Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerunisMT2.pl [Dedyk] [Easy] Taka Rozrywka Tylko U Nas !

Drakix

Wybór co do serwa?  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybór co do serwa?

• Teraz bet? 2/3 dni na ogarni?cie bugów b??dów z klientem i na nowo nast?pnie start.
      39
    • Niech jest jak teraz.
      52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fakt faktem trochę ich powaliło że teraz beta testy chcą zrobić jak serwer już miał być na oficjalu.

Ale swoją drogą kto mądry wydaje w IS na początku serwera <_<

Teraz macie za swoje,nauczycie się że nie warto ładować w IS na początku gry. ^_^ xD xD

AW.Kiedy byłby oficjalny start "bez bugów"?

jezeli TEAM jest OGARNIETY to wlasnie madry laduje w IS na poczatku jesli chce cos ,,osiagnac,,

tylko ze TEAM mial byc ogarniety ale na ta chwile cos w to watpie

P6yiSdK.jpg

• Odpowiedzi 426
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jezeli TEAM jest OGARNIETY to wlasnie madry laduje w IS na poczatku jesli chce cos ,,osiagnac,,

tylko ze TEAM mial byc ogarniety ale na ta chwile cos w to watpie

No właśnie Team miał być "ogarnięty" jak ty to napisałeś.

Coś ciężko w dzisiejszych czasach o taki team ;) dlatego się czeka choćby kilka godzin a nie odrazu na początku serwera ładować w IS ile popadnie.

A później płakać że złodzieje itp.Sami im wpychacie kase w kieszenie a poźniej macie do nich pretensję. ;)

Opublikowano

No właśnie Team miał być "ogarnięty" jak ty to napisałeś.

Coś ciężko w dzisiejszych czasach o taki team ;) dlatego się czeka choćby kilka godzin a nie odrazu na początku serwera ładować w IS ile popadnie.

A później płakać że złodzieje itp.Sami im wpychacie kase w kieszenie a poźniej macie do nich pretensję. ;)

ja nie mam do nich pretensji bo wiem ze te SMy oddadza z czasem ale jak mam czekac na start oficjalny do 14 grudnia to raczej znajde sobie inny serwer w tym czasie :P

dlatego wkurwia mnie cos takiego ze po oficjalnym starcie nagle robimy sobie bete ..... bo jest serwer nie dopracowany...

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Nie lepiej będzie, jak teraz ludzie, ktorzy znaleźli bugi, błędy by wam je napisali w zamian za SM ? Wtedy wyłączycie serwa dzisiaj. Popracujecie do jutro nad wszystkim i jutro rano włączycie go znowu. Wiekszosc bugów jest juz zlikwidowana, wiec po co odpalac bete na 2-3 dni, skoro ludzie, którzy beda na niej to tylko bic sie beda, bo nic juz prawie nie ma do wyłapania.

Opublikowano

JA PIERDOLE NIECH ZOSTANIE TAK JAK JEST

No chyba nie. Wyjazd z serwera co 3 minuty? TO NIE JEST FAJNE. TO JEST W CHUJ DENERWUJĄCE.

Opublikowano

Ogólnie, jakby naprawili ten hełm/buty, exp buga na późniejszych lvl'ach, dmg mobów w Av2 i exp za te moby grałoby się dużo przyjemniej.

Bo przecież to easy, a exp na Av2 jak na Medium.

75217085885568519449.png

Opublikowano

lepiej miec paro minutowe przerwy co jakis czas niz kurwa czekac na serwer do 14 GRUDNIA !?

chyba Was pojebalo ze ludzie beda czekac do 14 GRUDNIA zeby tu znowu grac

proste jak jebanie : wylaczacie serwer = malo ludzie bedzie czekac do 14 grudnia = DEAD SERWER

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

W sumie i tak to jest easy/pvp to niech sobie ten exp bug będzie, a jak są bugi takie co nie idzie przez nie grać to zostaw serwer tak jak jest (ale to będzie beta) i do piątku naprawcie wszystko, i ruszajcie od nowa.

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

W sumie i tak to jest easy/pvp to niech sobie ten exp bug będzie, a jak są bugi takie co nie idzie przez nie grać to zostaw serwer tak jak jest (ale to będzie beta) i do piątku naprawcie wszystko, i ruszajcie od nowa.

start od nowa 3 raz to juz fail roku by byl :D

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

DOBRA OD 19:00 ODBĘDZIE SIĘ BETA TESTY !

WSZYSTKIE BUGI BĘDZIECIE WYPISYWAĆ W GRZĘ

START SERWERA ODBĘDZIE SIĘ 13 GRUDNIA W PIĄTEK.

BETA PO TRWA TYLE ABY WSZYSTKO BYŁO DOPIĘTE NA OSTATNI GUZIK !

JESZCZE RAZ WAS PRZEPRASZAMY.

45025232242689268053.gif

Opublikowano

TO SPIERDALAJCIE POSRANE NOBY ...........

3 RAZ NIE BEDZIEMY GRAC OD NOWA

widze ze ankieta to jednak chuj ?!

sami klamcy i 9 letnie dzieci

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Serwer nie jest zły. Dzieci po prostu wyszukują każdego utrudnienia. Mi się dobrze gra - kd mi weszło od razu, nie wyrzuca mnie nigdzie. To nie wina serwera, że gracie na pralce a nie na PC. Serwer powienien zostać, żadnego resetu. Poprawić te bugi, troszkę zwiększyć exp i już... Kolejny reset na pewno odrzuciłby jakąś ilość graczy.

Opublikowano

3 START SERWERA ZA TYDZIEN hahahha = 50 OSOB ONLINE

SAMI SIE ZAJEBALISCIE TERAZ TYLKO 3 STARTEM ..........

w tym czasie wyjda 2-4 owe serwery wiec powodzenia i nara

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

up^

PEIRDOL SIE JUZ Z TYM GOWNEM

SKASOWALISCIE KONTA drugi raz juz , 2 raz wyjebaliscie ludzi na SMy , odpalicie serwer za tydzien zrobicie znowu ten sam myk wiec serdecznie W Y P I E R D A L A J

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

DOBRA TO TAK BETY NIE BĘDZIE ! BĘDZIEMY ODBUGOWYWAĆ SERWER JAK MOŻEMY I START JEST NIE PRZEWIDYWANY, JAK WSZYSTKO OGARNIEMY SERWER/KLIENTA DOPIERO STARTUJEMY TAKŻE, CZEKAJCIE NA ZAPOWIEDŹ NOWEGO LEPSZEGO VERUNISA POZDRAWIAMY ADMINISTRACJA VERUNISMT2.PL

DO ZAMKNIĘCIA !

Opublikowano

BRAWO BRAWO I JESZCZE RAZ BRAAAWOOOOOOOOO!!! JESTEŚCIE ŚWIETNI, SERWER PADA NON STOP, WYWALA I W DODATKU USUWA POSTACIE:) BRAWO DLA ZAŁOŻYCIELI BRAAAWOOO, OWACJE NA STOJĄCOO!!!!!

876077742.png

mario_black.jpg

100x50_pegasus.jpg

sygna-1237.png

Opublikowano

ahahahaha mówiłem po wczorajszej wtopie by tu już nie grać :rolleyes:

W takich momentach mam wielki polew z tych co w IS wpakowali, ładnie macie nasrane xDxDxD

A co do serwa, grać nie będe i nie polecam. Bugi były i będą, myślą że naprawią a tak naprawdę gówno zrobią.

Chłopaki, odpuście sobie, to nie na wasze siły robienie serwerów .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...