Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Razem z nowym klientem ze strony Montany. W końcu także wyskakuje mu błąd, że ma złego klienta.

Jestem ciekaw tylko czy montana te clienta za każdym uptadem wrzuca nowe, dość montonne to by było ale nie mam pojęcia :P 

Wydawałoby mi się, że client jest stary, który będzie się aktualizował :D

Wilczek, brawo za pomysłowość , dzięki  za pomoc . 

;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem ciekaw tylko czy montana te clienta za każdym uptadem wrzuca nowe, dość montonne to by było ale nie mam pojęcia :P

Wydawałoby mi się, że client jest stary, który będzie się aktualizował :D

;)

No ja też nie wiem dlatego zaproponowałem taką możliwą opcję ;)

I mimo wszystko różnie bywa z tymi klientami do serwerów xD

Opublikowano

Panowie co to się dzieje z tą betą montany(chapter1). Pobrałem clienta, zarejestrowałem się, ale przy włączaniu ładuje się WR(snajper na tle blue storm - stary warrock, ale był starszy ekran ładowania *,*) i robi się czarne tło i coś się ładuje w nieskończoność, lecz wr się nie odpala, a muzyczka gra - co jest?

Opublikowano

hmm gralem w montane juz dlugo wczoraj wyskakiwalo mi ze cosz tam z clientem ze jest inny czy cos takiego wiec pobralem nowego ze stronki i wyskakuje read zip file czy cos takiego prosze o pomoc

@Edit juz mam rozwiazanie jesli komus tak wyskakuje trzeba klikac caly czas ok ok ok ok i tak az ten folder zip w folderze warrocka dojdzie do pth 50 wtedy normalnie wlaczy sie updater. licze na lajki ;]]]

Opublikowano

Panowie co to się dzieje z tą betą montany(chapter1). Pobrałem clienta, zarejestrowałem się, ale przy włączaniu ładuje się WR(snajper na tle blue storm - stary warrock, ale był starszy ekran ładowania *,*) i robi się czarne tło i coś się ładuje w nieskończoność, lecz wr się nie odpala, a muzyczka gra - co jest?

Mozliwy problem kompatybilnosci. Kazdy blad trzeba zglaszac Gm na forum montany w temacie o starcie tego serwa.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Uruchamiałem jako administrator,  w trybie zgodności vista/win7/xp sp3 i nic. Niezbyt u mnie z angielskim więc nie wiem jak to napisać.

Opublikowano

Uruchamiałem jako administrator,  w trybie zgodności vista/win7/xp sp3 i nic. Niezbyt u mnie z angielskim więc nie wiem jak to napisać.

Wyskakuje jakiś komunikat w języki angielskim? Zrób screena i wstaw go tutaj :)

Opublikowano

Nic nie wyskakuje, albo ładuje się w nieskończoność coś(czarny ekran), albo czasami jest tak, że zmienia się roździelczość 1024x768 ale WarRock się nie uruchamia ani nic ._. . Nic wtedy nie idzie zrobić dlatego za wczasu włączam menedżer zadań i wyłączam proces, bo wcześniej to nawet nie szło menedżera włączyć ani nic :D.

Opublikowano

Nic nie wyskakuje, albo ładuje się w nieskończoność coś(czarny ekran), albo czasami jest tak, że zmienia się roździelczość 1024x768 ale WarRock się nie uruchamia ani nic ._. . Nic wtedy nie idzie zrobić dlatego za wczasu włączam menedżer zadań i wyłączam proces, bo wcześniej to nawet nie szło menedżera włączyć ani nic :D.

Zacznijmy od twojego systemu operacyjnego. Zgaduję, ze to win 8.

Mi na win 8 działa bez problemów.

Spróbuj rozpakować jeszcze raz (pamiętaj o wyłączonym antywirusie), ew. pobrać od nowa i rozpakować. Widocznie czegoś mu brakuje. Btw. musi być włączony proces iexplorer.exe (powinien być włączony domyślnie z windowsem).

I tak jak mówiłem to jest wersja beta serwera i nie wszystko może działać.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

System to Windows 7 Ultimate 32 bit ;). Próbowałem rozpakować jeszcze raz i nawet pobierać jeszcze raz. Proces iexplorer.exe nawet się nie włącza ^,^.

Opublikowano

W takim razie zgłoś swój problem GM'owi. Widać, że to wina clienta gry, a nie u ciebie.

Na forum w dziale dot. bety CH1 musisz pokazać SCR problemu razem z jego opisem.

MAL

Opublikowano

Tyle, że nie idzie zrobić screena bo tak czy siak wychodzi zdjęcie pulpitu jakby nic nie było włączone. Ale ktoś to już opisał, że ma taki problem. Unknown podał rozwiązanie ale to nie działało i mi,i  temu kolesiowi więc czekamy na info. Co do tematu to u mnie krucho z angolem, ale dzięki za pomoc.

@@@@

W końcu się udało zrobić screena:

http://zapodaj.net/39c73d7b38601.png.html

Rozdzielczość zmienia się na 1024 x 768 automatycznie, ale WarRock nie startuje .__.

