Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Skalidor | Cap 90 | Only Chin

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znow inspa -_-

2 agentserver im wywalił, ci którzy są na 2 gsie mogą jeszcze grać, ci co są na 1 mają dc ;)

Opublikowano

A tak chcialem sobie powrocic do silka a juz po sciagnieciu problemy a myslalem ze serv ładnie stoi i 0 problemow.

579571423327107377857.png

Opublikowano

A tak chcialem sobie powrocic do silka a juz po sciagnieciu problemy a myslalem ze serv ładnie stoi i 0 problemow.

ee no wiadomo swierzy serwer wczoraj caly dzien stał 1000/1000 slotow zapelniony dzisiaj powiekszyli do 2000, i nie ma co narzekac sporo ludzi pierszy raz widze przynajmniej na dluzsza mete ;)

ss2png_sxnanpx.png

Opublikowano

For thoose that are having issue with client or problem starting client with mbot delete this files from your Skalidor folder its an issue with 32bit and 64bit windows so simple solution is delete this files :

msvcp100

msvcp100d

msvcp110

msvcp110d

msvcr110d

msvcrtd

msvcp90

msvcr100

nsvcr100_clr0400

msvcr100d

msvcr100

Czyli kasujesz te pliki ( są w folderze z silkiem ), one mają typ pliku "dll" , następnie przechodzisz do folderu z botem i otwierasz plik config po czym zmieniasz Lang na 1.

Ja tak zrobiłem i działa.

dzienki wielkie działa

Opublikowano

To zalozylem gildie, mysle ze mozna pokusic sie o polska unie bo troche ludzi na servie jest. PM Quality

Jestem tego samego zdania co Ty, chętnie dołączę do Twojej gildi jak tylko wszystko z serverem będzie ok :)

29979.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...