Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozpakuj WR'a jeszcze raz i wylacz antywirusa. Odpalaj jako admin.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozpakuj WR'a jeszcze raz i wylacz antywirusa. Odpalaj jako admin.

Jednak pomogło. Ale teraz mam problem taki że nie mogę się zalogować na konto

Opublikowano

Jakis blad ci wyskakuje, czy cos? Podaj wiecej informacji ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jakis blad ci wyskakuje, czy cos? Podaj wiecej informacji ...

już się zalogowałem ale teraz mi wyskakuje znowu cannot get a file Updater.zip i nie pomaga wypagowanie jeszcze raz

Opublikowano

już się zalogowałem ale teraz mi wyskakuje znowu cannot get a file Updater.zip i nie pomaga wypagowanie jeszcze raz

Serwer jest teraz off.

MAL

Opublikowano

Sam nie wiem. Z zaleceń Kasmy na forum montany wyczytałem, że po prostu trzeba czekać, bo updater nie może się połączyć z serwerem ...

MAL

Opublikowano

Sam nie wiem. Z zaleceń Kasmy na forum montany wyczytałem, że po prostu trzeba czekać, bo updater nie może się połączyć z serwerem ...

ale czekanie nic nie daje mogę tak czekać do usranej śmierci i nic

Opublikowano

ale czekanie nic nie daje mogę tak czekać do usranej śmierci i nic

Spróbuj dodać cały folder WR Montana do wyjątków w antywirusie oraz spróbuj wyłączyć zaporę systemu Windows.

Opublikowano

Spróbuj dodać cały folder WR Montana do wyjątków w antywirusie oraz spróbuj wyłączyć zaporę systemu Windows.

Już się nie pokazuje Updater.zip ale nie chce się włączyc launcher tzn patcher

Opublikowano

Już się nie pokazuje Updater.zip ale nie chce się włączyc launcher tzn patcher

Sprawdź czy antywirus zablokował jakieś pliki wr'a jeżeli tak to usuń je z kwarantanny ale najpierw dodaj cały folder WR'a do wyjątków by nie doszło do ponownego zablokowania jakiegoś pliku bądź plików.

Opublikowano

Sprawdź czy antywirus zablokował jakieś pliki wr'a jeżeli tak to usuń je z kwarantanny ale najpierw dodaj cały folder WR'a do wyjątków by nie doszło do ponownego zablokowania jakiegoś pliku bądź plików.

Wszystko super fajnie było ale gdy już się spatchuje to wyskakuje mi Błąd crc checksum - data/items.bin

Opublikowano

Wszystko super fajnie było ale gdy już się spatchuje to wyskakuje mi Błąd crc checksum - data/items.bin

Rozpakuj i zaktualizuj od nowa. Wtedy zrob to co pisal Adrenalina

MAL

Opublikowano

Witam nie moge sie dostac na server, poniewaz wywala mnie i  pisze takie cos :

http://postimg.org/image/t61hk0uqh/

Zmien wersje patchera na 80

W folderze montany wchodzisz w plik version i wartosc updater zmieniasz na 80.

MAL

Opublikowano

Sorki że się wtrącę , ale jak chcesz pobrać nowego patcha jeżeli on nie może ??? 

Razem z nowym klientem ze strony Montany. W końcu także wyskakuje mu błąd, że ma złego klienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...