Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny serwer S&F

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up
Ty mozesz tez przestac juz wyzywac,

@up2

Ale pisac to ty przeciez mogles, serwer to tez mogles miec na zbugowanych plikach, ale naprawde skoncz sie wywyzszac i przyznaj sie ze chcialbys miec tak jak marcel pliki a nie klamiesz zeby Cie ktos lubial..

KONIEC

~ REBEKKA

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wlacze serwer jak wieze zrobie, zostalo jeszcze uzupelnic potwory, mam jedynie do 86 poziomu. Do tego brakuje im wartosci ataku, wiec bede musial sam cos wymyslic. Jezeli ktos mial by troche czasu oraz checi, przydalo by sie jeszcze do konca uzbierac te tarcze w zwyklych lochach (mam jak narazie z 1 i chyba 2 lochu), i przy okazji do wiezy zarowno bronie jak i tarcze. Nie spieszy mi sie szczerze mowiac, mam lepsze rzeczy do roboty. 

Opublikowano

Wlacze serwer jak wieze zrobie, zostalo jeszcze uzupelnic potwory, mam jedynie do 86 poziomu. Do tego brakuje im wartosci ataku, wiec bede musial sam cos wymyslic. Jezeli ktos mial by troche czasu oraz checi, przydalo by sie jeszcze do konca uzbierac te tarcze w zwyklych lochach (mam jak narazie z 1 i chyba 2 lochu), i przy okazji do wiezy zarowno bronie jak i tarcze. Nie spieszy mi sie szczerze mowiac, mam lepsze rzeczy do roboty. 

co do wieży to 86 to najwyższy obecnie zdobyty poziom więc statystyk nie znajdziesz

z wyglądem potworów to co innego ;)

kaczka 7/100

1m7n.png

na cios nie ma co patrzeć bo mag w pełnym eq 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Wa m cos tlumaczyc tto wy dalem to samo!!

Serwerbedzie wtedy online kiedy marcel odpali serwer, albo doda cos nowego..

Ty to jesteś pierwszym wazeliniarzem Marcela. Zadałem pytanie, ty wtrąciłeś niepotrzebnego posta strażniku teksasu a marcel odpisał i wszystko wiadomo. 

Po za tym "serwer bedzie online kiedy marcel odpali" Ahaaaa no jak ty takich odpowiedzi udzielasz to nie dziwnego że ludzie zadają kolejne. Bo ciężko w twoich postach znaleźć konkrety.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ty to jesteś pierwszym wazeliniarzem Marcela. Zadałem pytanie, ty wtrąciłeś niepotrzebnego posta strażniku teksasu a marcel odpisał i wszystko wiadomo. 

Po za tym "serwer bedzie online kiedy marcel odpali" Ahaaaa no jak ty takich odpowiedzi udzielasz to nie dziwnego że ludzie zadają kolejne. Bo ciężko w twoich postach znaleźć konkrety.

Pozdrawiam

Wlasnie ze nie lize dupy marcelowi czy cos.. Tylko jak widze co wy robicie z nim to mnie glowa boli ;_:

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Zachowaj to dla siebie Hersen... Nie potrzebny spam robicie. Co do tematu, to warto poczekać, bo serwer będzie bardzo dobry, jeżeli robi go osoba doświadczona. Dajmy czas Marcelowi, nich dokończy to, co zaczął.

Opublikowano

Pozdrawiam

A czy ty jesteś na tyle głupi ze nie potrafisz zrozumieć, ze jak serwer będzie online to on was o tym poinformuje? chyba nikt nie ma zamiaru odpowiadać 1000 razy na te same pytanie. 

Dział idiotów tyle w temacie  8S

Opublikowano

ja mam do was tylko jedno życzenie proszę was to jest temat o serwie a nie jakieś wasze wymysły więc chciałby byście się uciszyli jeżeli chcecie sobie zagrać na serwie i niech udzielają się tylko osoby które chcą pomóc w tworzeniu dziękuje za wysłuchanie :)

Opublikowano

ja mam do was tylko jedno życzenie proszę was to jest temat o serwie a nie jakieś wasze wymysły więc chciałby byście się uciszyli jeżeli chcecie sobie zagrać na serwie i niech udzielają się tylko osoby które chcą pomóc w tworzeniu dziękuje za wysłuchanie :)

Dołączam się do prośby, potem trudno coś znaleźć w temacie :)

Opublikowano

A czy ty jesteś na tyle głupi ze nie potrafisz zrozumieć, ze jak serwer będzie online to on was o tym poinformuje? chyba nikt nie ma zamiaru odpowiadać 1000 razy na te same pytanie. 

Dział idiotów tyle w temacie  8S

Jakoś zdołał Marcel odpisać i wyjaśnić na jakim etapie prac jest. Po co się wtrącasz jak dorośli rozmawiają bimberze.

Opublikowano

Jakoś zdołał Marcel odpisać i wyjaśnić na jakim etapie prac jest. Po co się wtrącasz jak dorośli rozmawiają bimberze.

Bardzo mądra odpowiedź ehh szkoda mi gadać. Widać ze lepiej tutaj nic nie pisać, osoby madre maja bezpośredni kontakt z Marcelem.

#Koniec flamu dresiki. 

Opublikowano

Nie pozostaje mi nic innego niż czekać z niecierpliwością na nowy serwer S&F ponieważ pl mi sie już znudził

@offtopic

Widzę, że Marcel gra w osu, jestem pełen podziwu, że w 3 miechy wbiłeś 94 lvl. Gratulacje jest osu-skills jakby co mój nick to Wojek325

Opublikowano

Modek najlepiej zakmnąć temat czasu gdy marcel powiadomuje że skonczył prace

DUBSTEP_hwhqaqp.PNG

Mistrzostwo w każdej dziedzinie wymaga pracy, pracy i jeszcze raz pracy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...