Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Skalidor | Cap 90 | Only Chin

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Normalnie odpalam gre przez mbota ale nie znajduje mi postaci . Jak to naprawić?

I kolejny problem równo co 10 minut wyłącza mi silka

[17:44:04] Connection timed out
[17:44:04] Stop training
mam win.vista
@Pośpieszyłem się z postem , problem naprawiony.
Opublikowano

tak screen wyjasnia ze wyfarmieni ludzie sa thiefami a biedne hunterki trwonia swoj zywot :D

myslę, ze nie masz sprawnych oczu poniewaz na screenie jest 3 razy wiecej thiefow niz hunterow ;)

Opublikowano

Moim zdaniem , server nie posiada nic specialnego , co by wyróżniało go od innych serverów

powiem wam że znam servery lepsze jakościowo no ale ... nie wiem dlaczego tu gra więcej osób.

Moim zdaniem tyle dobrego że masa ludzi gra na tym serverze , dobrą promocję mieli nic więcej bo ddosy też były i server co chwilę siadał , teraz już mniej.

Fakt profesionalny team , nie ma się czego przyczepić , server zrobiony na tiptop ale tak jak mówię , w obecnej chwili jest masa serverów bardzo podobych do tego , lesz z mniejszą o wiele ilością ludzi. Server polecam , chociaż jest się czego przyczepić to jest miła atmosfera. Jeśli jesteś typem człowieka który wpada na server z nadzieją że będzie rozpierdalał wszystkich w koło , to muszę cię rozczarować... Jest tu już masa osób i Donate i też nie Donate który mają Full sety +broń i wszystko inne co można sobie zamarzyć , w dość krótkim czasie.

Opublikowano

Moim zdaniem , server nie posiada nic specialnego , co by wyróżniało go od innych serverów powiem wam że znam servery lepsze jakościowo no ale ... nie wiem dlaczego tu gra więcej osób. Moim zdaniem tyle dobrego że masa ludzi gra na tym serverze , dobrą promocję mieli nic więcej bo ddosy też były i server co chwilę siadał , teraz już mniej. Fakt profesionalny team , nie ma się czego przyczepić , server zrobiony na tiptop ale tak jak mówię , w obecnej chwili jest masa serverów bardzo podobych do tego , lesz z mniejszą o wiele ilością ludzi. Server polecam , chociaż jest się czego przyczepić to jest miła atmosfera. Jeśli jesteś typem człowieka który wpada na server z nadzieją że będzie rozpierdalał wszystkich w koło , to muszę cię rozczarować... Jest tu już masa osób i Donate i też nie Donate który mają Full sety +broń i wszystko inne co można sobie zamarzyć , w dość krótkim czasie.

Lol a czego ty ywmagasz od servera? Mnie np nie interesuje czy server bedzie spiewal i tanczyl, ja chce pograc w starego poczciwego silka ze spora iloscia osob, tyle mi wystarczy.

Gracze lepsi i gorsi zawsze beda, a ze jest sporo osob to konkurencja wyzsza.

Opublikowano

zgadzam się z tobą , tylko do końca nie rozumiem , dlaczego ludzie wybrali ten server skoro , nie oszukujmy się ale jest masa w tej chwili serverów takich samych jak ten.

nie hejtuje servera bo sam na nim gram , ale ciekawi mnie właśnie to. Wiesz osobiście wole innego typu servery ale gram tu ze znajomymi także zostaję :)

Opublikowano

zgadzam się z tobą , tylko do końca nie rozumiem , dlaczego ludzie wybrali ten server skoro , nie oszukujmy się ale jest masa w tej chwili serverów takich samych jak ten. nie hejtuje servera bo sam na nim gram , ale ciekawi mnie właśnie to. Wiesz osobiście wole innego typu servery ale gram tu ze znajomymi także zostaję :)

Dlatego, ze Ci ktorzy ten server robili to mieli wczesniej servery ktore w swoim czasie tez byly najlepsze. Wiadomo jak to jest na poczatku, strzelam ze za 3 tygodnie liczba graczy dramatycznie spadnie :p albo i nawet predzej..

Opublikowano

Trzeba stwierdzić, iż to jest najstabilniejszy server jaki do tej pory był. Jeśli by się wczytać kto tam jest w teamie to tak rzec można :). Druga sprawa, na pierwszy rzut oka może nic specjalnego, jednakże chociażby ten bot system to coś nowego na tym rynku. Fakt jest faktem, że już niedługo ilość graczy spadnie i to jest pewne.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Chciałem Ci powiedzieć ze ten ranking tak naprawdę gónwo znaczy. Mam 2 Gildie tutaj. Jakimś cudem ta gorsza jest wyżej w rankingu...

Wiem, ale ludki na to patrza.
Nowicjusz
Opublikowano

Chciałem Ci powiedzieć ze ten ranking tak naprawdę gónwo znaczy. Mam 2 Gildie tutaj. Jakimś cudem ta gorsza jest wyżej w rankingu...

"Ta gorsza" - niby czemu ? ;)

Opublikowano

Chodzi o to ze w RED jest 29x 90 lvl a te 3 pozostale osoby maja 85+ juz. w R3D jest troche mniej - wiem bo przeciez siedze tam 2 charem zeby czasami zerknac co sie dzieje. Nie musze dodawac ze z itemami tez jestesmy juz troche do przodu. Siła rzeczy zawsze pod jakims wzgledem jedna gildia jest troche do przodu w porownaniu do innej.

Opublikowano

Jeśli ktoś nowy na serverze szuka gildi to zapraszam do RespecT, świeżutka gildia właśnie dla nowych graczy - na razie bez restrykcji co do lvla,

-preferowany Job Hunter/Trader. Zainteresowanych proszę o PM w grze do Tempzey

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...