Tutaj jeszcze przypadek, gdy WarRock wystartuje, ale ekran ładowania(snajper) po sekundzie zamienia się w black screen:

http://zapodaj.net/72de68e33dafd.png.html

Muzyka mimo to dalej gra ;).

@@@@

Po 5-10 minutach oczekiwania WarRock się włączył! Mimo to przy logowaniu wywala mi "Unregistered User" -,-.

Opublikowano

Tyle, że nie idzie zrobić screena bo tak czy siak wychodzi zdjęcie pulpitu jakby nic nie było włączone. Ale ktoś to już opisał, że ma taki problem. Unknown podał rozwiązanie ale to nie działało i mi,i  temu kolesiowi więc czekamy na info. Co do tematu to u mnie krucho z angolem, ale dzięki za pomoc.

@@@@

W końcu się udało zrobić screena:

http://zapodaj.net/39c73d7b38601.png.html

Rozdzielczość zmienia się na 1024 x 768 automatycznie, ale WarRock nie startuje .__.

Tutaj jeszcze przypadek, gdy WarRock wystartuje, ale ekran ładowania(snajper) po sekundzie zamienia się w black screen:

http://zapodaj.net/72de68e33dafd.png.html

Muzyka mimo to dalej gra ;).

@@@@

Po 5-10 minutach oczekiwania WarRock się włączył! Mimo to przy logowaniu wywala mi "Unregistered User" -,-.

Musisz miec nowe konto, ktore zalozysz na 

beta.warrockmontana.com
MAL

Opublikowano

No przecież założyłem - aż taki głupi nie jestem ;p.

No tak, odpowiedź od Unknown prosta "redownload the game". Zrobiłem to zanim napisał i jest to samo, pisze mi unregistered user -,-.

@@@@

Dobra założylem 3 raz konto tym razem bez wielkich liter i w końcu się zalogowałem - mało ludzi gra, a stary wr to było coś *,*

Opublikowano

Ja mam tak samo jak mial Mafia21 . właczam WR i tylko zmienia mi sie rozdzielczosc na 1024x768 i nic nie moge zrobic... sciagalem od nowa clienta i bez zmian. Dziwna jazda...

Edit

Ktoś tu zyje na tym forum w ogole ?

Opublikowano

Ja mam tak samo jak mial Mafia21 . właczam WR i tylko zmienia mi sie rozdzielczosc na 1024x768 i nic nie moge zrobic... sciagalem od nowa clienta i bez zmian. Dziwna jazda...

Edit

Ktoś tu zyje na tym forum w ogole ?

Widocznie to jest wina serwera, war rock ten zwie się BETĄ, więc z fazie testów. Nie jest w pełni sprawny i nie oczekujmy od razu... nie wiadomo czego.

'nie od razu rzym zbudowano'

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Siemka pobrałem sobie warrock montana 3.0 i nie działa gdy klikam na WRLauncher wyskakuje to małe okienko i nad paskiem pisze Cannot get a file [version.ini] ! Czy możecie mi pomoc? Zapora i anty virus wszystko wyłączałem i nadal nie dziala w procesach tez nie mam CCleaner tez probowalem i nic komputer tez skanowalem nic mi nie pomaga prosze o szybka odpowiedz. Dziekuje i z gory pozdrawiam gdyby ktos mogl niech wysle odpowiedz na emaila: pawelek901@tlen.pl ale obojetnie mi to czy to tu czy na emaila.

Opublikowano

Siemka pobrałem sobie warrock montana 3.0 i nie działa gdy klikam na WRLauncher wyskakuje to małe okienko i nad paskiem pisze Cannot get a file [version.ini] ! Czy możecie mi pomoc? Zapora i anty virus wszystko wyłączałem i nadal nie dziala w procesach tez nie mam CCleaner tez probowalem i nic komputer tez skanowalem nic mi nie pomaga prosze o szybka odpowiedz. Dziekuje i z gory pozdrawiam gdyby ktos mogl niech wysle odpowiedz na emaila: pawelek901@tlen.pl ale obojetnie mi to czy to tu czy na emaila.

Server jest wyłączony musisz poczekać .

Opublikowano

Aha a nie wiesz możę kiedy bedzie wlaczony bo gralem kiedys i naprawde fajny server

Serwer jest aktualnie online, spróbuj zrestartować komputer i jakie masz oprogramowanie Windows 7 / 8 ? bo mój kolega miał taki sam problem tylko ze z innym klientem gry i na win 8 .

Opublikowano

windows 7 mam

Spróbuj wyłączyć zaporę systemową i wtedy wejść na serwer. Jeżeli posiadasz jakiegoś antywirusa to dodaj cały folder WR Montana do wyjątków w antywirusie.

Opublikowano

Mam windows 7 a reset nic nie dal z zapora i virusem z z wylaczonymi tez nic pomocy kurde!!!

Zrób reinstall i za nim zaczniesz na nowo instalować wyłącz antywirusa, nie musisz tego robić jeżeli za pierwszą instalacją wyłączyłeś antywirusa, jeżeli nie to ponów to teraz z wyłączonym antywirusem .

Opublikowano

Serwer jest off

Montana is currently unavailable
Server is under maintenance, we'll be back online at 17:30 GMT +1 / 03:00 GMT + 11
MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...