Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko jak dodac folder do wyjatkow w ESET NOD32 Antivirus 7 ?? bo z kwarantanny przywracam jakies 2 pliki dsetup.dll. ale nie wiem jak dodac wyjatki a ogolny problem taki ze po zresetowaniu kompa nie ma pliku dsetup.dll. za dobra odp. daje pare like.

Opublikowano

Mam pytanko jak dodac folder do wyjatkow w ESET NOD32 Antivirus 7 ?? bo z kwarantanny przywracam jakies 2 pliki dsetup.dll. ale nie wiem jak dodac wyjatki a ogolny problem taki ze po zresetowaniu kompa nie ma pliku dsetup.dll. za dobra odp. daje pare like.

1. Klikasz na ikonkę Eseta i klkikasz Ustawienia Zaawansowane.

2. Klikasz na plusik po lewej stronie by rozwinąć Komputer.

3. Znowu kliknij w mały plusik po lewej stronie ale tym razem rozwiń: Moduł antywirusowy i antyspryware

4. W tym co rozwinąłeś zjedź na dół i masz tam Wyłączenia.

5. Gdy już w to wejdziesz to masz tam dodaj i dodajesz lokalizację całego folderu WR'a.

6. Gdy już dodasz kliknij OK.

7. Gdy już to zrobisz usuń plik dsetup.dll z kwarantanny.

8. Odpal WR'a.

Opublikowano

Wie ktoś może jak to jest z tym Donat status ? 

czy te retaile nadal są i PC Item i za ile trzeba go kupić aby można było to kupić ? czekam na odpowiedz (jeśli ktoś ma to niech napisze za ile kupił)

Jak dobrze pamiętam, to możliwość zakupu PC Item odblokowuje się przy dotacji wynoszącej minimum 20 Euro.

Mój błąd, że zapomniałem o tym wcześniej napisać. :l

Opublikowano

aha ok to dzięki :)

a to się sumuje czy tylko jest jednorazowe ?

tzn jak teraz mam 5 euro i dokupie np te 15 euro to się zsumuje czy trzeba kupić odrazu 2o euro ?

Opublikowano

aha ok to dzięki :)

a to się sumuje czy tylko jest jednorazowe ?

tzn jak teraz mam 5 euro i dokupie np te 15 euro to się zsumuje czy trzeba kupić odrazu 2o euro ?

Przy starym systemie dotacji, wpłaty nie sumowały się (można było przesłać dowolną sumę pieniędzy). Kilka miesięcy temu został wprowadzony "nowy" system, który wymusza wpłacenie określonej kwoty za konkretne rzeczy. Nie ma możliwości jednokrotnego wpłacenia 30 Euro, więc wydaje mi się, iż teraz to się powinno sumować.

W każdym bądź razie, postaram się jeszcze o to dopytać Siberii.

Opublikowano

mam problem otóż gdy wchodzę na montane i loguję się to pisze mi Unregistered User ( rano mi jeszcze dzialal)

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

aha dzieki, czekam na info.

Dowiadywałem się specjalnie dla ciebie i wychodzi na to, że możesz sobie wpłacić kilka razy np. po 5 Euro. Wszystkie dotacje sumują się, a wraz z osiągnięciem poszczególnych liczb odblokowują się dodatkowe funkcje.

mam problem otóż gdy wchodzę na montane i loguję się to pisze mi Unregistered User ( rano mi jeszcze dzialal)

Unknown wrócił do naszego zespołu i postanowił wziąć się do pracy... Aktualnie łączy naszą bazę danych z nowymi plikami serwerowymi.

@Edit

20:40 - serwer został uruchomiony.

Opublikowano

Witam. Jaka jest strona montany ? bo obecna nie dziala

Strona nie działała, bo była off ;) Poód masz wyżej (post kasmy)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Mam problem otóż gdy wchodze w Wr Launcher to wyswietla mi cannot get a file [version.ini]

pomocy

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Serwer off byl i teraz znow jest

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dowiadywałem się specjalnie dla ciebie i wychodzi na to, że możesz sobie wpłacić kilka razy np. po 5 Euro. Wszystkie dotacje sumują się, a wraz z osiągnięciem poszczególnych liczb odblokowują się dodatkowe funkcje.

Dziękuję Ci bardzo, jakbym jeszcze się dowiedział za ile co się odblokowuje to było by fajnie, ale nic nie oczekuje sam się dowiem w pszyszłości kupując kolejne paczki. Dzięki jeszcze raz :)

Opublikowano

Co najlepiej kupić na początek za 600 MCoinsów i 100.000 WRCashu?

zależy czy chcesz szybko wbić lvl czy chcesz mieć dobre bronie, jaką profesią najbardziej lubisz grać. odp na pytania to pomogę

Opublikowano

zależy czy chcesz szybko wbić lvl czy chcesz mieć dobre bronie, jaką profesią najbardziej lubisz grać. odp na pytania to pomogę

Chciałbym mieć dobrą broń na szybkie wbijanie lvl :P a co do drugiego pytania - głównie snajperki, ale moge grac tez karabinami.

Opublikowano

Mam problem - wlaczam WRLauncher , naciskam Game Start , i nic sie nie dzieje.

EDIT: a jeśli wchodze w folder system i wlaczam WarRock, mam error - Execute Parameta Error.

EDIT2: Teraz po naciśnięciu Game Start wyskakuje okno- Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000022).

Opublikowano

Mam problem - wlaczam WRLauncher , naciskam Game Start , i nic sie nie dzieje.

EDIT: a jeśli wchodze w folder system i wlaczam WarRock, mam error - Execute Parameta Error.

EDIT2: Teraz po naciśnięciu Game Start wyskakuje okno- Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000022).

zainstaluj jeszcze raz przy wyłączonym antywirusie, lub najpierw spróbuj w pliku version cofnij cyferki o 1 do tyłu i wyłącz antywirusa i zobacz czy zadziała

Opublikowano

zainstaluj jeszcze raz przy wyłączonym antywirusie, lub najpierw spróbuj w pliku version cofnij cyferki o 1 do tyłu i wyłącz antywirusa i zobacz czy zadziała

W antywirusie dodalem do wyjatkow. sprobuje i dam znac.

EDIT: instaluje jeszcze raz.

EDIT2: nic nie dziala :c

Opublikowano

W antywirusie dodalem do wyjatkow. sprobuje i dam znac.

EDIT: instaluje jeszcze raz.

EDIT2: nic nie dziala :c

Spróbuj zainstalować na inną partycję, jaki masz system ? masz frameworka 3.5, 4.0

Opublikowano

Spróbuj zainstalować na inną partycję, jaki masz system ? masz frameworka 3.5, 4.0

Kurde, framework, no przeciez. Miałem formata i zainstalowalem tylko kilka rzeczy. dzieki za przypomnienie!!

wgl. mam windowsa viste

EDIT: nadal nie dziala

EDIT2: teraz nawet WRLauncher się nie włącza :( POOOMOOOCYY!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...