Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuje za pomoc już wszystko działa zobacze jeszcze tylko podczas gry ale za uruchomienie bardzo dziękuje skorzystalem z wszystich rad . Leca LIKE

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem którego nie mogę rozwiązać -,-. Otóż włączam Warrock'a i daje gamestar i jakby włącza mi sie mam czarny ekran i zaraz bum wyłącza sie warrock. Próbowałem uruchamiać ze zgodnością przez administratora, wyłączałem też anty wirusa ale to nie pomaga. Czy ktoś może mi pomóc? :D

Opublikowano

A ja mam znów problem taki, że jak włączam clienta i klikam Game Start to nic się nie dzieje :( Dodam, że mam win 7 i odpalam jako administrator. Mam wyłączonego antyvirusa. Za wszystkie pomocy daję +sika :) A za najlepszą 5 i 5 plusików !!!

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Mam problem którego nie mogę rozwiązać -,-. Otóż włączam Warrock'a i daje gamestar i jakby włącza mi sie mam czarny ekran i zaraz bum wyłącza sie warrock. Próbowałem uruchamiać ze zgodnością przez administratora, wyłączałem też anty wirusa ale to nie pomaga. Czy ktoś może mi pomóc? :D

Przeinstaluj grę

A ja mam znów problem taki, że jak włączam clienta i klikam Game Start to nic się nie dzieje :( Dodam, że mam win 7 i odpalam jako administrator. Mam wyłączonego antyvirusa. Za wszystkie pomocy daję +sika :) A za najlepszą 5 i 5 plusików !!!

Spróbuj zainstalować grę jeszcze raz, ale wcześniej uruchom komputer ponownie jak nie pomoże to reinstalacja .  

i zrestartuj komputer powinno pomoc :)

Opublikowano

Mialem dzis taki sam problem sluchaj musisz zrobic tak. Zresetowac komputer i nic nie wlaczac po  czym wylaczyc proces warrock.exe jesli jest wlaczony i usun caly folder z warrockiem. I wypakuj go na inny dysk czyli jesli miales na d zrob go na e jesli masz . PS:Wyłacz antyvirusa i zapore systemowa dopiero wypakuj wszystko.

Opublikowano

Zainstalowałem od nowa i teraz mam Cannot read that as a Zip File

A i z warrockiem official też mam to samo, że włącze przez chwile jest czarny ekran i zamyka.

Opublikowano

Mialem dzis taki sam problem sluchaj musisz zrobic tak. Zresetowac komputer i nic nie wlaczac po  czym wylaczyc proces warrock.exe jesli jest wlaczony i usun caly folder z warrockiem. I wypakuj go na inny dysk czyli jesli miales na d zrob go na e jesli masz . PS:Wyłacz antyvirusa i zapore systemowa dopiero wypakuj wszystko.

Dzięki :) Pomogło po pierwszym wypakowaniu gry do innego folderu :) Jak mówiłem - obiecane 5 i 5 likow :)

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Sprawdź w kwarantannie antywirusa czy nie ma żadnych plików montany, jak tak musisz je przywrócić czy też zreinstalować grę.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Sprawdź w kwarantannie antywirusa czy nie ma żadnych plików montany, jak tak musisz je przywrócić czy też zreinstalować grę.

Zrobiłem to wszystko i dalej nic.. Wcześniej mi normalnie wszystko działało nie wiem co teraz się mogło stać :/

Opublikowano

Zrobiłem to wszystko i dalej nic.. Wcześniej mi normalnie wszystko działało nie wiem co teraz się mogło stać :/

Jeśli mówisz o zwykłej montanie, to spróbuj może wejść w plik version i cofnij wszystko o 1. Uruchom launchera.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jeśli mówisz o zwykłej montanie, to spróbuj może wejść w plik version i cofnij wszystko o 1. Uruchom launchera.

Ciągle Cannot read that as a Zipfile

Opublikowano

Ciągle Cannot read that as a Zipfile

Google nie gryzie i podaje 2 sprawdzone sposoby:

1. Wyłączyć antywirusa i uruchomić updater WR'a jako administrator.

lub

1. Right-click the Warrock icon on your desktop.

2. Select "Properties" from the right-click menu.
3. Click the "Compatibility" tab, and then click in the checkbox next to "Run this program as an administrator."
4. Click "Apply" and then "OK" to save the change and exit the menu.
Tłumaczenie:
1. Kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę WarRock na pulpicie. 
2. Wybierz "Właściwości" z menu kontekstowego. 
3. Kliknij zakładkę "Zgodność", a następnie kliknij pole wyboru "Uruchom ten program jako administrator". 
4. Kliknij przycisk "Zastosuj", a następnie "OK", aby zapisać zmiany i wyjść z menu.

PS. Widziałem kilka innych tematów tego typu i właśnie były podawane te 2 sposoby i odpowiedzi były krótkie np. "Dzięki to pomogło".
Opublikowano

Witam,sciągnałem tego Warrocka Montane i gdy do właczam wyskakuje mi takie coś:

61024426597253362143.jpg

Jeżeli chodzi o mój komputer to mam Windowsa XP

Zainstaluj Service Pack 3 na Windows XP oraz uruchom WR'a jako Administrator.

Opublikowano

Zainstaluj Service Pack 3 na Windows XP oraz uruchom WR'a jako Administrator.

Nie mam takiej Opcji uruchom WR'a jako Administrator. Robiłem na ten sposób:

1. Kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę WarRock na pulpicie. 
2. Wybierz "Właściwości" z menu kontekstowego. 
3. Kliknij zakładkę "Zgodność", a następnie kliknij pole wyboru "Uruchom ten program jako administrator". 
4. Kliknij przycisk "Zastosuj", a następnie "OK", aby zapisać zmiany i wyjść z menu.
Service Pack 3 też jest zainstalowana :)
i Własnie w tej "Zgodności" nie Posiadam pola wyboru "Uruchom ten program jako administrator".
Komputer ma tylko 1 konto Aministratora i nie wiem czemu nie mam takie Opcji..
Opublikowano

fk7bkp.jpg czesc, jestem nowy ale mam problem z pobraniem gry SS juz dalem, z gory dzieki za pomoc.

Ja miałem tez problem z tym,ale  ściągnąłem z SKAN (multiupload) z tego ściągnij Warrocka :)

Opublikowano

Ja miałem tez problem z tym,ale  ściągnąłem z SKAN (multiupload) z tego ściągnij Warrocka :)

tak, dziekuje wszystko dziala xD no ale pacz paczem dalej : 55489b865fc1b.png mam tak podczas uruchamiania gry Q_Q!! da sie cos z tym zrobic? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...