Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waternox.pl [Dedyk] [Medium]

Waternox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Serwer nie jest jeszcze otwarty" ;< robię coś źle ?

no ja tez jak dzwine piszesz ? :D . teraz jest off server oto ss

9372ii.jpg

EDIT

Juz server on :D

SS

26qr5e.jpg

Opublikowano

Haha, pobrałem drugi raz clienta z mega, wrzuciłem łatke z innego mirroru i dalej mi się metin nie włącza...

Zresztą widzę że szczęściarzom którym wszystko pykło teraz też w grze coś nie idzie...

Opublikowano

Nie mogę się zalogować do gry łatkę pobrałem proszę o pomoc . [ Gdy pobrałem łatke pojawił mi się popsuty skrypt ]

iJfz0tt.jpg

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Gunwo nie serwer, masa bugów, admini sobie nie radzę o czym świadczy ss wyżej : >

+ na chacie non-stop są narzekania, m.in

-hp nie dziala

-moby mają za dużo hp

-zjebany exp

-BUGI,BUGI,BUGI

itp.

+ na serwerze nie było więcej niż 200 osób, co mnie zdziwiło bo w temacie jest już więcej.

Opublikowano

jaki jest max lvl ? przeczytałem całą prezke i tylko doczytałem że ostatnia mapa jest od 135 lvl ale jaki jest max lvl ?

Opublikowano

Gunwo nie serwer, masa bugów, admini sobie nie radzę o czym świadczy ss wyżej : >

-hp nie dziala

-moby mają za dużo hp

-zjebany exp

-BUGI,BUGI,BUGI

itp.

+ na serwerze nie było więcej niż 200 osób, co mnie zdziwiło bo w temacie jest już więcej.

Technik już poprawił

-HP w EQ

-HP mobów

-nie wiem co masz do expa ? ;o

Opublikowano

Nie dziala ich klient ;)
Haslo moze miec maks 5 liter do tego dodane jakes drugie haslo.

Aa i jeszcze nie zapisuje sie haslo w kliencie i trzeba ciagle od nowa wpisywac,serwer bardzo negatywnie nastawiony pod graczy.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

-hp nie dziala

-moby mają za dużo hp

-zjebany exp

-BUGI,BUGI,BUGI

itp.

Rozumiem, że chcesz krytykować, ale skoro jedziesz po tym serwerze to czemu nie robisz tego samego z konkurencyjnym?

Ten - ponoć - przynajmniej wystartował, a na tamten swój czekasz od 17 i co? Start tylko przekładają od 1,5 tygodnia, w międzyczasie obiecując gruszki na wierzbie, z których to teraz chcą się jeszcze wycofać...

Opublikowano

Haha no to sobie pograłem...

Ściagąłem klienta już 2x z mega i 1x z multiupload

I każdy się otwierał, ale był błąd logowania

Gdy podmieniłem root'y pobrane z 3x różnych mirrorów to okno metina już mi się w ogóle nie pojawia!...

Opublikowano

Shit przyznajemy się zrobiliśmy lekki błąd ponieważ wgraliśmy stare game i komendy all działały . Do 20 min powinno być wszystko okej bardzo przepraszamy .

Hahah. To grubo wszyscy jadą po serwerze Estius.pl że off może chcą wystartować później tą godzinę czy 1.5h ale nie mieć problemów jak tu ...

Pozdrawiam i Powodzenia <3 !

4069914545198581480131.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...