Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Skalidor | Cap 90 | Only Chin

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziala wam zkrakowany mbot ? bo mi nie . nie wiem czy cos jest u mnie czy poprostu na platnym bocie tylko mozna

mbot działa :) Server jest on czy też masz inspe?

Opublikowano

ooo widze magicznie dużo osób ma ktos moze jakiś auto login bo wgl nie idize zalogowac :D przypomina mi sie teraz silkroad global jak sie logowało po 2 godziny

20110420163717.jpg
Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie ale gildie zagraniczne sie klarują a polaczki jak zwykle w rozsypce, pozdro.....

Jak kto woli. RED się trzyma została tylko zgrana i aktywna ekipa. Może i przejechałem się na dodawaniu random ludzi (w większości nie aktywni po 2/3 dniach, odwalających manianę na guild chacie czy tez wybierających inny job niż cała reszta guild bo "nie ma profiu") ale tez udało mi się wyłapać parę ogarniętych ludzi z którymi się szybko zgraliśmy. Co prawda byłem zmuszony rozwalić jedną z guildi ale przynajmniej teraz jest 1 porządną, aktywna bez noobow i polaczków.

Dlatego nie mam zamiaru jednoczyć się w 1 full PL uni bo pewnie teraz Ci ludzie, których wywaliliśmy dołączyli do konkurencyjnych gildi, w których są kolejni do nich podobni (nie mówię że wszyscy).

Opublikowano

ciekawie... server fajnie sie "zapowiadal" ale po wbiciu 90 lvl i pojsciu do cawe dh okazalo sie ze to ch....a jakich malo. Gracze ktorzy juz osiagneli ze tak powiem max czyli silki wiadomo im w tym pomogly majuz jest sety fb +7 bronie sox itp siedze w cawe albo przed dh i wybijaj graczy ktorzy chca sie czegos dorobic i tyle z grania :) liczba graczy spadnie makabrycznie macie 100% gwarancji ja juz szukam czegos bardziej ogarnnietego i bardziej przemyslanego:)

Opublikowano

ciekawie... server fajnie sie "zapowiadal" ale po wbiciu 90 lvl i pojsciu do cawe dh okazalo sie ze to ch....a jakich malo. Gracze ktorzy juz osiagneli ze tak powiem max czyli silki wiadomo im w tym pomogly majuz jest sety fb +7 bronie sox itp siedze w cawe albo przed dh i wybijaj graczy ktorzy chca sie czegos dorobic i tyle z grania :) liczba graczy spadnie makabrycznie macie 100% gwarancji ja juz szukam czegos bardziej ogarnnietego i bardziej przemyslanego:)

Bo po to jest JOB cave żeby się tam nawalać o te itemy a nie bezmyślnie puścić bota i liczyć na łatwa kasę i dropy. Bardzo dobrze że sobie idziesz na inny server. Przed wczoraj wywaliłem kilka osób z takim podejściem i jest o wiele lepsza atmosfera w gildi :) Masz tyle opcji na łatwą kasę w tej grze i jeszcze narzekasz. No chyba że grasz solo to masz mniejsze szanse ale ten server jest stworzony pod granie w teamie.

Btw. Ja jakoś nie robiłem donate a trzymam się w topce na jobie i nie płacze że ktoś robi donate i ma lepszy set niż ja.

Opublikowano

jasne jasne standardowa odpowiedz gimbazjalisty:)

a ty expisz recznie sam nie masz bota masz tylko jedno acount i nie robisz donate ;) oczywiscie za dlugo gram w silka zeby w takie glupoty wierzyc;)

Opublikowano

WTF. Po primo, nie gimnazjalista. Znam się z nim i wiem, że dużo starszy od takiego stadium jak gimbaza. Dwa, kto wyzywa od gimbusów to najczęściej sam nim jest (nie żebym coś sugerował :) ). Trzy, gdzie tutaj pisał o tym, że leciał ręcznie, że nie ma 2 postaci? Dla Ciebie się kłania dodatkowa nauka czytania ze zrozumieniem. Za stary jestem, żeby "przepychać się" pustymi słowami. Albo piszesz jak jakiś człowiek, albo nie pieprz głupot jeśli niczego nie wiesz o tej osobie :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

a jednak do mnie piszesz ;) wiec to ty sie zastanow co wygadujesz dzieciaku ;) idz dalej zabijaj gfy w cawie bo z normalnym graczem nie masz szans nobku bb ;)

Opublikowano

jasne jasne standardowa odpowiedz gimbazjalisty:)

a ty expisz recznie sam nie masz bota masz tylko jedno acount i nie robisz donate ;) oczywiscie za dlugo gram w silka zeby w takie glupoty wierzyc;)

Widzę powiedziałem trochę prawdy i kolega poczuł się urażony. Nie expie ręcznie mam 3 acc i 2 cisną na bocie a donate nie zrobiłem od 6 lat ani jednego jak gram w ta grę :) mam więcej profitu jak wyjdę moim main charem jednego wieczora za karawankami niż moje 2 botki po 24h. Zacznij grac a nie bocić. Typowe myślenie polaczka - Sam nie umie zarobić w grze tzn. że wszyscy co mają dobre itemy to donatorzy. I dlatego polaczki płaczą ze nie da się zjednoczyć w 1 uni/gildi. Sami nie potrafią się ogarnąć wiec jak mają się zjednoczyć z innymi nie ogarami.

Co do cave. Jak by miała być to kopalnia elixirow to by nie zrobili tam wejścia tylko w jobie - to jest zrobione tylko by sprowokować konflikt joba a o to w tej grze chodzi. Jeśli myślisz inaczej może warto zmienić grę bo ta gra bazuje na jobie.

Opublikowano

Ja moze tez sie wypowiem co do joba, Firez ma racje cave jest zrobiony dobrze, by mozna bylo miec fun, pamietam na isro przyszedl taki czas ze nikt juz nie chodzil na job tylko bot 24h, to dopiero byly nudy. Jesli chodzi o itemy i silniejszych przeciwnikow to server stoi chyba tydzien wiec kazdy kto bedzie chcial z czasem zdobedzie lepszy sprzet i bedzie co najmniej na rowni z graczami ktorzy dzis maja np.+7, trzeba tez pamietac ze od 0 do +7 nam bedzie latwiej wbic lub kupic niz im od +7 wyżej wiec daleko nas nie odsadza w ostatecznosci limit jest chyba do +12:) Jednym slowem nie plakac i nie marudzic tylko grac lub zmienic server co i tak wiąże sie z zaczynaniem od zera, a zeby nie bylo sam mam narazie niektore itemy tylko +3 ze slabym blue i nie jestem donatorem, pozdrawiam i Wesolych Swiat:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...