Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z Montaną!

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam , mam problem z montana taki iż . Gdy włączam patchera wszystko si klikam play czy jakoś tak wtedy nic sie nie pokazuje nawet hackshield czy co oni tam mają czy wie ktoś coś na temat tego problemu ? .

ps. Grałem raz tam wyszedłem by coś sprawdzić i nagle nie działa..

~~edit

zapora wyłączona , brak antywirusa . poprostu wszystko wyłączone próbowałem w trybie zgodności z windows xp i uruchom jako administrator  . na nowo wypakowałem gre lecz ten problem cały czas jest.

Dowiem sie coś na ten temat?!

Opublikowano

Mam problemy z HS'em. Nie chcę mi się update'ować, mam win XP. Stoi na 2 kreskach i nic, a na końcu error wywala... Pomoże ktoś?

Opublikowano

Usuneło mi wszystkie bronie - godzine pisałem do [GM]Siberia i co? Zero odpowiedzi więc założyłem temat na forum - dziś patrze, a temat usunięty. Co to ma ku*** być?!

Opublikowano

doradzi ktoś co mam z tym zrobić ?

Zainstaluj C+ 2010 i NET. Framework 4

Usuneło mi wszystkie bronie - godzine pisałem do [GM]Siberia i co? Zero odpowiedzi więc założyłem temat na forum - dziś patrze, a temat usunięty. Co to ma ku*** być?!

Administracja montany .... Napisz na pw do janko lub Kasmy. Oni powinni ci to ogarnąć ;)

Mam problemy z HS'em. Nie chcę mi się update'ować, mam win XP. Stoi na 2 kreskach i nic, a na końcu error wywala... Pomoże ktoś?

Jaki error ci wyskakuje?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@ujmnji. Nie wyskakuje mi żaden error, mój błąd.. 

Jest tylko takie coś, po czym HS wyłącza się i nic się nie dzieje.

56364207263541133492.jpg

Może ktoś da mi spatchowanego HS'a z Montany?

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo jaknko nie ma przez weekend. Wczoraj widzialem tutaj kasme. Zazwyczaj wieczorami siedzi montanie na forum. Poczekaj, napewno odpisze ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

To i to jest tak samo oplacalne ... Przeczyta tak czy siak.

MAL

Opublikowano

Siemka dlaczego gdy włączam montane to wyłącza się po 30 sekundach ??:(  Nawet gdy wchodze do mapy to się wyłączy ( z góry dzięx za pomoc)

Opublikowano

@zenixpl

Weź popraw ten kolor i napisz normalnie, bo nieczytelne ...

Co do twojego błędu to wyłącz antywirusa, dodaj folder do wyjątków. Odpal jako admin.

MAL

Opublikowano

Siema. Mam taki problem.. Włączam Montanę po update i wyskakuje mi kmunikat "Cannot read that as a ZipFile" Co zrobic? 

xSh4ndyx.png

Opublikowano

Siema. Mam taki problem.. Włączam Montanę po update i wyskakuje mi kmunikat "Cannot read that as a ZipFile" Co zrobic? 

Zazwyczaj jak wyskakuje taki błąd to znaczy, że montana jest chwilowo offline, każdy w tym czasie tak ma. 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Witam , mam problem z montana taki iż . Gdy włączam patchera wszystko si klikam play czy jakoś tak wtedy nic sie nie pokazuje nawet hackshield czy co oni tam mają czy wie ktoś coś na temat tego problemu ? .

ps. Grałem raz tam wyszedłem by coś sprawdzić i nagle nie działa..

~~edit

zapora wyłączona , brak antywirusa . poprostu wszystko wyłączone próbowałem w trybie zgodności z windows xp i uruchom jako administrator  . na nowo wypakowałem gre lecz ten problem cały czas jest.

Mam ten sam problem Heeelp :) 

k6bk.png
Opublikowano

Dziwne. Pierwszy raz to mam... Chcę wejść na mapkę, a tutaj nie mogę i wywala mnie do pulpitu... Co jest ???

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Dziwne. Pierwszy raz to mam... Chcę wejść na mapkę, a tutaj nie mogę i wywala mnie do pulpitu... Co jest ???

Sprawdź czy problem występuję, czasami mnie też tak przez serwera wywalało... nawet podczas gry -,- ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

czemu tak malo lluda gra ostatnio na montanie

Bezsensowne pytanie. Kazdy ma rozny powod, by przestac grac. Jednym sie znudzilo, jedni wrocili na globala ,a jedni szykuja sie do swiat.

MAL

Opublikowano

Jak sie kupuje te donatory w zakładce donate..??? smsem??

Paypal lub PSC poprzez skontaktowanie sie z adminem na skype.

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...