Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Skalidor | Cap 90 | Only Chin

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam pewien problem z mbotem, nie mogę wbić na Skalidor przez mbota, uprzedzam odp, tak wiem, że jest off server ale powinienem przynajmniej wbic do miejsca, gdzie wpisuje się passy, jakby ktoś mógł mi pomóc, byłbym bardzo wdzięczny. Na początku wyskakuje mi taki komunikat : 2kEZggC.png

Gdy kliknę OK wyskakuje mi coś takiego:

s2JVfld.png

a następnie włącza się się Skalidor lecz nie przez mbota, tylko jakbym włączył go przez clienta normalnie, a wiem to bo przed nazwą "Skalidor" koło napisu teraz "inspection" nie ma [64]

Opublikowano

napisali tak

Drogi portalu , zawodników i miłośników , Skalidor
Zgodnie z oczekiwaniami ludzi zaatakowali nas od samego początku . To jestdobra rzecz , bo można naprawić wszystko na samym początku , a następnie daje doskonałą rozgrywkę . Dlatego będziemy wycierając wszystkie znaki , ustalić exploitów wykorzystywanych do nas zaatakował , a następnie przejść do trybu online . Będziemy ustalające to całą noc i powinny być z powrotem online w godzina osiemnasta w sobotę ( jutro ) . Wtedy będziemy mieć płynność w grach i nie będzie miał żadnych błędów . Rejestracja będzie dostępna oczywiście . Strona deweloper będzie również co działać płynniej , bez przestojów .
Zapewniamy, że wszystko stanie się gładkie i będzie można cieszyć Skalidor prawidłowo . Chcemy , aby nasze obietnice , więc proszę nas odwiedzić ponownie jutro . To będzie wszystko działać ponownie
Odszkodowanie będziepodwójne doświadczenie i punkty umiejętności za 24 godziny. W ten sposób będzie można nadrobić stracony czas .
Mam nadzieję, że zostaniesz z nami i nam zaufać. Różnimy się od innych serwerów Silkroad .
Dziękuję za przeczytanie tego i przepraszam za czas przestoju . Jednak jej lepiej być już wtedy w dół, w dół cały czas.
Skalidor drużyny
Opublikowano

Piter fajnie używasz translate google, ale jak już używasz to nieraz sprawdź jak przetłumaczyło, bo nic nie rozumiem z tego :

Jednak jej lepiej być już wtedy w dół, w dół cały czas.

@Topic

Serwer będzie spowrotem online w sobote o 18:00.

Opublikowano

niestety ale siedze z egipcjanami na skype i z tego co sie chwalili jak narazie tylko 30 exploitow znaleźli, oni naprawili jeden. Jak zaplaca to przestana atakować.

Życze powodzenia, ja zaczne grac za 3-4 dni jak już im zapłacą.

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Opublikowano

o której jest open? niby maja restartować serwer?

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

na serwerze pisali że o 15 bd open ..chyba.. w sumie to na fb pisal ze 18

ps. ma ktos jakiegos zapychacza zeby buildy potestowac?

Opublikowano

mam błąd jak sie loguje na sv.. Failed to connect server .(C9) wiecie o co chodzi ?

Opublikowano

usuń mboty wszystkie i skalidory, ściągnij mbota z mpc i skalidor nowy- musi działać.

Zrobiłem to wszystko co napisałeś, owszem nie ma już tego error, ale mam następny błąd -.-

client z mbot włącza się normalnie, jakbym odpalił launchera, wie ktoś jak to naprawić?

Opublikowano

nie wiem tez to miałem .. ale potem załączyło mi sie już normalnie - windows 7 : >

mam błąd jak sie loguje na sv.. Failed to connect server .(C9) wiecie o co chodzi ?

naprawiają luki .. potem bd open..

Opublikowano

nie ma ktoś jakiegoś zapychacza?

Opublikowano

dokładnie mam taki problem, gdy włączam clienta przez mbota:

q07sY6n.jpg

Jeśli ktoś nie wie o co chodzi, to mbot powinien włączyć clienta jako "bot" i przed nazwa serveraa powinno być [64], ustawiałem również "enter imagecode" na 1 bo jest stały na tym servie i też nie wchodzi...

Prosiłbym o pomoc, ściągnąłem już nowego skalidora, mbota, wypakowywałem już setki razy i non stop to samo

Opublikowano

po pierwsze serwer jest wyłączony puki COOOOOOOOOO

Nowicjusz
Opublikowano

@mate105 mam identyczny problem probowałem wielu sposobów i niestety nie ogarnąlem. Dobrze że nie jestem z tym sam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...