Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kasma !!!! :D Mógł by sie dowiedzieć za co dostałem bana ? nick Dudeeek ? Sprawdził by na forum, ale nie działa.

Powód zawsze masz podany na stronie montany ;) Wpisz swój nick w wyszukiwarkę graczy na stronie i tam powinno być napisane.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kasma !!!! :D Mógł by sie dowiedzieć za co dostałem bana ? nick Dudeeek ? Sprawdził by na forum, ale nie działa.

Jeśli dobrze pamiętam... Tą blokadę dostałeś na 7 dni za korzystanie z bug'ów na Khali. :l

Wszystko dokładniej mam opisane na forum w sekcji dla zespołu, ale nie mogę się tam dostać, gdyż jest ono teraz wyłączone.

Opublikowano

Pomóżcie, nie włącza mi się WRLauncher. Zainstalowałem NET Framework 4.0, wylaczylem antywirus, instalowalem na innej partucji i nic. pomocy

Opublikowano

Odpalasz jako admin? Jaki system? Pobrales wersje mega, czy torrent?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Odpalasz jako admin? Jaki system? Pobrales wersje mega, czy torrent?

Windows Vista, ściągałem wersje bodajże multiupload czy jakos tak, jako admin próbowałem i nic.

EDIT: Już działa bo sciagnalem wersje torrentowa, tylko wyskakuje error Cannot read that as a ZipFile.

Opublikowano

@Up

Pobierz MEga

MAL

Opublikowano

już 5 raz sciągam , tylko w ok 50-60% mi sie zatrzymuje i nie startuje.

Wyłącz antywirusa przed rozpoczęciem ściągania a jak to nic nie da to antywirusa oraz zaporę systemu.

Opublikowano

Wyłącz antywirusa przed rozpoczęciem ściągania a jak to nic nie da to antywirusa oraz zaporę systemu.

Wystarczyło najpierw plik dodać do mojego Clouda :) ściągnęło się, zaraz dam edit czy działa.

EDIT: Jednak się nie ściągnęło, wrócę w środe na chate to ściągne na mojego głównego PCta.

Opublikowano

Z mega sa problemy przy pobieraniu, ale przynajmniej tam dziala bezproblemowo ;)

MAL

Opublikowano

Z mega sa problemy przy pobieraniu, ale przynajmniej tam dziala bezproblemowo ;)

Ściągnąłem przez opere, teraz wypakowuje. Może zadziała.

Włącza się, tylko jak wpisuje User ID i hasło, wciskam ok i nic.

I jeszcze jedna sprawa - jaka broń na poczatek za 600MCoins i 100.000 WRCashu?

Opublikowano

Weź sobie ak47 tc za 300 coinsow i jezeli lubisz snajperem to za 15 000 wr cashy kup se dsr1 zmodyfikowane , i w is juz sobie po kombinuj 

_________________________________________________________________________________________________________

Koniec z moim życiem jak nie pozostawisz mi lika xD

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Weź sobie ak47 tc za 300 coinsow i jezeli lubisz snajperem to za 15 000 wr cashy kup se dsr1 zmodyfikowane , i w is juz sobie po kombinuj 

_________________________________________________________________________________________________________

Koniec z moim życiem jak nie pozostawisz mi lika xD

a jakas paczka? myslalem o tej za 20k WRCashu.

Opublikowano

Kup to czym lubisz grać. Mcoinsy to tylko na preme.

MAL

Opublikowano

Siema, co sie stało z WR Montana i o co chodzi z tym:New core is now online and stable (9:57 AM GMT+11)

This core is still under TESTING

Please let know us of any bug!

Opublikowano

Siema, co sie stało z WR Montana i o co chodzi z tym:New core is now online and stable (9:57 AM GMT+11)

This core is still under TESTING

Please let know us of any bug!

Zwykłe podstawy angielskiego >.>

Serwer ma po prostu nowy rdzeń, dzięki czemu jest on dużo szybszy i ma mniej lagów.

MAL

Opublikowano

Cześć. Mam problem z uruchomieniem Montany.

Włączam Launchera, klikam Game Start i nic się nie dzieje.

Uruchamiam jako admin, anty wirus wyłączony, aktualizowałem HS i nic.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Cześć. Mam problem z uruchomieniem Montany.

Włączam Launchera, klikam Game Start i nic się nie dzieje.

Uruchamiam jako admin, anty wirus wyłączony, aktualizowałem HS i nic.

Jaki posiadasz system?

Masz NET Framework 4 i C++ 2010?

Jaki antywirus? Dodaj folder montany do wyjątków.

MAL

Opublikowano

Jaki posiadasz system?

Masz NET Framework 4 i C++ 2010?

Jaki antywirus? Dodaj folder montany do wyjątków.

Win 7, programy które wymieniłeś mam zainstalowane, mój antywirus to avast, a folder Montany mam dodany do wyjątków.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

A u mnie dzisiaj, chce się zalogować na moje konto i pisze: Unregistered user!!  

Czy zostałem zbanowany? 

Żadnych hacków i bugów tego typu nie używalem ...

Gdzie jest moje konto?

Opublikowano

A u mnie dzisiaj, chce się zalogować na moje konto i pisze: Unregistered user!!  

Czy zostałem zbanowany? 

Żadnych hacków i bugów tego typu nie używalem ...

Gdzie jest moje konto?

Aktualnie prowadzimy małą przerwę techniczną związaną z testami nowej bazy danych. Jutro wszystko wróci do normy.

Opublikowano

Powyższy problem nadal wystepuje

Gdyż jeszcze tego nie naprawili. Naprawią to poinformują. Proste.

MAL

Opublikowano

Dobrze, przecież nie pisałem ze coś jest kręte lub krzywe. Poinformowałem tylko że nadal to występuje - " Jutro wszystko wróci do normy."

Opublikowano

Dobrze, przecież nie pisałem ze coś jest kręte lub krzywe. Poinformowałem tylko że nadal to występuje - " Jutro wszystko wróci do normy."

Bynajmniej tak miało być, ale wygląda na to, iż nieco się to wszystko przedłuży. :l

@EDIT

Wszystkie konta użytkowników, w grze, już wróciły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...