Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waternox.pl [Dedyk] [Medium]

Waternox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomylka, gram tutaj i nie ma 500 graczy tylko max 150 :)

Chodziło mi o to że macie ok 500 graczy w rankingu. Wiadomo że wszyscy na raz nie graja, bo część robi coś innego, a część już odeszła, więc gra tylko jakaś część z tych osób.

Ale przy okazji, dzięki temu że zwróciłeś na to uwagę, wyszło na jaw jak admin kłamie

Mamy 500 osób w rankingu, ale są osoby, które teraz nie grają, lub po poprostu są w rankingu, ale już np usuneły klienta.

Czyli

y - ilość osób która jest w rankingu ale jest offline

500 - y = x

x dzielimy przez 4 channelle

x : 4 = ilość graczy na poszczególnych channelach

Zakładaja że WSZYSCY z rankingu graja, a wiadomo że tak nie jest

to 500 : 4 = 125

Czy 125 to 150?

A trzeba wziąć pod uwage że na ch1 jest najwiecej osob, więc z ch3 ubywa + to że i tak 500 osob nie gra

W takim razie na ch3 moze być 50-70 osob gora

Rudzi jesteście wszystko działa git gra ok 600+ ludzi opłaca się grać zapraszam serdecznie. ;)

Kolego 600 ludzi to wy nawet w rankingu nie macie.

Zanim zaczniesz gadać głupoty, ile osob jest online to sprawdź czy chociaż tyle jest ogólnie w rankingu ;)

Opublikowano

Chodziło mi o to że macie ok 500 graczy w rankingu. Wiadomo że wszyscy na raz nie graja, bo część robi coś innego, a część już odeszła, więc gra tylko jakaś część z tych osób.

Ale przy okazji, dzięki temu że zwróciłeś na to uwagę, wyszło na jaw jak admin kłamie

Mamy 500 osób w rankingu, ale są osoby, które teraz nie grają, lub po poprostu są w rankingu, ale już np usuneły klienta.

Czyli

500 - y = x

Czy 125 to 150?

A trzeba wziąć pod uwage że na ch1 jest najwiecej osob, więc z ch3 ubywa + to że i tak 500 osob nie gra

Dobry matematyk jesteś inni powinni być z Ciebie dumni <3 Brakuje takich Matematyków ! <3 a nie pomyślałeś że ludzie dochodzą :* Ale Co mnie Ranking interesuje ? Mnie interesuje ile osób jest w grze a nie na stronie ;)

Opublikowano

Czyli

500 - y = x

Czy 125 to 150?

WoW dobry matematyk z ciebie , ale teraz ja ci coś oblicze x+xa+yb= Gówno mnie to obchodzi :)

Na serwerze gra co najmniej 300+ to jest pewne co wy się tak czepiacie tego ile osób ON naprawdę to się staje chore gry są waszym życiem ahh..

Szkoda gadać stanie się z wami to co z ludźmi w Korei

Czasami sobie myślę Jak daleko może sięgnąć ludzka głupota (...) miliard lat świetlnych

To jest chore , ale prawdziwe :(

837371446280124127260.png
Opublikowano

Serwer był teraz na chwilke ON

lecz nadal moby mają za duży dmg

żeby wp 800+ defa skile na P oraz Buff na P paść w v2??? moby po 1k dmg???

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

Niech Matematyk wyjdzie na dwór ochłonąć a nie spędzać weekend z Metinem. Pozdrawiam Cię serdecznie <3

Ty tam sie nie odzywaj co tam z twoim "pro" serverem? hehehhe zarobiles juz na kielbase?

@AV Skad truty?

Opublikowano

Ty tam sie nie odzywaj co tam z twoim "pro" serverem? hehehhe zarobiles juz na kielbase?

@AV Skad truty?

A kto powiedział że to mój serwer Ja nigdy nie prowadziłem serwera do metina :)? Jak bym chciał to bym Kupił całą twoją rodzinę a nie Kiełbasę ;**

Już wszystko Działa Zapraszam do Gry.

Opublikowano

A kto powiedział że to mój serwer Ja nigdy nie prowadziłem serwera do metina :)? Jak bym chciał to bym Kupił całą twoją rodzinę a nie Kiełbasę ;**

Już wszystko Działa Zapraszam do Gry.

Już nie działa

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

Serwer sie zapowiadal fajnie a teraz jest jak jest

Nawet padło pytanie czy pliki fallence zostaly odbugowane

Administracja napisala ze wszystko przegladneli i poprawili bugi

no wlasnie widac.

Co mam zrobic gdy wyskakuje mi komunikat ''bład podczas polaczenia z serwerem.Wybrałes kanal?''

Probowalem zaintalowac jeszcze raz i nic

Moze jakis gracz pomoze bo administracji sie nie chce .

Opublikowano

Serwer sie zapowiadal fajnie a teraz jest jak jest

Nawet padło pytanie czy pliki fallence zostaly odbugowane

Administracja napisala ze wszystko przegladneli i poprawili bugi

no wlasnie widac.

Co mam zrobic gdy wyskakuje mi komunikat ''bład podczas polaczenia z serwerem.Wybrałes kanal?''

Probowalem zaintalowac jeszcze raz i nic

Moze jakis gracz pomoze bo administracji sie nie chce .

Chwilowo coś jest poprawiane na serwie i co chwile jest off :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...