Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nostidla.pl - Oficjalny start już 20 grudnia!

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAHAHA gracze musza dostosowac sie do serwera ?! Smieszne, i tak samo ja Ast*um, bylo za hard ale administracja klapki na oczach i tak samo na wielu wielu innych serwerach a Ty widze tez jakis cichociemny. Tak bo mala szansa, a zapewne drop tez nie za duzy a nikt na priwie nie bedzie sie denerwowal nad bojowym ;) juz sie tutaj nie udzielam bo kazdy zawsze mysli ze serwer tak przygotowany, ze administracja taka i sraka a i tak wszystko wyjdzie w praniu.

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HAHAHA gracze musza dostosowac sie do serwera ?! Smieszne, i tak samo ja Ast*um, bylo za hard ale administracja klapki na oczach i tak samo na wielu wielu innych serwerach a Ty widze tez jakis cichociemny. Tak bo mala szansa, a zapewne drop tez nie za duzy a nikt na priwie nie bedzie sie denerwowal nad bojowym ;) juz sie tutaj nie udzielam bo kazdy zawsze mysli ze serwer tak przygotowany, ze administracja taka i sraka a i tak wszystko wyjdzie w praniu.

nie rozumiem czemu tak negatywnie do wszystkiego podchodzisz.. Administracja zawsze się stara żeby było jak najlepiej a co do medali myślę ze nie będzie żadnego problemu a dlatego ze czas czytania jest naprawdę krotki i medale dobrze dropia ;)

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie na pewno zagram bo będzie po prostu kosa

A co do tego konia w IS zrobiliście ten system medali a bojowy bd w IS mi się trochę nie uśmiecha rozumiem wierzchowiec bo on musi być :P no ale konia można samemu zrobić w grze po prostu marnujecie swoją pracę no bo większość osób jednak zainwestuję :). W IS mogłyby być medale tych 3 rodzajów no ale wiadomo serwer się musi utrzymywać i zrobicie tak jak bd. uważać tyle na ten temat.

Zapraszam na forum i oczywiście na start 20 grudnia o 18 !!

Opublikowano

Dodajcie Medale zamiast Bojowca bedzie lepiej ci co w Isa wladuja nie beda mieli takiej przewagi

Opublikowano

a6g3Enm.png

Zapraszamy również na forum ! :)

Fajnie że organizujecie event :) Ale nie piszcie tak bezsensownie "Następnym zadaniem będzie zadanie" Mogliście zastąpić to samo słowo np: Misja :)

Opublikowano

Fajnie że organizujecie event :) Ale nie piszcie tak bezsensownie "Następnym zadaniem będzie zadanie" Mogliście zastąpić to samo słowo np: Misja :)

Haha, szybko się piszę to można takie głupie błędy popełnić. Dziękujemy za uwagę. ;)

Opublikowano

Haha, szybko się piszę to można takie głupie błędy popełnić. Dziękujemy za uwagę. ;)

Thar3l lepiej dłużej a dokładniej :)

Na serwerze oczywiście zagoszczę :)

Opublikowano

Śmieszą mnie niektóre wypowiedzi. Chcesz bojowca? Podrop kilka godzin medale. Nie chcesz dropić? Kup w IS'ie. Nie chcesz wydawać hajsu na IS? Przykro mi, nie będziesz miał konia.

Jeśli komuś przeszkadza że będzie musiał się trochę wysilić żeby coś zdobyć - czemu w ogóle przegląda zapowiedź/publikację serwera HARD?

Opublikowano

Śmieszą mnie niektóre wypowiedzi. Chcesz bojowca? Podrop kilka godzin medale. Nie chcesz dropić? Kup w IS'ie. Nie chcesz wydawać hajsu na IS? Przykro mi, nie będziesz miał konia.

Jeśli komuś przeszkadza że będzie musiał się trochę wysilić żeby coś zdobyć - czemu w ogóle przegląda zapowiedź/publikację serwera HARD?

