Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nostidla.pl - Oficjalny start już 20 grudnia!

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Client pojawi się gdzieś w granicach godziny 21.

Niestety na siłe przestał mi internet działać... :D Musicie poczekać... :p

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

najgorszy ból to te ulepszacze na wszystko, kurwa komu chce się znowu powtarzać PL`a - nos świni, kawałek klejnoty, kurwa...

hard w każdym stopniu, na konia trzeba czekać te medale jak popierdolone pewnie nie będą wchodziły, skille 55 ku, kolejny element harda, ulepszacze

a jeszcze jestem ciekaw jak drop pereł, jak mi powiesz, że trzeba łowić to pierdole i siemanko i pompa jak siemasz wiktor.

Opublikowano

najgorszy ból to te ulepszacze na wszystko, kurwa komu chce się znowu powtarzać PL`a - nos świni, kawałek klejnoty, kurwa...

hard w każdym stopniu, na konia trzeba czekać te medale jak popierdolone pewnie nie będą wchodziły, skille 55 ku, kolejny element harda, ulepszacze

a jeszcze jestem ciekaw jak drop pereł, jak mi powiesz, że trzeba łowić to pierdole i siemanko i pompa jak siemasz wiktor.

akurat perły można zdobyć na wiele sposobów choć dalej jest to utrudnione a jeśli ci się nie podoba to na cholere chcesz grac ? to jest HARD który ma przypominać w sporym stopniu pl'a

ps. nie rozumiem takiego podejścia jeśli za trudno to polecam jakiś serwer medium a nie HARD

Opublikowano

Serwer na swój sposób może być ciekawy, bo 99 max. Dodatkowo system ulepszeń też ciekawy, boli mnie tylko te ulepszanie. Ja dopytuję o inne rzeczy, a nie proszę o zmianę.

Takie pytania i właśnie twoje posty albo mnie zachęcą albo zniechęcą. Na razie dowiedziałem się, że lvl ok, system ulepszeń ok, skille ok, koń no w miarę, choć na niektórych hardach jest co 1sek, ale niech ci będzie.

Tylko te ulepszacze, drop jak drop, bo pewnie chujowo to będzie leciało, ale ciekawi mnie drop na wyższy poziom np. małże, perły.

Zapytam też, czy będzie magiczny metal?

Opublikowano

Serwer na swój sposób może być ciekawy, bo 99 max. Dodatkowo system ulepszeń też ciekawy, boli mnie tylko te ulepszanie. Ja dopytuję o inne rzeczy, a nie proszę o zmianę.

Takie pytania i właśnie twoje posty albo mnie zachęcą albo zniechęcą. Na razie dowiedziałem się, że lvl ok, system ulepszeń ok, skille ok, koń no w miarę, choć na niektórych hardach jest co 1sek, ale niech ci będzie.

Tylko te ulepszacze, drop jak drop, bo pewnie chujowo to będzie leciało, ale ciekawi mnie drop na wyższy poziom np. małże, perły.

Zapytam też, czy będzie magiczny metal?

małże nie będą zbyt wielkim problemem bo na bossach z wyższym poziomem jest szansa na drop z nostidlańskich szkat tez raz na jakiś czas może poleciec perły jest mały % na drop z elitarnych bossóW i na specjalne okazje będzie szansa ich zdobycia a co do magicznego metalu w tej chwili ci nie odpowiem bo nie jestem pewien ale raczej zostały dodane do dropu z elitarnych bossów z małym %

Opublikowano

Ja bym zaproponował zamiast zwykłych ulepszaczy takie coś: Na jednym z serwerów dropiły "Kulki chaosu" z każdych potworów a wymagana liczba na ulepszenie przedmiotu zwiększała się z poziomem danego itemka i było to utrudnienie także jakbyście zmienili stary i nudny system na ten w stylu "kulki chaosu" wy oczywiście możecie wymyślić coś w ten deseń. Ale żeby wywalić nudne przestarzałe ulepszacze których nazwa odstrasza :( bo jest to na każdym serwerze hard i nudzi się naprawdę a taki unikalny ulepszacz jednego rodzaju na all itemy był by super alternatywą :)

Opublikowano

Ja bym zaproponował zamiast zwykłych ulepszaczy takie coś: Na jednym z serwerów dropiły "Kulki chaosu" z każdych potworów a wymagana liczba na ulepszenie przedmiotu zwiększała się z poziomem danego itemka i było to utrudnienie także jakbyście zmienili stary i nudny system na ten w stylu "kulki chaosu" wy oczywiście możecie wymyślić coś w ten deseń. Ale żeby wywalić nudne przestarzałe ulepszacze których nazwa odstrasza :( bo jest to na każdym serwerze hard i nudzi się naprawdę a taki unikalny ulepszacz jednego rodzaju na all itemy był by super alternatywą :)

Bardzo fajny pomysł, niestety ciężko go wykonać w 1 dzień. Może w przyszłości coś takiego zrobimy.

