Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga Mistrzów 2013/2014

Gość Kacperovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chelsea wygra na luzaku całe mistrzostwa

:huh: Zmień dillera

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Już rozegrano pare meczy i nikt pewnie nie ma zdziwienia :)

Wygrały zespoły dominujące od samego początku :p

Ja tylko życzę drużynie AC Milan żeby rozwalili Atletico Madryt w meczu rewanżowym po porażce 1:0 :(

ze względu na Kake bo ten ziomek jest jednym z moich ulubieńców :)

Z tego co widze to w finale będzie FC Barcelona ( Messi i Neymar wrócili do gry to rozpierdolą system )

Ja bardzo chciałbym żeby Chelsea doszła do finału i jest to bardzo możliwe ponieważ wygrali mecz z Man City ( a Man City wygrała z Bayernem ) :)

Bayern, Barcelona, Real, City.

Według mnie ta czwórka ma największe szanse. Zobaczymy.

City gra z Barcą w 1/8 więc się zdecyduj :)

ale w pierwszym meczu na San Siro (stadion City) wygrała Barca 2:0 to na Camp Nou wygra minimum 4:0 :)

Opublikowano

Troche za pozno ale wbijam ;d

• FC Barcelona - Manchester City - rozstrzygniety
  • Olimpiakos Pireus - Manchester United - wysoka wygrana MU
  • AC Milan - Atletico Madrid - Rozstrzygniety (bylem za atletico)
  • Bayer Leverkusen - Paris Saint-Germain rozstrzygniety
  • FC Schalke 04 - Real Madrid - 1-3 dla realu
  • Zenit Sankt Petersburg - Borussia Dortmund - 1-1 rzn. remis ;d
  • Arsenal Londyn - Bayern Monachium rozstrzygniety
  • Chelsea Londyn - Galatasaray 2-1 dla chelsea
  • ogolnie sadze ze Chelsea w tym roku powalczy o puchar a atletico o polfinal
Opublikowano

FC Barcelona - Manchester City : rozstrzygniety ( rewanż na stadionie w Barcelonie także City już może się pożegnać że cokolwiek ugra, ale dziekujemy za udział ) :) Zakładam że w rewanżu na Camp Nou będzie 3:0

Olimpiakos Pireus - Manchester United : w pierwszym spotkaniu będzie 1:0 dla MU, a w rewanżu 2:0

AC Milan - Atletico Madrid : Tutaj nic nie jest rozstrzygnięte, AC Milan mógł ten mecz wygrać lecz szczęście dopisało AtMadryt. Myślę że w rewanżu AC Milan wygra 2:0 i przejdzie dalej.

Bayer Leverkusen - Paris Saint-Germain : w pierwszym meczu PSG wygrało 4:0 to pewnie w rewanżu będzie z 3:0

FC Schalke 04 - Real Madrid : pierwszy mecz real wygra 2:0 i rewanż tak samo

Zenit Sankt Petersburg - Borussia Dortmund : Borussia rozwali ich w pierwszym meczu 2:0 i w drugim 2:0

Arsenal Londyn - Bayern Monachium : pierwszy mecz wyglądał tak że Bayern miał piłkę przez cały mecz to w drugim meczu chyba dużej rewolucji nie będzie. Ja stawiam że w rewanżu będzie 1:0 dla Bayernu chociaż wolałbym żeby Arsenal ich rozwalił

Chelsea Londyn - Galatasaray : Taki przeciwnik dla Chelsea nie jest żadnym zagrożeniem. W pierwszym meczu Chelsea wygra z 3:0 a w drugim 2:0

Moim zdaniem w finale znajdzie się Barcelona i Chelsea lub Bayern

Nie okłamujmy się.. Barcelona ma w pełni sprawny skład w tym: Messi, Neymar, Pedro, Iniesta, Xavi, Pique i Valdes

także każdy przeciwnik który trafi na tą drużynę może się żegnać z LM

Opublikowano

Już rozegrano pare meczy i nikt pewnie nie ma zdziwienia :)

Wygrały zespoły dominujące od samego początku :P

Ja tylko życzę drużynie AC Milan żeby rozwalili Atletico Madryt w meczu rewanżowym po porażce 1:0 :(

ze względu na Kake bo ten ziomek jest jednym z moich ulubieńców :)

Z tego co widze to w finale będzie FC Barcelona ( Messi i Neymar wrócili do gry to rozpierdolą system )

Ja bardzo chciałbym żeby Chelsea doszła do finału i jest to bardzo możliwe ponieważ wygrali mecz z Man City ( a Man City wygrała z Bayernem ) :)

City gra z Barcą w 1/8 więc się zdecyduj :)

ale w pierwszym meczu na San Siro (stadion City) wygrała Barca 2:0 to na Camp Nou wygra minimum 4:0 :)

San Siro to stadion Milanu i Interu, a nie City.

City - Etihad Stadium :D

Dokładnie. Sprowadzenie Neymara do Barcelony to jest ( według mnie ) ich najlepszym posunięciem.. Wprowadza kolory do ich gry:)

Opublikowano

San Siro to stadion Milanu i Interu, a nie City.

