:1

Finał Barca-Bayern 4:2

Opublikowano

Wróżbita?

Wróżbita?

Wszystko będzie jasne po danych meczach, wtedy możecie tak gadać.

Nie powiem Real gra dobrze od stycznia,lecz na ich drodze nie stanęła żadna dobra drużyna,a wygrywając z Getafe czy Schalke to wiesz.

Zobaczymy co pokażą w niedzielę z Atletico

Opublikowano

Nie powiem Real gra dobrze od stycznia,lecz na ich drodze nie stanęła żadna dobra drużyna,a wygrywając z Getafe czy Schalke to wiesz.

Zobaczymy co pokażą w niedzielę z Atletico

W dwumeczu z Atletico 5-0.

Opublikowano

Dokładnie, chciałem to powiedzieć. Rozgromili ich w dwóch meczach z łatwością, aczkolwiek wiemy, że Barcelona potrafi się zmobilizować na mecz z wielkim rywalem ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Gdzie nie było kilku podstawowych zawodników. Co nie zmienia faktu, że ładnie ;)

Opublikowano

ogolem jestem za chelsea ale tak czy tak bayern w polfinale to minimum jesli bayern nie wygra w tym roku z takim teamem to jprdl. mowicie ze barcelona,real rozwali bayern hm? zapomnieliscie juz o polfinale z przed roku ? gdzie wszscy kibice barcy przed 1 meczem mowili ze wygraja a po przegranej mowili ze odrobia tak odrobili ... 7:0 ^^

Opublikowano

ogolem jestem za chelsea ale tak czy tak bayern w polfinale to minimum jesli bayern nie wygra w tym roku z takim teamem to jprdl. mowicie ze barcelona,real rozwali bayern hm? zapomnieliscie juz o polfinale z przed roku ? gdzie wszscy kibice barcy przed 1 meczem mowili ze wygraja a po przegranej mowili ze odrobia tak odrobili ... 7:0 ^^

( ,,,,,,,,,,,,, ) - Masz. Kopiuj >> Wklej, bo tego się nie da czytać  8S 

Barcelona / Real / Bayern - to są główni pretendenci do tytułu. Nie zdziwił bym się jak by wygrał Real, bo są w gazie c*uje  <_< i mają szczęście do sędziego w LM  :ninja:  :ninja: 

Nawet mi nie zależy na wygranej z Realem ( cały czas nawiązuje do LM ), tylko z Bayernem. Guardiola dostanie od maszyny, którą sam stworzył .

Visca el Barcelona

Opublikowano

( ,,,,,,,,,,,,, ) - Masz. Kopiuj >> Wklej, bo tego się nie da czytać  8S 

Barcelona / Real / Bayern - to są główni pretendenci do tytułu. Nie zdziwił bym się jak by wygrał Real, bo są w gazie c*uje  <_< i mają szczęście do sędziego w LM  :ninja:  :ninja: 

Nawet mi nie zależy na wygranej z Realem ( cały czas nawiązuje do LM ), tylko z Bayernem. Guardiola dostanie od maszyny, którą sam stworzył .

Visca el Barcelona

Kulturę to ty chyba w domu zostawiłeś.... poza tym, jakie szczęście do sędziego w tej edycji LM? Pokaż mi mecz, gdzie dzięki sędziemu wygrali?

Pora przestać odwiedzać ten dział... ;_;

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A może PSG jeszcze zaskoczy ? :) Barca aktualnie jakiś kryzys formy, potrafią się zmobilizować, ale sama mobilizacja nie wystarczy przy tak rozpędzonym Realu.

Opublikowano

Ejj.. dzieci wojny !

Chyba wam się troche we łbie pojebao bao..

Głosy na REAL MADRYT to wiadomo że od dzieci..

Głosy na BAYERN MONACHIUM to wiadomo że od sezonowców bo prawda taka że 5 lat temu Bayern mógłby lizać buty dla Barcy :)

Zróbmy małe sprostoffanie :D

Chelsea London

Najlepszy bramkarz świata - Petr Cech ( i nie pierdolcie mi że jakiś Neuer jest lepszy bo on jest dnem )

Najlepsza obrona na świecie jest w klubie Chelsea

Człowiek najwyższej formy i silnik napędowy 2k koni - Eden Hazard

Troche brakuje im napastników bo Torres strzela tak jak Lewy w Polsce :)

ale mają jeszcze Schurrle który w ostatnim meczu Chelsea strzelił hat-trick'a więc pewnie on wyjdzie na mecz z Galatasaray

Dodatkowo mecz z Galatasaray będzie rozgrywany na stadionie Chelsea gdzie doping kibiców będzie ich motywował bowiem będzie to doping od 3/4 całego stadionu :)

Także ja stawiam że Chelsea wygra jakieś 3:0

~ Takie porównywanie jak ktoś tam UP robił że Man City rozwaliła Bayern i dlatego Real ma wygrać puchar jest bezsensu bo Chelsea rozwaliła Man City bodajże 2:0

Także " NIE MA KURWA LEPSZYCH!! PUCHAR MISTRZA W RĘCE CHELSEA"

A może PSG jeszcze zaskoczy ? :) Barca aktualnie jakiś kryzys formy, potrafią się zmobilizować, ale sama mobilizacja nie wystarczy przy tak rozpędzonym Realu.

Haha.. PSG :D

Ziomek oni odpadają w 1/4 bez gadania..

Opublikowano

Ejj.. dzieci wojny !

Głosy na BAYERN MONACHIUM to wiadomo że od sezonowców bo prawda taka że 5 lat temu Bayern mógłby lizać buty dla Barcy :)

Chelsea London

Najlepszy bramkarz świata - Petr Cech ( i nie pierdolcie mi że jakiś Neuer jest lepszy bo on jest dnem )

ale mają jeszcze Schurrle który w ostatnim meczu Chelsea strzelił hat-trick'a więc pewnie on wyjdzie na mecz z Galatasaray

Dodatkowo mecz z Galatasaray będzie rozgrywany na stadionie Chelsea gdzie doping kibiców będzie ich motywował bowiem będzie to doping od 3/4 całego stadionu :)

~ Takie porównywanie jak ktoś tam UP robił że Man City rozwaliła Bayern i dlatego Real ma wygrać puchar jest bezsensu bo Chelsea rozwaliła Man City bodajże 2:0

Ciekawie będzie jak Chelsea odpadnie.

Opublikowano

Ejj.. dzieci wojny !

Chelsea London

Hahahahah xDDD Czelsi powinna awansować bez problemu, tak myśle ale zobaczymy jak będzie. 

PSG nie jest aż tak moce, by rywalizować z Barcą, Realem czy Bayernem. 

Mój typ jest taki, że Bayern nie wygra LM. Zobaczymy jak będzie ;d

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Gdzie nie było kilku podstawowych zawodników. Co nie zmienia faktu, że ładnie.

Bla bla bla, Costa grał w pierwszym meczu.

Opublikowano

Kulturę to ty chyba w domu zostawiłeś.... poza tym, jakie szczęście do sędziego w tej edycji LM? Pokaż mi mecz, gdzie dzięki sędziemu wygrali?

Pora przestać odwiedzać ten dział... ;_;

chociaż by z Juve? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...