Siema mam pytanie, możliwe że nie doczytałem ale gdzie można zdobyć zmianki?

Nostidlańskie Kufry, wszelkie eventy i IS.

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł, niestety ciężko go wykonać w 1 dzień. Może w przyszłości coś takiego zrobimy.

Nostidlańskie Kufry, wszelkie eventy i IS.

Zmianki w isie WTF ?????? To się teraz zawiodłem bardzo i sobie tak pomyślałem że jak w is ma być :pet wierzchowiec i .... zmianki to pod is jest server i nie wiem czy teraz grać

Opublikowano

Trzymam was za słowo :) i będę męczył jak nie wprowadzicie ! :D

Zmianki w isie WTF ?????? To się teraz zawiodłem bardzo i sobie tak pomyślałem że jak w is ma być :pet wierzchowiec i .... zmianki to pod is jest server i nie wiem czy teraz grać

Ale to że jest wierzchowiec pet i zmianki to nie znaczy że od razu serwer pod is bo możliwa sprawa że niektóre z nich będą dropiły w grze :)

Opublikowano

ty tu mowisz ze zmianki w is a na chu*morze i na res*i mozna calego biologa na isie zrobic xD

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Nie żebym tak jak ktoś już napisał "zgapiał od innych serwerów", ale zmianki to już chyba są wszędzie, poza tym nie będzie to np. 100 zmianek za pare SM, cena dostosowana do trudności zdobycia, spokojnie. :)

Opublikowano

Pytanie: Czy jeżeli duża ilość graczy osiągnie max lvl. To będzie on zwiększony ?

Opublikowano

Pytanie: Czy jeżeli duża ilość graczy osiągnie max lvl. To będzie on zwiększony ?

Moim zdaniem bez sensu.

99 lvl bedzie raczej jakims wyczynem, a jesli mieliby zwiekszac lvl to powinni tez dodac nowe zbroje bronie a to by zniszczylo serwer.

Teraz jest dobry klasyczny hardzik bez jakichs 120 lvli . ;)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Tak, ale nie spieszno nam do tego. :)

Opublikowano

Moim zdaniem bez sensu.

99 lvl bedzie raczej jakims wyczynem, a jesli mieliby zwiekszac lvl to powinni tez dodac nowe zbroje bronie a to by zniszczylo serwer.

Teraz jest dobry klasyczny hardzik bez jakichs 120 lvli . ;)

jeżeli będzie zwiększenie max lvl'a to tylko do 105 ale do tego mamy jeszcze naprawdę sporo czasu :) jest to w planach ale nie koniecznie bedzie to wprowadzone czas pokaże :)

Opublikowano

CLIENT SERWERA

Linki do Clienta:

https://mega.co.nz/#!XEpnBKjK!RCsaE27sWroUbnH58ZLe3XhfRJtboC3dLLVC0q8FAxQ

Waga: ok. 653mb
Jutro pojawią się 2 inne hostingi! :)

***OSOBY, KTÓRE MAJĄ CLIENTA Z BETY***
Jutro pojawi się specjalny patch dla osób z tym clientem, niestety będą mieli większą ilość plików do pobrania poprzez patcher.

@edit

Proszę bardzo, to obiecane 2 inne hostingi. :)

http://www.multiupload.nl/8RV3UDCRH0
http://uphere.pl/?v=2350335661057d77096f156fb499946c
Opublikowano

Odpaliłem launchera, a wyskakuje takie coś

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana.

Wiecie może dlaczego ?

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Troszke mnie smuca te Medale, powinniscie dac z 50% . A ogolnie to widze ze serwer ładny oby szybko nie padl. ogolnie twbije i zobacze, juz tylko 1 dzien . ;)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Odpaliłem launchera, a wyskakuje takie coś

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana.

Wiecie może dlaczego ?

odpalaj jako administrator powinno pomoc :)

Opublikowano

a Ze Zmiankami to jak bedzie , bo sie nie doczytalem za bardzo. ;)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

a Ze Zmiankami to jak bedzie , bo sie nie doczytalem za bardzo. ;)

ze szkat nostidlańskich, metiny nowa mapa, bossy dungi sposobów na zdobycie jest sporo ale o tym dowiecie się sami w grze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...