Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eternity

The Naid

Głos NPC  

352 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie by na serwerze wyst?powa?a inteligentna interakcja z NPC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jeszcze pytanie. Jaka średnia wieku w team?

Ile pracowaliście nad plikami, udoskonaleniem serwera?

Na ile graczy stawiacie na starcie?

Jakaś konkretna reklama będzie/jest?

Średnia wieku to 24 lata.

Nad plikami pracowaliśmy od maja tego roku.

Nie mam pojęcia oby było jak najwięcej, żebym mógł ciekawe wojny oglądać. :D

Staramy się o reklamę u YouTuberów którzy profesjonalne podejście w tym co robią i znają się na rzeczy. :)

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 529
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wasze serwery prezentują się z SS dobrze , ale w praktyce połowy z tego nie ma lub jest pobugowane . Może zróbcie teraz lepsze zabezpieczenia co chłopaki ? Żeby znów nie było tematu na mpc z waszymi plikami.

Czy polecam serwer? Absolutnie nie , bajka w ss ale w praktyce nic nie ma . To co sie działo na nexanity to ich serwer to pogrom.

@ Czy na serwerze będą pety?

Weź idź zapakuj rodzinę i zjedzcie taczką z górki ...

A ten twój " Sjuper Sjerver " to tam zagra z 10/5 osób wiec powodzenia ; )

Opublikowano

Fajny serwer myślę że będzie można pograć dłużej :)

Jedynie chujowe jest to

- Pasek PŻ i PE

Bo teraz żeby sprawdzić ile mam PZ musze rzucać okiem na lewo, a jak chce sprawdzić PE to na prawo

Lepiej było standardowo jak były te wskaźniki obok siebie

!!!!!! DISS - Nakou vs KASH ···> !!!!!!

http://www.mpcforum.pl/topic/1091375-diss-na%CE%BAo%CF%85-vs-kash/

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Opublikowano

Fajny serwer myślę że będzie można pograć dłużej :)

Jedynie chujowe jest to

- Pasek PŻ i PE

Bo teraz żeby sprawdzić ile mam PZ musze rzucać okiem na lewo, a jak chce sprawdzić PE to na prawo

Lepiej było standardowo jak były te wskaźniki obok siebie

Ja siedzę z tym interfejsem już od miesiąca ponad i nie mam z tym problemu. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Ludzie nie grajcie... Serwer bedzie zajebisty, ale pamietajcie, ze to Santriel. Byle co sie stanie i tak spierdoli z kasą. Hejo

Opublikowano

Ludzie nie grajcie... Serwer bedzie zajebisty, ale pamietajcie, ze to Santriel. Byle co sie stanie i tak spierdoli z kasą. Hejo

Cry,cry kolejny polski hejter onboard ... ludzie, siedzę z tymi Administratorami na forum, prawie codziennie, dlatego nie róbcie takich rzeczy i nie oskarżajcie bezpodstawnie ludzi... żałosne

1336584123357966.png

Opublikowano
Drodzy użytkownicy,

W trosce o jakość i atrakcyjność serwera, chcielibyśmy dać Wam możliwość decyzji w dyskusyjnej kwestii.

Czy Chciałbyś/Chciałabyś, by na serwerze występowała inteligenta interakcja z NPC. Co to oznacza ? Szybko wytłumaczę.

Polega to na zaimplementowaniu ścieżek dzwiękowych, do odpowiednich NPC. Wiąże się to oczywiście ze słyszanymi głosami rozmów NPC - NPC, jak i NPC-Gracz, tworząc przyjemniejszy i bardziej żywy klimat serwera. Pytanie do Was, czy chcielibyście by serwer posiadał taką funkcję ?

Proszę o odpowiadanie w ankiecie! :)

0LsM05U.png

Opublikowano

A te głosy bd robić swoimi czy IVONA ?

Będziemy to robić swoimi głosami jak i odpowiednimi programami, żeby efekt był jak najlepszy. :)

Będzie to wprowadzone kilka dni po starcie jeżeli będzie tak przebiegać ankieta.

0LsM05U.png

Opublikowano

To rozumiem jest server pod IS'a ? Bo w inny sposób tego nie zdobędziemy...

Czy jeden przedmiot który znajduje się w ItemShopie oznacza, że serwer pod IS?

Ogólnie bardzo ciekawe to co opowiadasz.

My się przynajmniej nie wstydzimy napisać, że coś jest w IS lub nie. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

To rozumiem jest server pod IS'a ? Bo w inny sposób tego nie zdobędziemy...

Brak słów do hejterów ... ;_;. Wiesz co gościu, mam dobrą propozycję dla Ciebie i wydaje mi się, że pewnie przypadnie Ci do gustu. Wejdź na www.jesteśprzygłupem.net, zaloguj się i wejdź w dział spierdalaj. Pomocne ? Łapa w dół ;(

1336584123357966.png

Opublikowano

Czy jeden przedmiot który znajduje się w ItemShopie oznacza, że serwer pod IS?

Ogólnie bardzo ciekawe to co opowiadasz.

My się przynajmniej nie wstydzimy napisać, że coś jest w IS lub nie. :)

Ale czy ja napisałem, że mi to nie odpowiada ? Napisałem swój subiektywny podgląd. A ty od razu tutaj o "Wstydzie"...

Brak słów do hejterów ... ;_;. Wiesz co gościu, mam dobrą propozycję dla Ciebie i wydaje mi się, że pewnie przypadnie Ci do gustu. Wejdź na www.jesteśprzygłupem.net, zaloguj się i wejdź w dział spierdalaj. Pomocne ? Łapa w dół ;(

Hejterem? Czy ja napisałem coś w stylu "Gówno nie server. Bueee" ? Nie! Napisałem, że mi się to nie podoba i mogli by to zmienić. Jak znasz takie strony, to ładnie się z kolegami bawisz w gimbazie :] Kultury za grosz.

PRYWATNY SERWER METIN2 WWW.MANVIA.PL

OTWARCIE: 29.11.2013(PIĄTEK, GODZINA:20:00) - JUŻ DZIŚ!

Klient: http://www.multiupload.nl/56RYOIO8H6

Opublikowano

Gratuluje chłopaki, gratuluje Naid, świetna robota, mam nadzieje, że serwer potrzyma się jak najdłużej. Jeśli mam być szczery, razem z chłopakami z Next Game Studio na pewno zawitamy i ocenimy Waszą pracę ;) Powodzenia!

Opublikowano

Gratuluje chłopaki, gratuluje Naid, świetna robota, mam nadzieje, że serwer potrzyma się jak najdłużej. Jeśli mam być szczery, razem z chłopakami z Next Game Studio na pewno zawitamy i ocenimy Waszą pracę ;) Powodzenia!

Zapraszamy. :)

Wasz serwer który niebawem wypuszczacie też odwiedzimy. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Jak dla mnie serwer ładnie się zapowiada tylko nurtuje mnie jedna rzecz. Mianowicie czy nie dało by rady usunąć wartości takich jak 2,4% a zrobić np. 5,10,15?

projekt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...