Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waternox.pl [Dedyk] [Medium]

Waternox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
O 12:30 będzie przerwa techniczna na około 15 minut w celu dodania/poprawy :

- Autopotów do NPC

- Naprawienie księgi lidera

- Dodanie pierścienia doświadczenia i rękawicy złodzieja do dropu ze szkaty upadłych

- Zwiększenia expa w av2

- Dodanie do NPC olejku wygnania

- Dodanie strzał do NPC

- Dodanie systemu tworzenia marmurów

- Poprawienie księgi teleportacji

- Usunięcie pelerynek męstwa oraz zwoji błogosławieństwa ze szkaty upadłych

- Usuniecie limitu jednego dnia po odejściu z gildii

- Usunięcie ulepszaczy ze stali sura i ninja

- Dodanie roski 200 defa do npc

Opublikowano

Taki mały błąd..

Nie działa opcja ''odbuguj'' na stronie .. Czekałem całą noc mimo iż pisało 10 minut i nic.

Water, odbugujesz mi postać ? nick Quake

z góry dzięki..

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

''Błąd połaczenia z serwerem.Wybrałes channel?''

To mi wyskakuje od wczoraj od samemu startu do dzisiaj a wkleilem latke do packa.

Ktos a administracji mi pomoze bo moj temat na forum od wczoraj nie ma zadnych odpowiedzi...

Opublikowano

Up

Też mam problem od wczoraj od 17, pisałem już kilka razy, admin tylko raz mi odpisał z tekstem "Nie mam pojecia, może pobierz jeszcze raz".

Pobierałem 3x clienta z różnych mirrorow, kilka razy podmienialem pliki w packu i nic.

Ale jak widać admin ma to gdzieś, albo po prostu nie wie co zrobić...

No cóż w każdym bądź razie czekałem wczoraj cały dzień na tamten serwer, aż w końcu o 2 nocy, po kilku godzinach olewania, poszedłem na konkurencyjny.

Zreszta tutaj ogolnie macie tylko 500 graczy, a na tamtym jest ponad 600, którzy mają 50lvl +.

A zapowiadało się zupełnie inaczej i odwrotnie, co nawet było widać wczoraj w prezkach o 17 i po postach graczy. Jak widać admin zawalił i coraz więcej osób idzie w moje ślady, a szkoda...

Opublikowano

Up

Też mam problem od wczoraj od 17, pisałem już kilka razy, admin tylko raz mi odpisał z tekstem "Nie mam pojecia, może pobierz jeszcze raz".

Pobierałem 3x clienta z różnych mirrorow, kilka razy podmienialem pliki w packu i nic.

Ale jak widać admin ma to gdzieś, albo po prostu nie wie co zrobić...

No cóż w każdym bądź razie czekałem wczoraj cały dzień na tamten serwer, aż w końcu o 2 nocy, po kilku godzinach olewania, poszedłem na konkurencyjny.

Zreszta tutaj ogolnie macie tylko 500 graczy, a na tamtym jest ponad 600, którzy mają 50lvl +.

A zapowiadało się zupełnie inaczej i odwrotnie, co nawet było widać wczoraj w prezkach o 17 i po postach graczy. Jak widać admin zawalił i coraz więcej osób idzie w moje ślady, a szkoda...

Pomylka, gram tutaj i nie ma 500 graczy tylko max 150 :)

sygna.png

Opublikowano

Administracja się starta. I będzie coraz więcej graczy : ). Cały czas się starają i ulepszają serwer :p.

Zapraszam. Stawiam że 300 - 400 osób w tym momencie gra :)

Opublikowano

150 to mamy na ch3 <lol> :) pozdrawiam.

Wolisz sie chwalic iloscia graczy niz mi pomoc? pisze caly czas ze mi nie dziala a ty nic nie odpisujesz .

Widzisz ze pisze posty ale nie odpiszesz ...

Opublikowano

&nbsp;

Wolisz sie chwalic iloscia graczy niz mi pomoc? pisze caly czas ze mi nie dziala a ty nic nie odpisujesz .

Widzisz ze pisze posty ale nie odpiszesz ...

&nbsp;

pewnie zostałeś zbanowany za swoją głupotę

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

150 to mamy na ch3 <lol> :) pozdrawiam :)

Ok poprosze ss z widocznoscia channela (3) jak wpisana komenda /u i widoczna iloscia graczy.

czekam :)

sygna.png

Opublikowano

Ok poprosze ss z widocznoscia channela (3) jak wpisana komenda /u i widoczna iloscia graczy.

czekam :)

wejdz do gry i policz ile jest ludzi w samym mieście ;* nic Ci nie muszę udowadniać :)

"Błąd podczas łączenia. Wybrałeś Kanał?" WTF.

a łatke masz ? / teraz przerwa techniczna.

Opublikowano

&nbsp;&nbsp;

pewnie zostałeś zbanowany za swoją głupotę

Nie wiem o czym ty piszesz...

Pisze posty tutaj , robie tematy na forum ale on ma to w dupie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...