Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Skalidor | Cap 90 | Only Chin

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jaki ty masz lvl

85

Zwyczajnie raty sa duze, ludzie szybko lvl wbijaja i polakow nie brakuje.

Spedzilem polowe wczorajszego dnia w pt z gildia REd, chcialem dojsc ale nie bylo slota, zaproponowali mi druga swoja gildie, odmowilem, a dzis planuja juz 3 ;O

Opublikowano

Ja jak gram (Bez bota, nie chce mi się) to jest okej, tylko nagle łapie ... laga? nie wiem jak to określić, poprostu stoje w miejscu, potwory które klepałem też stoją, i nic, a dc też nie dostaje...

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Ja jak gram (Bez bota, nie chce mi się) to jest okej, tylko nagle łapie ... laga? nie wiem jak to określić, poprostu stoje w miejscu, potwory które klepałem też stoją, i nic, a dc też nie dostaje...

server wywalilo / inspekcja

Opublikowano

czy WY na prawdę myślicie że oni usuną wszystkie exploity w 3 dni? Oni nie usuną tego nawet w miesiąc.

Dodam jedynie tyle, że teraz ktoś ddosuje inny, nie z mojego źródła więc to otwarta wojna na wiele frontów.

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Opublikowano

Jakie lagi dzis, nie idzie pograc ...

Sie dziwisz , dobry server i zawsze ktoś sie znajdzie aby go atakować , tym razem to Turas -_- :D

Opublikowano

Dla nie grających:

''NOTICE: DC Reason : The latest exploit from last night(after we fixed one) started again. Going to work on fixing tgis exploit now
NOTICE: Please keep in mind, that half the server might DC randomly. We are wroking on it and we need to restart it al the time to fix i..
BITUCE: Sorry, but that the only way, so i hope you understend it. Thanks guys - Royalblade

Opublikowano

o co chodzi ze po tp albo zalogowaniu sie postac sama sie bufuje mimo iz niema ustawionego tego w bocie ?

Zle ci? Takie ustawienia na servie.

Opublikowano

mbot wam działa bo mi nie chce ;O nie wczytuje postaci

a w zakladce log wyskakuje ci blad :

[18:20:05] Bład analizy characterpacker
[18:20:05] Prosze wyślij plik character.dat do DoaD na PM
??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...