Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga Mistrzów 2013/2014

Gość Kacperovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałem, że trafia dalej na łatwych - chyba mi nie powiesz, że Szachtar Donieck i Malaga dla Borussi są trudnymi rywalami? Co to jest za zdjęcie? Kogo to interesuje po raz kolejny? Piszesz sam do siebie? Lolz. "Sezonowcy" są wszędzie - Barcelony czy też Realu wypisujące takie bzdury, nawet ot nie jest śmieszne a wręcz żałosne i głupie. Powiedz mi jedynie - po co dodajesz takie zdjęcia?

chodzi Ci o tego gościa ? Szachtar prezentował się bardzo dobrze w tamtym sezonie . Nie wiem czemu myślisz, że Borussia ma lekkie życie i trafia na ''łatwych''

Tym przymiotnikiem ująłeś także Real ? Niby łatwy ;_; . Mnie nie obchodzi to kogo interesuje . Polecam zobaczyć na Fejsbuku strone Hala Dzieci, są tam ukazywani najwięksi idioci internetu, którzy kibicują Realowi . Szczerze ? Sądzę iż jest ich większość . Dodaje je po to abyś zobaczył jacy debile są w internecie . Pisząc, że to nie jest śmieszne uświadomiłeś mi, że jesteś ( każdy sobie dokończy ) . To jest najśmieszniejsza ( tego typu ) rzecz jaką kiedykolwiek przeczytałem -_- Polecam mieć trochę dystansu do tego .

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chodzi Ci o tego gościa ? Szachtar prezentował się bardzo dobrze w tamtym sezonie . Nie wiem czemu myślisz, że Borussia ma lekkie życie i trafia na ''łatwych''

Tym przymiotnikiem ująłeś także Real ? Niby łatwy ;_; . Mnie nie obchodzi to kogo interesuje . Polecam zobaczyć na Fejsbuku strone Hala Dzieci, są tam ukazywani najwięksi idioci internetu, którzy kibicują Realowi . Szczerze ? Sądzę iż jest ich większość . Dodaje je po to abyś zobaczył jacy debile są w internecie . Pisząc, że to nie jest śmieszne uświadomiłeś mi, że jesteś ( każdy sobie dokończy ) . To jest najśmieszniejsza ( tego typu ) rzecz jaką kiedykolwiek przeczytałem -_- Polecam mieć trochę dystansu do tego .

No ok. Dodałeś jakiś obrazek. Pokazałeś tylko jedną stronę medalu, czyli dzieci Realu, ale nie pokazałeś jakich debili wśród swoich kibiców ma Barcelona. O to co ja mam do powiedzenia w tej sprawie. Sam nie mam zamiaru się z ludźmi flejmić, ale śmieszą mnie już twoje posty. W których pokazujesz jakimi to "fanboyami", gimbusami i sezonowcami są kibice Realu, nie uświadamiając sobie, że w gronie osób, które "tak bardzo są" za Barceloną też jest wielu takich ludzi.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

No ok. Dodałeś jakiś obrazek. Pokazałeś tylko jedną stronę medalu, czyli dzieci Realu, ale nie pokazałeś jakich debili wśród swoich kibiców ma Barcelona. O to co ja mam do powiedzenia w tej sprawie. Sam nie mam zamiaru się z ludźmi flejmić, ale śmieszą mnie już twoje posty. W których pokazujesz jakimi to "fanboyami", gimbusami i sezonowcami są kibice Realu, nie uświadamiając sobie, że w gronie osób, które "tak bardzo są" za Barceloną też jest wielu takich ludzi.

Owszem jest i nie wiem gdzie napisałem, ze niby ich nie ma wśród kibiców :) Wskaż mi taki post :)

Polecam zobaczyć jak to sezonowcy barcelony zwalniają Martino . I komentarz Nr.3 ( pod koniec filmiku ) kiedy to jakieś hala dziecko napisało ,ze przy golu Ronaldo ( gol ze spalonego ^^ ) to ręka obrońcy wyznaczała linie . HJAHAHAHAHAHAHHA xdddddd Polecam obejrzeć całą serie ;P

PS. Nie piszmy tu na temat Realu i Barcy

Opublikowano

Owszem jest i nie wiem gdzie napisałem, ze niby ich nie ma wśród kibiców :) Wskaż mi taki post :)

Polecam zobaczyć jak to sezonowcy barcelony zwalniają Martino . I komentarz Nr.3 ( pod koniec filmiku ) kiedy to jakieś hala dziecko napisało ,ze przy golu Ronaldo ( gol ze spalonego ^^ ) to ręka obrońcy wyznaczała linie . HJAHAHAHAHAHAHHA xdddddd Polecam obejrzeć całą serie ;P

PS. Nie piszmy tu na temat Realu i Barcy

Jeśli nie piszemy to po co umieszczasz te bezsensowne filmiki i ciągle o tym piszesz? Powinieneś być mądrzejszy i nie wracać uwagi na nas, ale nadal próbujesz coś udowodnić. I widzę dopiero po zwróceniu ci uwagi mówisz coś na kibiców Barcelony.

Opublikowano

Jeśli nie piszemy to po co umieszczasz te bezsensowne filmiki i ciągle o tym piszesz? Powinieneś być mądrzejszy i nie wracać uwagi na nas, ale nadal próbujesz coś udowodnić. I widzę dopiero po zwróceniu ci uwagi mówisz coś na kibiców Barcelony.

