Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga Mistrzów 2013/2014

Gość Kacperovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeś teraz za przeproszeniem dojebał... xD

"W tym sezonie Real gra słabo tak?" Pomimo, że tracił kilka punktów, odrobił a nawet wyszedł na fotel lidera, zaliczył potyczki i spadł na 3 miejsce, ale różnica w lidze nie jest kolosalna... Real jest w formie, jednak teraz miał spadek. Poza tym popatrz na ligę mistrzów, Real każdego gromił prócz jednego meczu z Juve 2:2? Copa Del rey? 5:0 w dwumeczu z Atletico? Zobaczymy w finale ;) Poza tym kogoś ty nazywasz 'Hala dzieckiem'- my mamy o was mówić Visca Dzieci? 

Będzie co będzie, żyjemy z sezonu na sezon.

Nie widziałem Realu takiego jakiego pamiętam. Z Barceloną przegrali, tak to z zespołem lepszej klasy nie grali.

Ja nie napisałem, że wy jesteście Hala Dzieci. Tylko, że uważam, że nie będzie ''10 La Decimy''. Tak napisał jakiś gościu na fp Realu :)

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tym czasem mamy remis. W obu meczach po 1, więc sprawa półfinałów jest jeszcze otwarta.

Co za gol Diego  :O

Opublikowano

Oj Oj chyba ktoś tutaj się myli :)

PSG dostanie po dupie 1:0

a Real madryt wygra 1:0

Ojoj słabo typujesz ;)

3;1

3;0

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Ten 'Hejter a wcześniej Nakou myśli sobie dalej, że Chelsea wygra LM. xD

Opublikowano

Mogą jeszcze wygrać. W Londynie 2-0 i przechodzą dalej. Wszystko jest możliwe =)

Opublikowano

Pary 1/2 LM:

Real - Bayern Monachium

Chelsea - Atletico

Pary 1/2 LE:

Sevilla - Valencia

Benifica - Juventus

I niech mi ktoś powie,że liga hiszpańska nie jest obecnie najlepszą ligą...

805491408806070489277.png

Opublikowano

Chelsea zniszczy Atletico

Real Madryt zniszczy Bayern

Finał będzie wyglądał tak - Chelsea vs Real Madryt

Liga Hiszpańska nie jest najlepszą ligą.. angielska jest 100x lepsza

Angielska:

- Chelsea

- Liverpool

- Man City

- Arsenal

- Man United

Hiszpańska

- Real Madryt

- Atletico Madryt

- FC Barcelona

Tyle w temacie.

Opublikowano

@Up

Piszesz o klubach, które walczą o mistrzostwo ligi czy o puchary w Europie. Bo jeżeli o Puchary w Europie to lepsza jest Hiszpańka. Mówi o tym LM i LE. Jeżeli chodzi Ci o najbardziej konkurencyjną ligę to, masz racje, że w tym względzie lepsza liga to BPL.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Pary 1/2 LM:

Real - Bayern Monachium

Chelsea - Atletico

Pary 1/2 LE:

Sevilla - Valencia

Benifica - Juventus

I niech mi ktoś powie,że liga hiszpańska nie jest obecnie najlepszą ligą...

Ano jest jest, szkoda trochę losowania Ligi Europejskiej bo teoretycznie i praktycznie, mogłyby być dwa finały, dwóch rozgrywek...-hiszpańskie :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Chelsea zniszczy Atletico

Real Madryt zniszczy Bayern

Finał będzie wyglądał tak - Chelsea vs Real Madryt

Liga Hiszpańska nie jest najlepszą ligą.. angielska jest 100x lepsza

Angielska:

- Chelsea

- Liverpool

- Man City

- Arsenal

- Man United

Hiszpańska

- Real Madryt

- Atletico Madryt

- FC Barcelona

Tyle w temacie.

Pierdolnij się w łeb i popatrz ile jest drużyn w półfinałach europejskich z Hiszpanii, Anglii i Niemiec. Zapewne nie wiesz, więc Cię uświadomię. Odpowiednio - 4, 1 i 1. Zatkało? Najbardziej wyrównana nie znaczy najlepsza. Do tego podałeś Man United i Arsenal z którym taka Valencia, Real Sociedad czy Sevilla poradziły sobie bez problemu. GMOCH NORMALNIE. :C

Opublikowano

@UP

Wątpię w to :)

Ale dam ci LAJKA jako nagroda za głupote :)

Ludzie nie oszukujmy się..

Chelsea powoli dąży do wygrania całej LM :)

PSG które było w najwyższej formie przez 90 minut ledwo wychodziło z swojej połowy.

Mourinho potrafi tak zmobilizować zespół że reszta może im obgryzać paznokcie u nóg

Chelsea vs Atletico stawiam 3 - 0 dla The Blues i chuj wam w dupe pionierzy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jedno jest pewne - raczej nie będzie dużej ilości goli w meczu Atletico - Chelsea. Serce mówi Chelsea bowiem jestem ich fanem/kibicem, ale rozsądek mówi że ciężko będzie i albo będzie porażka 0-1 albo remis 0-0 albo 1-1. Oba zespoły świetnie grają w defensywie i nie sądzę by któraś z nich by się rozstrzelała.

xyz

Opublikowano

Mecz, jak to zwykle z udziałem Chelsea, bardzo ciekawy. Piękne akcje i finezyjne zagrania. xD

Opublikowano

@Up

Nom. Oba zespoły jakoś tak nudnawo w tym meczu grają. Atletico coś się tam stara, ale nic nie wychodzi, a Torres jak już się postara i mu sięnawet uda, to jego koledzy coś zepsują.

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...