Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waternox.pl [Dedyk] [Medium]

Waternox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bugów już nie ma na serwerze . Wszystko zostalo poprawione .

Waternox , mam pytanie czy masz jakieś gg czy cos?

Bo chce ci pokazać te kody ,bo proboje do ciebie napisac a nie odpisujesz a mi zalezy na tym.

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Pytam jeszcze raz bo, albo nei chcecie odp albo jesteście ślepi...Ile ludzi gra?? I w którym królestwie więcej?

Opublikowano

Wiadomo że nie chcą odpowiedzieć bo jest nie wiele osób + niedoświadczony team.

Jak widzę admin ma jedną odpowiedź na wszystkie problemy graczy, czyli: "nie mam pojęcia, zrób/pobierz/zacznij od nowa"

Hahaha

Opublikowano

Waternox , mam pytanie czy masz jakieś gg czy cos?

Bo chce ci pokazać te kody ,bo proboje do ciebie napisac a nie odpisujesz a mi zalezy na tym.

wejdz na ts albo zrób temat na forum w odpowiednim dziale .

Pytam jeszcze raz bo, albo nei chcecie odp albo jesteście ślepi...Ile ludzi gra?? I w którym królestwie więcej?

300 chyba shinsoo

Opublikowano
Witam, chciałem się z Wami podzielić pewnym plikiem, dzięki któremu jest możliwość zalogowania się na serwer już teraz, należy go po prostu wrzucić do folderu Pack w kliencie, od razu przepraszam za dziwny hosting, ale trochę ryzykuję udostępniając Wam go tutaj na forum, ponieważ administrator mi go udostępnił że tak powiem, "po znajomości", nie zwracajcie uwagi na to, że trzeba podać swój numer telefonu i operatora, Wy za to nic nie zapłacicie, a mi parę groszy wpadnie, a jeżeli wyświetli Wam się, że macie ściągnąć ten ich cały manager plików to nie zwracajcie na to uwagi, bo to tylko reklama.

Link:

xxx - reflink

Miłej gry. ;)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Jakiś upośledzony GM 2x tepnął mnie do miasta i zablokował chat bo ksułem typowi w v2.

Serwer zajebioza, tylko grać, a temu GMowi i jego kumplowi Platyn'owi ch** w dupe.

GM jak masz jaja to się przyznaj tutaj co odpierdalasz spierd***** końska.

@Działa pd na 1h?

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Jakiś upośledzony GM 2x tepnął mnie do miasta i zablokował chat bo ksułem typowi w v2.

Serwer zajebioza, tylko grać, a temu GMowi i jego kumplowi Platyn'owi ch** w dupe.

GM jak masz jaja to się przyznaj tutaj co odpierdalasz spierd***** końska.

@Działa pd na 1h?

a wiesz może jaki to był GM ? czas/nick postaci Twojej ? sprawdze w logach . to już na pw .

Pff... Czekałem 3 godziny aż się coś naprawi i co? Zrobiłem dwa konta i na tych dwóch kontach dalej pisze że mam nieprawidłowe passy. Pozdro... ;_;

proszę wyslać przykładowy login i hasło na pw sprawdze

Opublikowano

Pff... Czekałem 3 godziny aż się coś naprawi i co? Zrobiłem dwa konta i na tych dwóch kontach dalej pisze że mam nieprawidłowe passy. Pozdro... ;_;

Ile znaków ma Twoje hasło?

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie działaja wam konta bo podczas rejestracji robicie hasło dłuższe niż 7 znaków a jest ograniczone do 7 znakówi i tak jakby ustanawiacie urywek swojego hasła (bardziej inteligentni się domyślą o co mi chodzi) przez co nie możecie się później zalogować, też tak miałem. Spróbujcie wymyśleć krótkie hasło około 4-5 znaków i powinno być git.

Opublikowano

To są skopiowane czyste pliki fallence który okazał się klapą nie nawet z powodu bugów ale monstrualnych problemów z mobami.

Nie polecam.

Opublikowano

Już działaja mi kody :)

Pozdrawiam

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...