Boże... Co za banda debili . Co jest złego w śmianiu się z dzieci Barcelony i Realu ? Polecam mieć trochę dystansu do tego . Nic nie próbuje ci udowodnić . Tylko pokazać tych płaczków

Opublikowano

Boże... Co za banda debili . Co jest złego w śmianiu się z dzieci Barcelony i Realu ? Polecam mieć trochę dystansu do tego . Nic nie próbuje ci udowodnić . Tylko pokazać tych płaczków

Weź koleś się ogarnij , sam zaczynasz coś pierdzielić o Farselonie i Srealu a później ,,Polecam mieć trochę dystansu ".Co do tematu ,najłatwiejszego przeciwnika ma ewidentnie MANU.Bayer może zaskoczyć bo przecież już nie raz stare przysłowie ,,pieniądze to nie wszystko " sprawdziło się.Dość wyrównane powinny być konfrontacje Arsenalu z Bayernem i Manchesteru City z Barceloną.Schalke również nie powinno być skazywane na straty,trzeba mieć nadzieje że podczas meczu nie dojdzie do takich kontrowersji jak podczas potyczki Realu z Juventusem.Ciekawym meczem będzie Wyjazd Galatasaray na Stamford Bridge,wielki powrót Didiera Drogby do domu - oby nauczył Torresa,Eto,Ba strzelać .

Opublikowano

Czy ja cie obrażam człowieku?

Co do "śmiania się z dzieci Barcelony i Realu". Kurwa masz mieć szacunek do innego klubu! Chuj, że to są dzieci i sezonowcy, ale masz mieć ten rypany szacunek!

Jeśli go nie masz to właśnie TY pokazujesz jakim jesteś dzieckiem.

Opublikowano

Bo nikogo to nie śmieszy, tylko Ciebie. Nic w tym nie ma śmiesznego, sama głupota.

Opublikowano

Barcelona wygra lige mistrzów

Messi, Neymar, Pique, Valdes i inni pro elo gracze

w tym Messi i Neymar najlepsi dryblerzy

Real odpadnie w 1/4 lub 1/2

Borussia tak samo

Prawdopodobnie w finale będzie Barca i Chelsea, a wynik 3:1 dla Barcy

ale musze jeszcze zakręcić magiczną kulą to dam edita i Wam powiem jak będzie :)

Opublikowano

Co do pana Up bym się nie zgodził ,że Barca Messi ma kontuzje może ją złapać znowu lub ktoś inny ,więc miej to na uwadze

Obstawiam Bayern Monachium.. ,wiem hitlerowcy wygrali ,ale mają szanse znowu wygrać;)

Opublikowano

Juve przejebało z tureckim kebabem w grupach, śmiech na sali.

FC Barcelona - City, nie skomentuje bo wiadomo.

Schalke - Real Madrid - Na miejscu Schalke poddałbym mecz walkowerem, o co oni chcą walczyć? Podobnie Arsenal z Bayernem, jak Arsenal nie przejebie meczu to przeleje trzem osobą stówe na konto.

CWpuE1z.png

Remigiusz mówią mi.

Opublikowano

Schalke - Real Madrid - Na miejscu Schalke poddałbym mecz walkowerem, o co oni chcą walczyć? Podobnie Arsenal z Bayernem, jak Arsenal nie przejebie meczu to przeleje trzem osobą stówe na konto.

Schalke ma szanse wygrać z Realem . Arsenal również . Nie rozumiem Cię ... Jezu niech szybko to zasrana zima się kończy...

Opublikowano

Zbecydowanie Barcelona wygrał LM

Bez Messiego sobie radzili teraz Messi wyleczony z kontuzji wraca do gry

w dodatku w Barcelonie jest dwóch Messich :)

1. L. Messi

2. Neymar Jr

Neymar ma posture podobną do Messiego jest niski i szybki

w składzie Barcy jest jeszcze Xavi, Iniesta, i najlepsi obrońcy na świecie.

Ma ktoś szanse wygrać z takim zespołem ?

ni chu chu

Arsenal to mocny i zgrany zespół ziomuś

oni są w stanie wygrać z każdym

a Bayer przegrał pare meczy z Borussią więc z Arsenalem też mogą

Opublikowano

Obiektywnie patrząc Schalke nie ma szans. Arsenal ma na pewno większe szanse wygrania z Bayernem niż Schalke z Realem.

Teoretycznie ( patrząc na grę Realu w lidze ) to ma szanse wygrać . Praktycznie nie widzę ich szans gdyż w Lidze Mistrzów Realowi idzie całkiem dobrze . Na ligę raczej już szans nie mają, nie oszukując się . Za tydzień jest mecz o lidera :]

Opublikowano

Patrząc na grę Realu w lidze - jeden mecz zremisowany, brawo. Oceniasz formę po jednym meczu. Real ma nadal szanse na ligę i to bardzo duże. 5pkt straty to jest nic jeszcze dodając, że odbędą się mecze takie:

Atletico - Barca

Barca - Atletico

Real - Barca

Atletico - Real

Każdy ktoś tutaj potraci punkty, może być powtórka z sezonu 06/07 kiedy się trzy kluby biły w ostatnim meczu o ligę.

Opublikowano

Patrząc na składy. Powinien wygrać jeden z zespołów: Bayern,Barca,Real. Z czego moimi faworytami są Bawarczycy..prezentujący do tej pory chyba najlepszą formę..

Opublikowano

Jak myslicie kto wygra LM w tym sezonie, bo ja stawiam na real madryt :)

Powodzenia życzę .

Barcelona - Real - Arsenal .

Ja obstawiam na jedną z tych drużyn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...