Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nostidla.pl - Oficjalny start już 20 grudnia!

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odpalaj jako administrator powinno pomoc :)

Nic nie pomogło

Ściagne jeszcze raz klienta

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nie pomogło

Ściagne jeszcze raz klienta

daj znać czy już jest okej

czemu forum nie dziala?

Moga jeszcze występować problemy z strona / Forum ale do wieczora wszystko już będzie działać poprawnie

fajnie się zapowiada zagram :) ZabQ Gm fajnie pamiętam jak w gildii z nm bylem spoko koles :P

Dzięki za pozytywne słowa ^^

Opublikowano

TeamSpeak3 już działa!

=============================

ts3.nostidla.pl

=============================

Zapraszamy!

Opublikowano

Zabq działa wszystko jak trzeba .

Kiedy będzie reje dostepne .

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

taa mogą występować? to dlaczego w explorerze mi działa forum a chrome nie?

Takie coś występuje zawsze jeśli zmieni się ustawienia domeny (My musieliśmy to zrobić). Po jakiś czasie wszystko wraca do normy i teraz już napewno każdy widzi stronę/forum.

e2TT2Na.png

Opublikowano

Oke!

Konkurs dobiegł końca. Teraz tylko zapoznać się z wynikami i odebrać nagrody.

https://www.youtube.com/watch?v=B3UHPLAo50g

Zapraszam do śledzenia mojego kanału, czym większa aktywność tym więcej i bogatsze będą konkursy ;)

Czy pojawi się jutro jakieś opóźnienie z startem serwera?

Sam serwer polecam, bo ma git administracje.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

To w końcu w item shopie będzie koń bojowy czy tylko medale ? Bo była ankieta ale nikt nic nie mówił o wynikach

Opublikowano

To w końcu w item shopie będzie koń bojowy czy tylko medale ? Bo była ankieta ale nikt nic nie mówił o wynikach

niezbyt uważnie czytałeś posty : nie będzie bojowca ale będą medale które maja 100 % na wejście i można je czytać co 30 minut (one będą w is)

Opublikowano

Jeszcze mam pytanko do administracji :) Mianowicie które królestwo będzie wzorowane na Chunjo lub Jinno ?

Opublikowano

Jeszcze mam pytanko do administracji :) Mianowicie które królestwo będzie wzorowane na Chunjo lub Jinno ?

Deneor jest to stare Jinno

Opublikowano

Nie będzie zostało całkowicie usuniete

Szkoda bo to królestwo (M2) nadawało się super do dropu a w shinsoo jest tak pokręcone że szkoda gadać. I pewnie tutaj będą wszyscy z tego shinsoo przychodzić do jinno bić metki ;/

Opublikowano

Szkoda bo to królestwo (M2) nadawało się super do dropu a w shinsoo jest tak pokręcone że szkoda gadać. I pewnie tutaj będą wszyscy z tego shinsoo przychodzić do jinno bić metki ;/

ja na przykład wole dropic w m2 shinsoo niz chunjo bo dla mnie jest lepsza mapa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...