Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

można na tym serwerze kupić za realną kase te mcoin albo WRcash ?

czy tylko tyle ile się wyciągnie w trakcie grania ?

jakieś promocody też są jak je zdobyć i co one dodają ?

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem kiedy naciskam GAME START to nic się nie dzieje co zrobić ?

zmieniałem opcje ze zgodnością ale też żadnej reakcji

Zapora i antywirus wyłączony

Opublikowano

Nie mam takiej Opcji uruchom WR'a jako Administrator. Robiłem na ten sposób:

1. Kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę WarRock na pulpicie. 
2. Wybierz "Właściwości" z menu kontekstowego. 
3. Kliknij zakładkę "Zgodność", a następnie kliknij pole wyboru "Uruchom ten program jako administrator". 
4. Kliknij przycisk "Zastosuj", a następnie "OK", aby zapisać zmiany i wyjść z menu.
Service Pack 3 też jest zainstalowana :)
i Własnie w tej "Zgodności" nie Posiadam pola wyboru "Uruchom ten program jako administrator".
Komputer ma tylko 1 konto Aministratora i nie wiem czemu nie mam takie Opcji..

Bo na XP nie ma możliwości uruchomiania jako admin jak na win 7 np.

można na tym serwerze kupić za realną kase te mcoin albo WRcash ?

czy tylko tyle ile się wyciągnie w trakcie grania ?

jakieś promocody też są jak je zdobyć i co one dodają ?

taaa, w zależności ile kasy jesteś w stanie przekazać dostaniesz przywileje :P

hu5il8.jpg

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Kiedy wpisuje ID i HASŁO i naciskam "OK" aby zalogować to odrazu crashuje mi grę co zrobić 

Dodaj cały folder WR'a do wyjątków w antywirusie oraz usuń z kwarantanny zablokowane pliki WR'a. W ostateczności wyłącz zaporę systemową.

Opublikowano

Mam pytanie, jaki zestaw broni polecacie mi do każdej klasy? Za ładną poradę leci + :)

Medic:

- Nóż

- MP5K

- Medic Kit

- K1 / MP7A1

- Medic Box

Assault:

- Nóż

- MP5K

- K2 / AK47 / FAMAS

- Granaty

- FAMAS / M60

- Adrenalina / Stamina

Opublikowano

Witam,nie mogę uruchomić wr montany. kiedy włączam wr, wyskakuje mi okienko trinity guard 2.0 po czym wyskakuje błąd execute error "execute parameta error!". W czym problem? 

Pomogłem daj "+"

Opublikowano

Mam 3 pytania.

1. Jakie korzyści są po kupieniu premium platinium ? i ile on kosztuje ?

2. Jak ma się donator status to można kupić platinium premium, retaile i coś jeszcze ?

3. Czy wszystkie retaie są po 500 MCoin ? (FAMAS, AW50F, SPAS )

Opublikowano

1. Premium platinum działa na tej samej zasadzie co pozostałe, dając 75% bonusu do dinarów i doświadczenia po zakończeniu rozgrywki. Koszt: 800 MCoin - m-c.

2. Mając status donatora zyskujesz na stronie dostęp do specjalnego panelu, w którym możesz.:

• Wysyłać wiadomości na pasku - notice, ograniczona ilość użyć;
  • Wybrać dowolny, do trzech znaków, przed nick'iem (przy dotacji wynoszącej minimum 30 Euro);
  • Aktywować PC Item (Scorpion'y Gold, MP7A1 Gold, M60 Gold, AIAW Gold, M134 Gold + 200% bonusu do dinarów i doświadczenia po zakończeniu meczu) - 1500 MCoin;
  • Kupić następujące bronie: Spas Camo (8-my slot Engineer), L85A1 (8-my slot Assault), Famas AU (8-my slot Assault), AW50F Camo (8-my slot Sniper), F1 (30 dni Medic), TMP9 Nickel (30 dni Engineer);

3. Ceny przedmiotów różnią się lecz niestety tego nie mogę ci napisać, gdyż sam nie mam do tego dostępu. <_<

Tak prezentuje się cały panel donator'a.:

M05zZRf.png

Opublikowano

1. Premium platinum działa na tej samej zasadzie co pozostałe, dając 75% bonusu do dinarów i doświadczenia po zakończeniu rozgrywki. Koszt: 800 MCoin - m-c.

2. Mając status donatora zyskujesz na stronie dostęp do specjalnego panelu, w którym możesz.:

• Wysyłać wiadomości na pasku - notice, ograniczona ilość użyć;
  • Wybrać dowolny, do trzech znaków, przed nick'iem (przy dotacji wynoszącej minimum 30 Euro);
  • Aktywować PC Item (Scorpion'y Gold, MP7A1 Gold, M60 Gold, AIAW Gold, M134 Gold + 200% bonusu do dinarów i doświadczenia po zakończeniu meczu) - 1500 MCoin;
  • Kupić następujące bronie: Spas Camo (8-my slot Engineer), L85A1 (8-my slot Assault), Famas AU (8-my slot Assault), AW50F Camo (8-my slot Sniper), F1 (30 dni Medic), TMP9 Nickel (30 dni Engineer);

3. Ceny przedmiotów różnią się lecz niestety tego nie mogę ci napisać, gdyż sam nie mam do tego dostępu. <_<

Tak prezentuje się cały panel donator'a.:

M05zZRf.png

A więc tak kupiem donatora i w panelu jest tylko możliwość wysylania wiadomości i kupienia Premium Platinium.

Nie ma opcji kupna PC Item ani Kupna Retaili.

Nie wiem o co tu chodzi, na stronie pisze że można to wszystko kupić a w rzeczywistości tego nie ma...

Opublikowano

A więc tak kupiem donatora i w panelu jest tylko możliwość wysylania wiadomości i kupienia Premium Platinium.

Nie wiem o co tu chodzi, na stronie pisze że można to wszystko kupić a w rzeczywistości tego nie ma...

Skoro tak piszą a tego nie ma to sobie lecą w chu**.

Opublikowano

jestes pewien, ze kupiles odpowiedni pakiet? Za ten co Kasma przedstawil musialbys zaplacic min. 30 euro

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Siemka mam problem wszystko z gra jest ok ale gdy zresetuje komputer i wejde np. za 30min i wlacze montane to pisze ze nie mozesz odnalesc pliku dsetup.dll. Wiecie jak to naprawic bo do dej pory musze wypakowywac caly czas po resecie kompa.

Opublikowano

Siemka mam problem wszystko z gra jest ok ale gdy zresetuje komputer i wejde np. za 30min i wlacze montane to pisze ze nie mozesz odnalesc pliku dsetup.dll. Wiecie jak to naprawic bo do dej pory musze wypakowywac caly czas po resecie kompa.

najprostszy sposób - Hibernuj komputer :)

Opublikowano

Sprawdź czy antywirus blokuje ten plik. Jeżeli tak to dodaj cały folder WR'a do wyjątków i usuń z kwarantanny ten plik.

@3200 postów  :rolleyes:  B)  :ninja:  ^_^  :)

Opublikowano

Wie ktoś może jak to jest z tym Donat status ? 

czy te retaile nadal są i PC Item i za ile trzeba go kupić aby można było to kupić ? czekam na odpowiedz (jeśli ktoś ma to niech napisze za ile kupił)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...