Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Skalidor | Cap 90 | Only Chin

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oplaca sie tu zaczynac grac?

Gralem moze nie cale 2 tygodnie, i zrezygnowalem poniewaz ojebali mi postac... zmienilem haslo gralem dalej i znowu ktos sie wjebal.. sporo hackerow ;)

ale serwer super nie powiem, ale mialem juz takiego seta i wgl ze mi sie odechcialo juz dalej grac. Po co dalej grac jak i zapewne znowu ojebia..

ss2png_sxnanpx.png

Opublikowano

Nie sporo hackerow tylko nie robi się tych samych passów co zawsze bo database z poprzednich serverow jest dawno hackniete...

Jakby do twojej wiadomosc, to ciagle zmieniam passy i login :)

ss2png_sxnanpx.png

Opublikowano

@Esiu1948

Jaki był problem napisać do gm'a, żeby Ci pomógł odzyskać, co straciłeś?

Napisałem, ale nic nie poradzil na to...,

ss2png_sxnanpx.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer i też zapraszam do gildii RespecT - miła atmosfera i cała Polska :)

J7LVMUC.png
Obecnie pogrywam na serwerze silkroad, którym jest Skalidor : )

Opublikowano

Mnie tez obrabowali z itemow +5/7 2x avatar, kasa wszystko zabrane :/ Nie ma po co tam wracać. Zgłaszałem do gm'a odpisał żebym zmienił haslo i on na to nic nie poradzi wszystko przepadło, szkoda tylko ze na darmo wydałem 70zl na ten server.

Chcąć wydropić set w dw cave nie ma takiej opcji ,1min expienia zawsze przyjdzie jakis hunter/thief i Cie zabije i tak przez cały dzień to nie ma końca. Do tego komnaty pełne ludzi z 5 osób atakuje 1moba a w komnacie z 15ludzi, także powodzenia :D

29979.gif
Opublikowano

Mnie tez obrabowali z itemow +5/7 2x avatar, kasa wszystko zabrane :/ Nie ma po co tam wracać. Zgłaszałem do gm'a odpisał żebym zmienił haslo i on na to nic nie poradzi wszystko przepadło, szkoda tylko ze na darmo wydałem 70zl na ten server.

Chcąć wydropić set w dw cave nie ma takiej opcji ,1min expienia zawsze przyjdzie jakis hunter/thief i Cie zabije i tak przez cały dzień to nie ma końca. Do tego komnaty pełne ludzi z 5 osób atakuje 1moba a w komnacie z 15ludzi, także powodzenia :D

Zgadzam sie, to ze mi tez ojebali konto tez wydalem kase na serwer ale chuj z tym, do cave dokladnie nie da sie expic, a co dopiero tam dojsc, chyba ze masz dobry set to co innego ale i tak padniesz predzej czy pozniej do komaty wbija ci na zerku.. super serwer nie powiem, ależ coż zycie jeszcze nie pierwszy nie ostatni bedzie taki dobry serwer :)

ss2png_sxnanpx.png

Opublikowano

Witam, wiem ze były takie problemy ale jakos nie moge tego znalesc ani sb z tym poradzic. A wiec tak, bot nie czyta mi postaci tylko nie wiem czemu nie ma tego nr przed nazwa servera. Jakies pomysły ?

Edge-1.png
Opublikowano

Server ogolnie ok ale te cave na 90 to jest do bani nie mozna nawet spokojnie poexpic albo isc na kibel bo zaraz ktos Cie zajebie na jobie ..

Opublikowano

aktywna bez noobow i polaczków.

w której ludzie piszą "ryj" jak się do nich napisze? ja dziękuję. (niejaki RED____Diablo)

Opublikowano

Widocznie nie za darmo tak napisał. Diablo znam bardzo długo jest to raczej spokojna osoba wiec pewnie swiety w tej rozmowie tez nie byles. Po za tym na job aliasy bym uwazał. Jest conajmniej 5 takich co sie podszywają na jobie. A sam Diablo ma ciut inny nick z joba (no chyba ze zmienil specialnie zeby ci napisac "ryj").

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...