Do Twojej wypowiedzi dodam jeszcze, że w wypadku niepomyślnego przeczytania medalu musimy czekać tylko 15 minut, jeżeli natomiast uda nam się go przeczytać to już będzie 30 minut, zatem czas ten jest na prawdę krótki. ;)

Opublikowano

No to dlatego dajcie Medale w IS zamiast bojowca ci co beda dropic nie beda tak w tyle jak ci co z is kupia bo 1 Bojowiec bedzie dopiero po 1-2 dniach a tak 1 min serwera bedzie juz Bojowiec i taki ktos kto bez isa gra bedzie duzo w tyle

Opublikowano

Jak moze nie udac sie losowanie?xD

Starzec wezmie forse i zamiast zaczac losowanie ja spali czy zakopie? xD

Rozumiem, ze mozna nic nie wygrac no ale jak to moze sie nie udac?

zhda.png

Opublikowano

No to dlatego dajcie Medale w IS zamiast bojowca ci co beda dropic nie beda tak w tyle jak ci co z is kupia bo 1 Bojowiec bedzie dopiero po 1-2 dniach a tak 1 min serwera bedzie juz Bojowiec i taki ktos kto bez isa gra bedzie duzo w tyle

Na tym właśnie polega IS. Inwestuje się w niego by zdobyć przewagę nad innymi graczami. Z czasem grając bez IS'a możesz dorobić się tego samego co gracz inwestujący. Powtarzam, Z CZASEM. Równie dobrze można powiedzieć że PD,Rękawica Złodzieja czy wiele innych przedmiotów nie powinno być w IS'ie bo dają przewagę.

Opublikowano

SPOKO SERWER, ALE LIPA BO PADNIE JAK TA POPRZEDNIA NOSTIDLA.

Nie rozumiem, to ze padl w poprzedniej edycji to znaczy ze teraz tez ma paść ? ;o

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Nowicjusz
Opublikowano

Zapowiada sie ciekawy serwer. Nie podoba mi sie tylko wymaganie posiadania pt do dungeonow na wyzszy lvl. Dobrze ze wspieracie zabawe w grupie ale dlaczego nie wspieracie przez poziom trudnosci w tych lokacjach tylko przez jakies wymagania sztuczne. Przykladowo kazdy moze wejsc do katakumb, pobawic sie, podropic czy cos ale juz sam nie bedzie wstanie pokonac azraela. Czasami nie ma z kim isc bo jest pozno/wczesnie, nie chce sie, malo ludzi itp a tak zawsze jest jakas alternatywa dla expowisk... ;)

pozdrawiam.

Opublikowano

teraz to Ci z zmiennym IP lub przez proxy mogą oddać milion głosów... ;/

i jak z reklamą ? miała być kosmiczna, ale coś mało tych youtuberów. Czy na serwerze w grocie bon na diabły czy ludzie działa. Bonus dośw. w itemach został odblokowany ? Drop z metinów w red lesie taki jak na PL ?

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

teraz to Ci z zmiennym IP lub przez proxy mogą oddać milion głosów... ;/

i jak z reklamą ? miała być kosmiczna, ale coś mało tych youtuberów. Czy na serwerze w grocie bon na diabły czy ludzie działa. Bonus dośw. w itemach został odblokowany ? Drop z metinów w red lesie taki jak na PL ?

Tak i tak, a co do dropu z metinów to będzie troszkę większy, mam na myśli KD/KU i stalki. ;)

A start będzie opóźniony czy coś

Nie przewidujemy żadnych opóźnień.

@edit

Co do medali, z powodu, że bardzo dużo osób (trochę powyżej 40%) nie chce Konia Bojowego w IS, powiększymy szansę na przeczytanie każdego z medali o 10%.

Opublikowano

Moglibyście wymienić swoich jutuberów ( i tych, do których macie zamiar się zgłosić? )

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Czekam do piątku z niecierpliwością :D Zapraszam i mam nadzieję że serwer postoi długo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...