Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eternity

The Naid

Głos NPC  

352 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie by na serwerze wyst?powa?a inteligentna interakcja z NPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wasze serwery prezentują się z SS dobrze , ale w praktyce połowy z tego nie ma lub jest pobugowane . Może zróbcie teraz lepsze zabezpieczenia co chłopaki ? Żeby znów nie było tematu na mpc z waszymi plikami.

Czy polecam serwer? Absolutnie nie , bajka w ss ale w praktyce nic nie ma . To co sie działo na nexanity to ich serwer to pogrom.

@ Czy na serwerze będą pety?

Opublikowano

Chyba Ci się zdaje @up :)
Wszystko hula jak należy. Widzę tutaj ostry hejt dzieci którym zabrano zabawki.
Serwer wystartuje to wtedy będziecie oceniać.
To są dwa wyjścia, albo korzystasz z jakiejś dziwnej przeglądarki albo próbowałeś im szkodzić i Cię ładnie mówiąc zablokowali.

sygnaz.jpg
Opublikowano

Widzę, że macie dobrego grafika, prezentacja jedna z lepszych. No ale to nie zmienia faktu, że serwer będzie idealny, a zapewne nie będzie jak to bywa. No ale nic życzę powodzenia.

xD 

Opublikowano

Widzę, że macie dobrego grafika, prezentacja jedna z lepszych. No ale to nie zmienia faktu, że serwer będzie idealny, a zapewne nie będzie jak to bywa. No ale nic życzę powodzenia.

Mógłbyś mi wytłumaczyć tą część posta? :)

Przy okazji dziękuję za opinię. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Mógłbyś mi wytłumaczyć tą część posta? :)

Przy okazji dziękuję za opinię. :D

Chodzi mu o to, że z prezentacji serwer wygląda miodzio a w rzeczywistości pewnie wyjdzie klapa, jak zawsze..

/

Serwer wygląda wspaniale, właśnie na taki czekałem.

Na pewno zawitam z paroma osobami.

Polecam!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Chodzi mu o to, że z prezentacji serwer wygląda miodzio a w rzeczywistości pewnie wyjdzie klapa, jak zawsze..

/

Serwer wygląda wspaniale, właśnie na taki czekałem.

Na pewno zawitam z paroma osobami.

Polecam!

Nasz team dołoży wszelkich starań, żeby każdy grał u nas z uśmiechem na twarzy :D

(nie liczę miny podczas bonowania przedmiotów xD)

0LsM05U.png

Opublikowano

Nasz team dołoży wszelkich starań, żeby każdy grał u nas z uśmiechem na twarzy :D

(nie liczę miny podczas bonowania przedmiotów xD)

Zobaczymy co czas pokaże :D

Macie w planach już oficjalny start serwera?

Beta dla wszystkich?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Zobaczymy co czas pokaże :D

Macie w planach już oficjalny start serwera?

Beta dla wszystkich?

Beta jest dla wszystkich a od przebiegu bety będzie zależał oficjalny start. ;D

0LsM05U.png

Opublikowano

fajne

nie zobaczyłem/nie doczytałem, ale skąd będę rady/zwoje ? mam nadzieje że nie tylko is

jak było to sorr, ale napiszcie i tak ;d

beznazwy1ef.jpg

Opublikowano

Wasze serwery prezentują się z SS dobrze , ale w praktyce połowy z tego nie ma lub jest pobugowane . Może zróbcie teraz lepsze zabezpieczenia co chłopaki ? Żeby znów nie było tematu na mpc z waszymi plikami.

Czy polecam serwer? Absolutnie nie , bajka w ss ale w praktyce nic nie ma . To co sie działo na nexanity to ich serwer to pogrom.

@ Czy na serwerze będą pety?

Nie polecam ze względu na TheNaida :)

Ty tak piszesz ponieważ masz swój własny serwer metin2 widocznie ten musi być lepszy skoro przychodzisz tu i hejty walisz ;)

Opublikowano

Ty tak piszesz ponieważ masz swój własny serwer metin2 widocznie ten musi być lepszy skoro przychodzisz tu i hejty walisz ;)

Nie, on pisze tak dlatego, ponieważ The Naid napisał w jego prezce że serwer jest na plikach nexanity ;)

Opublikowano

Nie, on pisze tak dlatego, ponieważ The Naid napisał w jego prezce że serwer jest na plikach nexanity ;)

Czyli jest hejterem, bo skoro Naid tak napisał, to pewnie miał do tego jakieś podstawy ;).

1336584123357966.png

Opublikowano

fajne

nie zobaczyłem/nie doczytałem, ale skąd będę rady/zwoje ? mam nadzieje że nie tylko is

jak było to sorr, ale napiszcie i tak ;d

Zwojów i rad nie będzie w ItemShopie.

Osobiście dropu nie ustawiałem ale wiem, że lecą z metinów, tajemniczych skrzyń, specjalnych kufrów.

Czyli jest hejterem, bo skoro Naid tak napisał, to pewnie miał do tego jakieś podstawy ;).

Dałem mu skromne 16 dowodów tak na start ale prosiłbym nie rozmawiać o innych serwerach w zapowiedzi Eternity. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

Będzie możliwość zdobycia lepszych strzał?

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...