City - Etihad Stadium :D

Dokładnie. Sprowadzenie Neymara do Barcelony to jest ( według mnie ) ich najlepszym posunięciem.. Wprowadza kolory do ich gry:)

A jaką piękną bramkę strzelił z Rayo <3

@Topic

Barcelona i PSG obecnie dwie najlepsze drużyny i mam nadzieję,że będzie taki finał LM

805491408806070489277.png

Opublikowano

@ UP

PSG to nie jest najlepsza drużyna. To że wygrali z Bayern Leverkusen 4:0 nie czyni ich championem :)

Aptekarze nie powinni nawet wylądować w lidze mistrzów bo zamiast nich milej widziane bylyby takie kluby jak Juventus lub Monaco.

według mnie 10 najlepszych drużyn świata to:

1. Barcelona

2. Real Madryt

3. Bayern Monachium

4. Chelsea

5. Manchester City

6. Atletico Madryt

7. Paris SG

8. Liverpool

9. Arsenal

10. Borussia Dortmund

Opublikowano

Teoretycznie ( patrząc na grę Realu w lidze ) to ma szanse wygrać . Praktycznie nie widzę ich szans gdyż w Lidze Mistrzów Realowi idzie całkiem dobrze . Na ligę raczej już szans nie mają, nie oszukując się . Za tydzień jest mecz o lidera :]

I co teraz powiesz nt. ligi? :))))

Opublikowano

Chodzi mi tu o głupie pieprzenie '' Nie mają już szans na ligę ''.. Minął ponaad miesiąc i co? Real 1. z przewagą 3 punktów..

Opublikowano

Teoretycznie ( patrząc na grę Realu w lidze ) to ma szanse wygrać . Praktycznie nie widzę ich szans gdyż w Lidze Mistrzów Realowi idzie całkiem dobrze . Na ligę raczej już szans nie mają, nie oszukując się . Za tydzień jest mecz o lidera :]

XDDDDDDDDDDDDDD

Jutro mam nadzieję, że Hulk się rozprawi z Borussią.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDD

Jutro mam nadzieję, że Hulk się rozprawi z Borussią.

A ja nie, bo postawiłem na Borussie w kuponie =)

Opublikowano

Zenit Sankt Petersburg - Borussia Dortmund 2:4 

Bramki: Oleg Szatow 57, Hulk 69-karny - Henrich Mchitarjan 4, Marco Reus 5, Robert Lewandowski 61, 71

O 20:45 gra Manchester United vs Olympiakos Piraeus

Ciekawy mecz się nam zapowiada :)

805491408806070489277.png

Opublikowano

No i poszło w pizdu.

Boże niech ten trener z Utd wypieprza, bo mnie tylko drażni. Stali się największymi ogórkami w lidze.

Opublikowano

United jest teraz średniakiem z Anglii do bicia. Szkoda.

Opublikowano

United, dal ciała - ale cóż teraz w sporcie wszystko sie wyrównuje. Dobrze bo jak widze tych arabskich szejków to mnie krew zalewa - niszcza idee sportu. Szkoda ze tylko nasi grajkowie nie potrafia tak grac w reprezentacji jak w klubach, brakuje nam jakiegos playmejkera, ale i tak wiekszosc tych pseudo pilkarzkow powinna pracowac z kostka granitowa zamiast grac w pilke.

Lige mistrzów wygra Bayern moim zdaniem.

Opublikowano

United, dal ciała - ale cóż teraz w sporcie wszystko sie wyrównuje. Dobrze bo jak widze tych arabskich szejków to mnie krew zalewa - niszcza idee sportu. Szkoda ze tylko nasi grajkowie nie potrafia tak grac w reprezentacji jak w klubach, brakuje nam jakiegos playmejkera.

Lige mistrzów wygra Bayern moim zdaniem.

Polska ma skład dobry z Wawrzyniakiem na czele =)

Po pierwsze to nam dobrego sztabu brakuje.

Tak Bayern... Bayern everywhere.

Barca albo Real. Zobaczycie jakie manto dostaną te bawarskie szmaty* jak się spotkają z hiszpańskim klubem.

* - Dlaczego tak napisałem? Chcą wykupić wszystkich dobrych piłkarzy z zespołu wroga. Idioci, chcą by cała liga była dla nich.

Opublikowano

Manchester United potrzebuje nowego trenera bo z tym baranem to będą musieli walczyć o utrzymanie się w lidze :)

Najciekawiej zapowiada się dzisiejszy mecz Chelsea vs Galakstary.

Pierwszy mecz odbędzie się na stadionie Galakstaray, ich stadion jest niezdobytą twierdzą :) i ciężko będzie grać na ich stadionie :(

Ale patrząc na potęgę Chelsea w Lidze Mistrzów wynik będzie 2:0 dla Chelsea

Moim zdaniem LM 2013/2014 będą dla Chelsea

Opublikowano

Manchester United potrzebuje nowego trenera bo z tym baranem to będą musieli walczyć o utrzymanie się w lidze :)

Najciekawiej zapowiada się dzisiejszy mecz Chelsea vs Galakstary.

Pierwszy mecz odbędzie się na stadionie Galakstaray, ich stadion jest niezdobytą twierdzą :) i ciężko będzie grać na ich stadionie :(

Ale patrząc na potęgę Chelsea w Lidze Mistrzów wynik będzie 2:0 dla Chelsea

Moim zdaniem LM 2013/2014 będą dla Chelsea

Ni chuja :) Żadna angielska, na pewno ;)

Opublikowano

Ni chuja :) Żadna angielska, na pewno ;)

Po meczu z tymi tureckimi cieniasami zmienisz zdanie :)

Chelsea rozwaliła Man. City, Man. City rozwalił Bayern, Bayern rozwalił Arsenal, Chelsea rozwaliła Arsenal :)

Wynik z tego taki że na Chelsea nie ma mocnych w lidze mistrzów 2013/2014 :D

Opublikowano

1-1. Deal with it :)

Opublikowano

Chelsea rozwaliła Man. City, Man. City rozwalił Bayern, Bayern rozwalił Arsenal, Chelsea rozwaliła Arsenal :)

Wynik z tego taki że na Chelsea nie ma mocnych w lidze mistrzów 2013/2014 :D

Bo nie grali z Realem :D Real jest zdecydowanym faworytem w Lidze Mistrzów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...