Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić serwer na plikach Aline2.

Rain™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maszyna sie upload'uje i Client również (Dodam za godzine linki)

Pozdrawiam ^_^

Ps. Nagrałem Vtuta bo każdy ma z czymś problem a tematu nie będe tworzył bo już 3 tutki są o stawianiu serwera na tych plikach -.- i każdy niekompletny :P a w wersji mojej działa na 1000% ;) Pozdrawiam

Dobre :D , przynajmniej nazwe hosta zmień i napis powitalny w maszynce ;)
2439476476.png
  • Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

maxymiljan ale po co? -.- wazne ze dziala... i nie zmianialem bo to bylo na potrzeby tutorialu i sprawdzenia ze tak powiem umiejetnosci. Czepiasz sie jakbym Ci pliki zdewastował ;)

PS. Maszyna z tuta jest od maxymiljana.

Opublikowano

http://youtu.be/FbnifmKYKJQ

Maszyna sie upload'uje i Client również (Dodam za godzine linki)

Pozdrawiam ^_^

Ps. Nagrałem Vtuta bo każdy ma z czymś problem a tematu nie będe tworzył bo już 3 tutki są o stawianiu serwera na tych plikach -.- i każdy niekompletny :P a w wersji mojej działa na 1000% ;) Pozdrawiam

Dobra robota wielkie dzieki :P

Opublikowano

to jak weszleś na server jak nie mozesz zrobic konta ? a tabeli w navicat bład mi wywala jak robie konto pisze ze nia ma takiego

Zrobiłem w navicat :D

Dokładnie zrobił mi to Niecodzienny któremu za to dziękuję :)

Opublikowano

Siemka

sSiemka mój kumpel postawił serwer na tych pliczkach.Wszystko ładnie pięknie może u siebie wejsć na testowe konto. Ja na swoim kompie loguje się też normalnie lecz po wybraniu postaci wywala do logowania. Próbowaliśmy rooty zmieniac itp . To samo się dzieje. Napisalem na pv do autora lecz nie odpisał . Dużo osób ma ten problem

PS: Proszę mi nie pisać wina kompa,reinsaluj metka, itp itp ;)

Pozdrawiam

8ah.gif

Opublikowano

Kumpel postawil server na plikach aline2 od Sheili wszystko ladnie mu gra jest na serverze itp lecz ja moge sie zalogowac tylko do wyboru postaci po wyborze postaci nie pojawia sie pasek ladowania a odrazu [pip] wywala clienta do logowania ;x

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

po wrzuceniu łatki mam Metinw Client przestał działać :(

wie ktoś o co może chodzić ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

to jest do ox'a... MÓWILEM WYRAZNIE NIE OX!

Wejdz sobie w panel od bambuska i wyszukaj pierscien teleportacji, jest on szary z takim kwiatkiem niebieskim ( cos kolo tego ) ten pierscien TP opisany, ze dziala tylko 50 razy. On umozliwia wlaczenie roznych eventow jak i rat :)

P.S nie pamietam ID

Albo znajdz sobie questa z jakims eventem i tam poszukaj ID tego przedmiotu

1386175744-U112610.png
Specjalista
Opublikowano

po wrzuceniu łatki mam Metinw Client przestał działać :(

wie ktoś o co może chodzić ?

Ściągnij clienta VerunisMt2 i nie wgrywaj żadnej łatki i bd śmigać.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Wpisuję w VB root, hasło 123456, następnie root, hasło liveg.pl, ale żadne z nich nie chodzi... :)

Poda ktoś poprawne dane?

Najpierw piszesz root a pozniej 123456, musi dzialac :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

No ale nie działa :)

Login incorrect

Bawiles sie zmiana passow ?

Jesli nie to postaw na nowo. I odpalaj maszyne poprzez niebieska ikonke ;x

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nom :D Jak odpalam przez ten nieb. plik .vbox to mam ten sam problem co up. A, nie bawiłem się w zmianę pasów, a stawianie od nowa nie pomaga :)

Do dupy pliki i tyle... :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Nom :D Jak odpalam przez ten nieb. plik .vbox to mam ten sam problem co up. A, nie bawiłem się w zmianę pasów, a stawianie od nowa nie pomaga :)

Do dupy pliki i tyle... :D

sam jesteś dupa :)

Nasz najnowszego VirtualBox'a ? Jeśli tak to pobierz starszą wersje. W temacie wszystko jest napisane.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...