Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Skalidor | Cap 90 | Only Chin

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@mate105 mam identyczny problem probowałem wielu sposobów i niestety nie ogarnąlem. Dobrze że nie jestem z tym sam :)

Gdy zaczałęm czytać Twój post wpierw się śmiałem po czym pomyślałem sobie "Idiots, idiots everywhere" i ten mem z toy story :D bezcenny. Nie martw się pociesze Cię 99.99% społeczności ma ten problem na obecna chwile ponieważ ADMINISTRACJA wyłączyła możliwosc WEJŚCIA na serwer. Przed napisaniem czegokolwiek proszę skonsulotować się z graczem lub przeczytać temat inaczej będziesz narażony na hejt. Pozdrawiam specjalista od spraw Silkroad - Cirisis

True love survives all

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no i wszystko. Lubię to

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Small update about the progress that was made over night:

As we said the server will be offline for u guys until 18:00 GMT+1, so now you are getting c9 error so nothin to worry about At 18:oo GMT+1 the server will open again for all of u guys.

About the bug that was causing server crash and then some of characters were bugging. Well iam happy to tell you that we successfully fixed thoose problems worked all night hard to solve it:) . So now during the day till the server opens we will do some more small fixing at other things which we found so we can provied you a smooth gameplay from start and as mentioned yesterday already there will be the exp/sp comepensation so u can lvl up faster to make up for the lost time.

We apologize for this problems that accoured, and so if u got any other suggestions/problems or bugs that you found just write to us at private msg Facebook or at skype simply pm one of the GMs there .

So until 18:00 GMT+1 the server will be off for public so re-opening will in aounrd 7h~ so please be patient and dont spamm too much.

Thank You

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Jak wygląda sytuacja na serwerze? / Na start ile było na oko osób?

@Edit

Nevermind, już wiem.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Nowicjusz
Opublikowano

Mała aktualizacja odnośnie tego co zrobiliśmy w nocy

Tak jak było mówione serwer będzie wyłączony do godziny 18:00 GMT+1, więć każdy kto próbuje się podłączyć i ma błąd c9 - nie przejmujcie się tym.

Co do tego buga, który wysypywał serwer i błędu z postaciami przy teleporcie. Z zadowoleniem na twarzy powiadamiam was, że problem został rozwiązany. W trakcie dnia dopóki nie otworzymy serwera będziemy poprawiać niektóre rzeczy/exploity coby zapewnić wam miłą i spokojną grę od samego początku. Tak jak już wspomnieliśmy wczoraj, będzie rekompensata w exp/sp żebyście mogli nadrobić stracony czas.

Przepraszamy za ową sytuacje i jeśli masz jakieś pytania bądź sugestie, albo exploity które znalazłeś napisz do nas prywatną wiadomość na Facebooku / skype

Więc do godziny 18:00 GMT+1 serwer jest zamknięty - prosimy o cierpliwość i "unikanie" spamu.

Opublikowano

Jak wygląda sytuacja na serwerze? / Na start ile było na oko osób?

@Edit

Nevermind, już wiem.

Czy odpowiedź brzmiaała: w pizdu? xD

Opublikowano

Czy odpowiedź brzmiaała: w pizdu? xD

Hahahahahahahahahhahaa. Dokładnie! :D

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Jak ktos ma problemy z mbotem, sciagnijcie msvcr100.dll i msvcp100.dll zamiencie w folderze clienta za tamte i skopiuj do:

C:\Windows\System (Windows 95/98/Me)
C:\WINNT\System32 (Windows NT/2000)
C:\Windows\System32 (Windows XP, Vista, 7, win 8)

C:\Windows\SysWOW64\ ( 64Bit)

farah.png

Opublikowano

Póki server offline zapraszam na :http://www.lethal-online.com/

cap 110 0 lagów 0 bugów szybki exp nowy ciekawy pomysł na egy bronie :) server godny uwagi jedynie brakuje graczy xD

Zawsze można zagrać kiedy Skalidor będzie off / check

Nie masz innych zajęć prócz silkroad, że musisz grać jak skalidor jest off ?xD

Opublikowano

Nie masz innych zajęć prócz silkroad, że musisz grać jak skalidor jest off ? xD

Czasami mam czasami nie. Do niczego Cię nie zmuszam jedynie proponuję nie chcesz nie graj chcesz możesz spróbować...Z nowymi serverami róźnie bywa zwłaszcza na początku i może niektórym spodoba się mój pomysł na zabicie czasu kiedy akurat Skalidor będzie off (na pewno nie wszystkim no ale tak to już jest że człowiek się stara a krytyka jest była i będzie :)

Opublikowano

Chłopaki guild Red to guild która była pierwsza zaplanowana ale mianowicie ma być 32 sloty w guild wiec troche lipnie jak bedzie jedna guild. Więc wrazie czego będziemy zmuszeni zrobić drugą guild ktorą ja poprowadze nick Ea ( Na innych severwach Quincy Ashes ) Tequila graliśmy razem kiedyś :D !

Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnośnie mbot odpalam mbota i wyskakuje mi bład. cannot find MSVCR100.dll

BOŻE widzisz i nie grzmisz..Proszę Cię drogi przyjacielu, od czego masz poprzednie wątki? Dlaczego sądzisz że ktoś już nie zadał tego pytania ..opcja "szukaj" nie boli... tak sobie myslę że niezłe czystki bym tu zrobił jakbym miał moda .. i postawił niektóre osoby do pionu by uniknać typowego "SPAMU" w takich tematach jak ten.

Ułatwie Tobie zadanie ale wpierw musisz się WYSILIĆ i kilknać "pokaż" o ile to nie zadużo skoro "szukaj" okazało się dla Ciebie zbyt wielkim wyzwaniem.

To jest dział o serwerze ( jego systemie, plusach i minusach , jego celach, zmianach czy też "bugach" ) więc proszę Cię tutaj ktoś już napisał co musisz zrobić.. 12 strona tego tematu, cieżko?...

Druga sprawa, jak masz problem z mbotem nie śmieć tego tematu i idź do działu z mbotem , dokładnie tam gdzie znalazłeś linki..

True love survives all

Opublikowano

zamknij ryj i wypad.. ludzię .. ogarnijcie się.. czytać nie umiecie?

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Jest jakaś gildia , która może mnie wprowadzić podawać jakieś wskazówki . Ostatnio grałem 2 lata temu albo nawet więcej i nie należałem do tych co grali i koxili .

Nick w grze : allFLAME lub allFLAMEEE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...